35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:Mega współczuję kucia
wiem że dasz rade
malgos741, caffe, Aasiula, BISCA, *aga*, efcia, iwcia77, Dziobak, ComeToMeBaby, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś na obiad gulasz, teściowa jakieś ciasto z kremem zrobiła, krem pyszny więc ciasto zapewne też będzie
malgos741, Aasiula, *aga*, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Dobry Panstwu.
Rozkoszuje samotnym przed i popoludniem.
Kawka i film. Taki rozbieg, bo wieczorem pewnie cos jeszcze obejrzymy.
Do bigosu jeszcze tylko wino podleje, ale i tak juz jest wysmienity. Ledwie sie powstrzymalam aby go nie zjesc na sniadanie.
Nie wiedzialam, ze Ty mysza znowu sie starasz. Kciuki.
A owu uparcie nie wyznacza mi owulacji. Wrr.
Jest Karnawal. Ktos cos?Aasiula, Sabina, *aga*, efcia, iwcia77, Dziobak, caffe, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ja zjem po robocie hoddoga z sosem duńskim a obiad będę miała na dancingu
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:A owu uparcie nie wyznacza mi owulacji. Wrr.
To podobnie jak u mnie , juz 17 dzień cyklu, owulki nie widać, a cykle 28-29 dni max.
Chyba przeciwbólowe zakłamania w temp. spowodowały.
No nic w poniedziałek się podglądnę...czy było cosik czy nie.
Potem działam systemem Kapty ....antki w rękę
U was znowu jakieś rarytasy obiadowe...ponieważ mi się nic nie chce...młody zjadł obiad z mikrofali( okropna matka jestem ) a ja wciągnęłam grysik
Jutro się bardziej postaram może rosół
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 14:46
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbcia ja jestem ciekawa reakcji Twojej corci jak jej powiesz o rodzenstwie
Ale ja zagadalam
Aasiula, kapturnica, iwcia77, anna maria, malgos741, efcia, *aga*, Dziobak, ComeToMeBaby, caffe, BISCA, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
Kaptu, ale Maksiu już chłopak. Se siedzi.
U nas apogeum szczęścia. Dziecię chyba wylewa wszystko co złe w zlobie, bo w domu jest aniołem. Do tego ja miałam dziś wolne, luby kładł wczoraj młodego i miał jakby co w nocy do niego wstawać, ja się wynioslam do drugiej sypialni i spalam do śniadania o 9tej. O!
Więc dziś nówka sztuka, tez się w kuchni wyzylam. Zrobiłam mięso na chleb, bo wędlin nie jemy, zrobiłam coś, co nie wiem jak się po polsku nazywa na obiad na jutro (osso bucco), zamrozilam kapuche na gołąbki i se leżę, rozważając zrobienie sernika. Bo obiad też mąż robi.
A i umylam okno jedno ta cudowna myjka. Nazwanie tego myjka to nadużycie. To sciagaczka z funkcją odkurzania. I i tak trzeba brzegi po niej powycierac. Nie kupię (ta sąsiadki jest)anna maria, iwcia77, Sabina, *aga*, efcia, Dziobak, Mega, caffe, macduska, BISCA, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny