35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySniło mi się dzisiaj, że....mój Pierworodny był w ciąży. Bliźniaczej w dodatku. A, i jeszcze miał dwie macice.
To trzeba mieć zryty beret.
Cały sen się zamartwiałam jak on urodzi? I usiłowałam załatwić cesarkę u swojego gina. Oczywiście nie mogłam dotrzeć do niego.
Ufff...Sabina, pierwiastka, BISCA, Dziobak, Bozia3, efcia, Mega, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWacia wygrywasz dziś internety
Bedny pierworodnyżeby mu tylko nie kazali rodzic naturalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 08:46
pierwiastka, macduska, efcia, Mega, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Iwcia, buziaki dla Ivutka. Plus taki, ze go zobaczylysmy
Szkoda, ze dziewczyny nie mialy wiecej czasu ale milo bylo je zobaczyc choc na chwile. A " nasz" wieczor chetnie powtorzylabym. Co tydzien najlepiej
Oglaszam, ze @ w koncu przylazla
Robie goloabki, bede jadla caly weekend ( Magdala)
Kisiel, milo Cie widziecSabina, Jastra, Dziobak, Aasiula, efcia, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Mmm, gołąbkimuszę szepnąć teściowej
Tez dziś wstałam z bólem głowyjakiś kryzys mam od tego wstawania w nocy. Dziś o drugiej zamista flachy chciałam F zrobić krome chleba
totalnie półprzytomna dziś jestem
Kapta, ja używam rossmanowych fun&fit, to te w białym opakowaniu i jestem zadowolona. Chyba będę przechodzić na trójki bo dwójki dziwnie mi się zapina.
No nic, ide ogarnąć pranie i kolejna kawęefcia, moremi, Sabina, iwcia77, pierwiastka, Magda*, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Sniło mi się dzisiaj, że....mój Pierworodny był w ciąży. Bliźniaczej w dodatku. A, i jeszcze miał dwie macice.
To trzeba mieć zryty beret.
Cały sen się zamartwiałam jak on urodzi? I usiłowałam załatwić cesarkę u swojego gina. Oczywiście nie mogłam dotrzeć do niego.
Ufff...Bozia3, caffe, efcia, BISCA, moremi, macduska, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Przyszły buty
Piekne sa
Tylko wydaje mi sie ze za krótkie , miały byc wysokie za kolano a sa równe z kolanem
No nic musze odesłać ale dla niższych dziewczyn polecam , jakościowo sa super i bardzo ładnie wyglądają -
Witam się i ja...nadaję z pracy, a potem idę na opłatek z młodym do Gimnazjum - oczywiście do północy piekłam wczoraj sernik na ten opłatek- bo ja to sie zawsze ustawię...
Dla tych, co pytały - testuję jutro - bo mam jakiś odpływ energii.....dupa znowu - bo wprawdzie w 10 dpo - ale jedna krecha. Ja mam jakąś taką teorię - że ciąże jednak wychodzą dość wcześnie na testach - jeśli to normalne ciąże...peppapig, caffe, efcia, Sabina, moremi, macduska, Aasiula, Dziobak, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie tu nie ma dzisiaj sprzatam w szafie
Swoje ubrania i Kajtka. Dowiedziałam się że koleżanka z klasy będzie babcią... matko jedyna! To już się dzieje? Przecież my piękne i młode i zasłuchane w Kaczmarskiego...caffe, Sabina, Mega, ivf-ivf, moremi, macduska, Aasiula, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122, pierwiastka, Magda*, satori lubią tę wiadomość
-
Bry
ale miałam sen
mialam wypadek samochodowy, przezylam ale lezalam w śpiączce, obudzilam sie po roku a obok mnie leżało malutkie dziecko - ponoc moje
tak sobie pomyslalam czy byly w prawdiwym zycu takie przypadki ze kobieta w spiaczce urodzila dziecko i nawet o tym nie wiedzialacaffe, Sabina, Mega, moremi, macduska, Aasiula, Dziobak, malgos741, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bozia jaki Kajtek już duży
super kapustowy berecik
no rośnie dosyć - na szczęście nie na szerokość..
Jest szczupły i wysoki....no i jakieś nawet włosy pod kapustą się pokazały wreszcie..
efcia, caffe, Sabina, peppapig, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość