35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula aż się boję co ty w ciąży będziesz mieszać
U mnie na porządku dziennym były ciastka hiszpany z ogórkami kiszonymi....potrafiłam przez całe miasto po nie jechać
Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, efcia, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
paszczakin wrote:Mega, jak kapuche się zamrozi, to przygotować gołąbki to 15 minut.. No dobra, ryż, czy co się tam lub jeszcze trzeba mieć ugotowane.
Ja zaraz wyciągam moja kapuche z zamrazary, do rana powinna się rozmrozic..
Edit: a rzeczom czarnym coś się stało od tego proszku?ComeToMeBaby, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Asiula aż się boję co ty w ciąży będziesz mieszać
U mnie na porządku dziennym były ciastka hiszpany z ogórkami kiszonymi....potrafiłam przez całe miasto po nie jechać
Mega, *aga*, Sabina, efcia, pierwiastka, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A jadlyscie bigos z salatka warzywna ?
Uwielbiam mniammmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:12
Aasiula, *aga*, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jak bylam z mlodym to jadlam tort bezowy ze sledziem w oleju a na to lyzka nutelli.Wszyscy wyszli z jadalni,nie wiem czemu
*aga*, Aasiula, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Ale powiem wam że mnie teściowa zaskoczyła wczoraj. Mówię do niej, że w lodówce będą moje leki i że są w strzykawce to włoże to do woreczka i na drzwi położę. A ona na to tylko: dobrze. Starzeje się czy jak? Nie było 100 pytań z cyklu: a na co to dokładnie, po co, dlaczego itd....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:18
Sabina, Aasiula, *aga*, ComeToMeBaby, Dziobak, malgos741, paszczakin, ania.g, efcia, pierwiastka, BISCA, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Kurde aż strach zachodzić czy nasze żołądki to wytrzymają
Sabina, Aasiula, *aga*, ComeToMeBaby, malgos741, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Jak bylam z mlodym to jadlam tort bezowy ze sledziem w oleju a na to lyzka nutelli.Wszyscy wyszli z jadalni,nie wiem czemu
były wtedy w Biedrze i ciągle po nie jeździłam
Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, *aga*, malgos741, efcia, pierwiastka, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:wiesz jak mi to smakowalo ...
Sabina, Mega, Aasiula, malgos741, efcia, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
Asiula to ty nie sikaj na testa w tym miesiącu , tylko zjedz śledzia z beza....wszystko będzie jasne
Sabina ja też codziennie zajadałam się jabłkami ....i dziwnym trafem to jedyny owoc co lubi mój syn.
Mega pomyśl ile na tych zachciankach zaoszczędziłaśoszczędności wydasz na smaki w ciąży w tym roku
ja 25 km w jedną stronę jeździłam po ciacha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:28
Aasiula, Mega, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, macduska, pierwiastka, caffe, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
ComeToMeBaby wrote:Tzn beza z nutellą ok, ale w tym Jeszcze śledź.. Hehe. Ale wierzę, że wtedy ci smakowało. Powtórzyłabyś to na trzeźwo? Tzn bez ciąży?
Wszystko bym zjadla, , mam slinotok
To przez diete ...Sabina, ComeToMeBaby, efcia, pierwiastka, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie wieczornie. Aaaalescie nagotowaly
U mnie golabki na jutro sie robia (chociaz pewnie bede sprawdzac smak
Asiula, ja tez nie probowalam z salatka jarzynowa! Ale sprobuje kiedys hihi
A co do zachcianek w ciazy to ja tez nie mialam. Raz mialam cisnienie na coca-cole, ale to jedyny raz.
Czas nadrobicSabina, Mega, Aasiula, *aga*, malgos741, efcia, pierwiastka, BISCA, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
o masz! a te znowu żro!
A potem się dziwią, że mają tłuste tyłkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:36
Sabina, Mega, Aasiula, Dziobak, *aga*, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, macduska, caffe, satori lubią tę wiadomość