35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula aż się boję co ty w ciąży będziesz mieszać

U mnie na porządku dziennym były ciastka hiszpany z ogórkami kiszonymi
....potrafiłam przez całe miasto po nie jechać
Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, efcia, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Na szczęście nie ☺paszczakin wrote:Mega, jak kapuche się zamrozi, to przygotować gołąbki to 15 minut.. No dobra, ryż, czy co się tam lub jeszcze trzeba mieć ugotowane.
Ja zaraz wyciągam moja kapuche z zamrazary, do rana powinna się rozmrozic..
Edit: a rzeczom czarnym coś się stało od tego proszku?
ComeToMeBaby, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Jak bylam z mlodym to jadlam tort bezowy ze sledziem w oleju a na to lyzka nutelli.Wszyscy wyszli z jadalni,nie wiem czemu*aga* wrote:Asiula aż się boję co ty w ciąży będziesz mieszać

U mnie na porządku dziennym były ciastka hiszpany z ogórkami kiszonymi
....potrafiłam przez całe miasto po nie jechać 
Mega, *aga*, Sabina, efcia, pierwiastka, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
No powiem ci ze takiego miksa nie próbowałam, sałatkę że śledziami a i owszem, ale z bigosem.... hmmm no nie wiem, nie wiemAasiula wrote:A jadlyscie bigos z salatka warzywna ?
Uwielbiam mniammmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:12
Aasiula, *aga*, Sabina lubią tę wiadomość
-
O kuffa... Szacun heheheAasiula wrote:Jak bylam z mlodym to jadlam tort bezowy ze sledziem w oleju a na to lyzka nutelli.Wszyscy wyszli z jadalni,nie wiem czemu

*aga*, Aasiula, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Ale powiem wam że mnie teściowa zaskoczyła wczoraj. Mówię do niej, że w lodówce będą moje leki i że są w strzykawce to włoże to do woreczka i na drzwi położę. A ona na to tylko: dobrze. Starzeje się czy jak? Nie było 100 pytań z cyklu: a na co to dokładnie, po co, dlaczego itd....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:18
Sabina, Aasiula, *aga*, ComeToMeBaby, Dziobak, malgos741, paszczakin, ania.g, efcia, pierwiastka, BISCA, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
Ja tam nie miałam zachcianek żadnych.... foch ...*aga* wrote:Kurde aż strach zachodzić czy nasze żołądki to wytrzymają

Sabina, Aasiula, *aga*, ComeToMeBaby, malgos741, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie miałam takich sensacji. Jedyna zachcianka jaka miałam to były czerwone a może raczej bordowe jabłkaAasiula wrote:Jak bylam z mlodym to jadlam tort bezowy ze sledziem w oleju a na to lyzka nutelli.Wszyscy wyszli z jadalni,nie wiem czemu

były wtedy w Biedrze i ciągle po nie jeździłam
Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, *aga*, malgos741, efcia, pierwiastka, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
Tzn beza z nutellą ok, ale w tym Jeszcze śledź.. Hehe. Ale wierzę, że wtedy ci smakowało. Powtórzyłabyś to na trzeźwo? Tzn bez ciąży?Aasiula wrote:wiesz jak mi to smakowalo ...

Sabina, Mega, Aasiula, malgos741, efcia, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
Asiula to ty nie sikaj na testa w tym miesiącu , tylko zjedz śledzia z beza....wszystko będzie jasne

Sabina ja też codziennie zajadałam się jabłkami ....i dziwnym trafem to jedyny owoc co lubi mój syn.
Mega pomyśl ile na tych zachciankach zaoszczędziłaś
oszczędności wydasz na smaki w ciąży w tym roku
ja 25 km w jedną stronę jeździłam po ciacha 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:28
Aasiula, Mega, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, macduska, pierwiastka, caffe, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Ty wiesz ze sie zastanawialam terazComeToMeBaby wrote:Tzn beza z nutellą ok, ale w tym Jeszcze śledź.. Hehe. Ale wierzę, że wtedy ci smakowało. Powtórzyłabyś to na trzeźwo? Tzn bez ciąży?

Wszystko bym zjadla, , mam slinotok
To przez diete ...
Sabina, ComeToMeBaby, efcia, pierwiastka, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie wieczornie. Aaaalescie nagotowaly

U mnie golabki na jutro sie robia (chociaz pewnie bede sprawdzac smak
Asiula, ja tez nie probowalam z salatka jarzynowa! Ale sprobuje kiedys hihi
A co do zachcianek w ciazy to ja tez nie mialam. Raz mialam cisnienie na coca-cole, ale to jedyny raz.
Czas nadrobic
Sabina, Mega, Aasiula, *aga*, malgos741, efcia, pierwiastka, BISCA, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
o masz! a te znowu żro!
A potem się dziwią, że mają tłuste tyłki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:36
Sabina, Mega, Aasiula, Dziobak, *aga*, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, macduska, caffe, satori lubią tę wiadomość