35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu życzę sił i wytrwałości....naprawdę Cię podziwiam...bo ja jednak patrząc z boku wygodnicka się zrobiłam
efcia, ania.g, kapturnica, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
sandra80 wrote:Byłam na tem podglądaniu, taka sytuacja: 8 dc endometrium 6,8 w prawym jajniku 2 pęcherzyki dominujące 11 i 12 mm. Także ten Grażyna została oskarżona bezpodstawnie o falstart, ajm sory Grażyna aj lawju. Jadę w poniedziałek zbadać estradiol i na podgląd. A teraz: popijam wino ze swojom Grażynom, chciałbym aby ten świat nie przeminął (czkawka).
BISCA lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Sniło mi się dzisiaj, że....mój Pierworodny był w ciąży. Bliźniaczej w dodatku. A, i jeszcze miał dwie macice.
To trzeba mieć zryty beret.
Cały sen się zamartwiałam jak on urodzi? I usiłowałam załatwić cesarkę u swojego gina. Oczywiście nie mogłam dotrzeć do niego.
Ufff...Sabina, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dobry,
Iwcia, buziaki dla Ivutka. Plus taki, ze go zobaczylysmy
Szkoda, ze dziewczyny nie mialy wiecej czasu ale milo bylo je zobaczyc choc na chwile. A " nasz" wieczor chetnie powtorzylabym. Co tydzien najlepiej
Oglaszam, ze @ w koncu przylazla
Robie goloabki, bede jadla caly weekend ( Magdala)
Kisiel, milo Cie widziecAasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Aniu Marcel się przyzwyczai. Dobrze robisz, że dbasz o Jego stan emocjonalny, on też jest jeszcze bardzo malutki. Może jest wrażliwym dzieckiem, jak mój synek. Początki zawsze są trudne.
Zapomniałam Wam wczoraj napisać, ta ginka opowiedziała mi historię dziewczyny, u której w wieku 27 lat stwierdzono menopauzę na podstawie hormonów. W wieku 30 lat zaszła w ciążę, także niezbadane są wyroki palca Boziowegoania.g, Sabina, paszczakin, malgos741, macduska, pierwiastka, BISCA, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Małgoś właśnie mnie zdziwiłaś tymi gołabkami z ziemniakami...o bigosie z nimi już słyszałam
Efcia za to Ty tymi plackami mnie zabiłaś....przeczytałam posta....myślę zrobię sobie kawę odechce mi się...ale skąd...tak więc placki zjem na kolacje....ale bez mięsa...bo mam jego przesyt
Bigos z ziemniakami też dobry, ale wolę z chlebem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:06
*aga*, Sabina, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
Mega po prostu nie spotkałam się wcześniej z tą opcja...pierwszy raz dopiero przeczytałam tutaj
. Człowiek całe życie się uczy;-)
Zresztą co dom to inne smakiSabina lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Mega wrote:Dlaczego? U mnie też do obiadu są z ziemniakami i sosem pomidorowym. Narobilys ie smaka... muszę napomknąć testowej, żeby zrobiła (niech odpokutuje za moje czarne rzeczy załadowane do pralki, ktore wyprala mi w proszku do białego)
Bigos z ziemniakami też dobry, ale wolę z chlebem.
Ja zaraz wyciągam moja kapuche z zamrazary, do rana powinna się rozmrozic..
Edit: a rzeczom czarnym coś się stało od tego proszku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 18:46
Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Dlaczego? U mnie też do obiadu są z ziemniakami i sosem pomidorowym. Narobilys ie smaka... muszę napomknąć testowej, żeby zrobiła (niech odpokutuje za moje czarne rzeczy załadowane do pralki, ktore wyprala mi w proszku do białego)
Bigos z ziemniakami też dobry, ale wolę z chlebem.
Uwielbiam mniammmmmefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:A jadlyscie bigos z salatka warzywna ?
Uwielbiam mniammmmm
tzn? chyba nie jarzynowa?kapturnica, pierwiastka lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór