Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Co?! :-P aaaaa, ty w cionży :-P
    Gupia ,powaznie mowie,tez sie dziwilam na poczatku,teraz uwielbiam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:02

*aga*, efcia lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula aż się boję co ty w ciąży będziesz mieszać :-P

U mnie na porządku dziennym były ciastka hiszpany z ogórkami kiszonymi :-)....potrafiłam przez całe miasto po nie jechać :-)

Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, efcia, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mega, jak kapuche się zamrozi, to przygotować gołąbki to 15 minut.. No dobra, ryż, czy co się tam lub jeszcze trzeba mieć ugotowane.
    Ja zaraz wyciągam moja kapuche z zamrazary, do rana powinna się rozmrozic..

Edit: a rzeczom czarnym coś się stało od tego proszku?
    Na szczęście nie ☺

ComeToMeBaby, efcia, satori lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Asiula aż się boję co ty w ciąży będziesz mieszać :-P

U mnie na porządku dziennym były ciastka hiszpany z ogórkami kiszonymi :-)....potrafiłam przez całe miasto po nie jechać :-)
    Jak bylam z mlodym to jadlam tort bezowy ze sledziem w oleju a na to lyzka nutelli.Wszyscy wyszli z jadalni,nie wiem czemu :) :D

Mega, *aga*, nick nieaktualny, efcia, pierwiastka, caffe, satori lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A jadlyscie bigos z salatka warzywna ?
    Uwielbiam mniammmmm :)
    No powiem ci ze takiego miksa nie próbowałam, sałatkę że śledziami a i owszem, ale z bigosem.... hmmm no nie wiem, nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:12

Aasiula, *aga*, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo diet i zdrowego żarcia - właśnie zamówiliśmy pizze

*aga*, nick nieaktualny, BISCA, satori lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Jak bylam z mlodym to jadlam tort bezowy ze sledziem w oleju a na to lyzka nutelli.Wszyscy wyszli z jadalni,nie wiem czemu :) :D
    O kuffa... Szacun hehehe

*aga*, Aasiula, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No powiem ci ze takiego miksa nie próbowałam, sałatkę że śledziami a i owszem, ale z bigosem.... hmmm no nie wiem, nie wiem
    Pycha :) sprobuj kiedys :)

Mega lubi tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde aż strach zachodzić czy nasze żołądki to wytrzymają ;-)

Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, efcia, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    O kuffa... Szacun hehehe
    wiesz jak mi to smakowalo ... :)

nick nieaktualny, *aga* lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza a jak robisz gołąbki z tej mrożonej kapusty? Nie obgotowujesz już?

nick nieaktualny, ivf-ivf, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale powiem wam że mnie teściowa zaskoczyła wczoraj. Mówię do niej, że w lodówce będą moje leki i że są w strzykawce to włoże to do woreczka i na drzwi położę. A ona na to tylko: dobrze. Starzeje się czy jak? Nie było 100 pytań z cyklu: a na co to dokładnie, po co, dlaczego itd.... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:18

nick nieaktualny, Aasiula, *aga*, ComeToMeBaby, Dziobak, malgos741, paszczakin, ania.g, efcia, pierwiastka, BISCA, caffe, satori lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Kurde aż strach zachodzić czy nasze żołądki to wytrzymają ;-)
    Ja tam nie miałam zachcianek żadnych.... foch ...

nick nieaktualny, Aasiula, *aga*, ComeToMeBaby, malgos741, caffe, satori lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja nie miałam takich sensacji. Jedyna zachcianka jaka miałam to były czerwone a może raczej bordowe jabłka :) były wtedy w Biedrze i ciągle po nie jeździłam :)

Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, *aga*, malgos741, efcia, pierwiastka, caffe, satori lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    wiesz jak mi to smakowalo ... :)
    Tzn beza z nutellą ok, ale w tym Jeszcze śledź.. Hehe. Ale wierzę, że wtedy ci smakowało. Powtórzyłabyś to na trzeźwo? Tzn bez ciąży? ;-)

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, malgos741, efcia, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula to ty nie sikaj na testa w tym miesiącu , tylko zjedz śledzia z beza....wszystko będzie jasne ;-)

Sabina ja też codziennie zajadałam się jabłkami ....i dziwnym trafem to jedyny owoc co lubi mój syn.

Mega pomyśl ile na tych zachciankach zaoszczędziłaś ;-) oszczędności wydasz na smaki w ciąży w tym roku :-) ja 25 km w jedną stronę jeździłam po ciacha :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:28

Aasiula, Mega, nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, pierwiastka, caffe, satori lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Tzn beza z nutellą ok, ale w tym Jeszcze śledź.. Hehe. Ale wierzę, że wtedy ci smakowało. Powtórzyłabyś to na trzeźwo? Tzn bez ciąży? ;-)
    Ty wiesz ze sie zastanawialam teraz
    Wszystko bym zjadla, , mam slinotok :/
    To przez diete ...

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, pierwiastka, caffe lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O qfaaaa ...
    Jessscccccc :/
    Ide po melona .

Mega, nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie wieczornie. Aaaalescie nagotowaly :)
    U mnie golabki na jutro sie robia (chociaz pewnie bede sprawdzac smak ;)

Asiula, ja tez nie probowalam z salatka jarzynowa! Ale sprobuje kiedys hihi

A co do zachcianek w ciazy to ja tez nie mialam. Raz mialam cisnienie na coca-cole, ale to jedyny raz.

Czas nadrobic :)

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, *aga*, malgos741, efcia, pierwiastka, BISCA, caffe, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masz! a te znowu żro!
    A potem się dziwią, że mają tłuste tyłki chytryke.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:36

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, Dziobak, *aga*, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, caffe, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 12886 12887 12888 12889 12890 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ