35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Witam się i ja...nadaję z pracy, a potem idę na opłatek z młodym do Gimnazjum - oczywiście do północy piekłam wczoraj sernik na ten opłatek- bo ja to sie zawsze ustawię...
Dla tych, co pytały - testuję jutro - bo mam jakiś odpływ energii.....dupa znowu - bo wprawdzie w 10 dpo - ale jedna krecha. Ja mam jakąś taką teorię - że ciąże jednak wychodzą dość wcześnie na testach - jeśli to normalne ciąże...Bozia3, efcia, Aasiula, malgos741, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mi też test wyszedł w 10 dpo
ale szukam pozytywów - rezerwujemy wakacje na wyspie w Chorwacji....początek sierpnia...to se przynajmniej ponurkuje w spokoju...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 11:05
caffe, Mega, efcia, Aasiula, Dziobak, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry, was doczytac
W pracy młyn, w czwartek byłam u gina na podgladzie - owulacji była dzień wcześniej i ja czułam. Kazał mi spróbować nowej metody, wymyślone przez specjalistę z Białegostoku na niedomogę ciałka zoltego. To jest przez 7 dni od 2 dnia po owulacji zastrzyk z tego 1000 jednostek pregnylu. Dostałam receptę i w czwartek zonk, 3 apteki, sprawdzenie w 3 hurtowniach i nie ma. A ja w piątek muszę się zakłuć. Poleciła mi jedna farmaceutka żeby sprawdzić w zico, mam koło pracy więc weszłam i było. Rozrobilam sobie pięknie (pomińmy milczeniem fakt, że przy otwieraniu ampułki rozwaliłam sobie 2 palce, jestem genialna). Zabieralam się jak pies do jeża do tego zastrzyku, ale w końcu się przemoglam i się udało. Jeszcze 6 dawek. Testować mam dopiero po 4 dniach spóźnienia @, tylko teraz rozkminiam jak ja mam to wyliczyć, skoro mam krótkie cykle. Pregnyl mi przesunie @? Jest na sali jakiś specjalista?
Dostałam jeszcze skierowanie na badania tarczycowe, prolaktyne i fsh. Ale to na 3 d.c.
caffe, Sabina, moremi, efcia, Aasiula, malgos741, iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby, gosia7122, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
Co do diet i odżywiania to niestety cukier moim przyjacielem jest i nie wyobrażam sobie picia gorzkiej herbaty albo kawy
Sabina, Aasiula, malgos741, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega to owocnego dziabania
przy takich dawkach pregylu to nie wiadomo kiedy testowac, bo testu nawet po wczorajszym dziabaniu wyjda pozytywne
o patrz mozesz se dorobić i sprzedawac pozytywne testy na allegroMega, malgos741, ComeToMeBaby, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:no właśnie...cudów nie ma...chyba zwykle wychodzi juz w tym czasie, jeśli jest ok..
ale szukam pozytywów - rezerwujemy wakacje na wyspie w Chorwacji....początek sierpnia...to se przynajmniej ponurkuje w spokoju... -
Sabina wrote:Potwierdzam. To nie ładnie z ich strony tak oszukiwać!
Bo jak kupowalam to odpowiadali na wszystkie maile w godzine ,a jak napisalam ze chce oddac wczoraj to do dzisiaj odpowiedzi nie dostalam
...Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:I teraz wiesz bede sie bujac ze zwrotem ,kurwa mac
Bo jak kupowalam to odpowiadali na wszystkie maile w godzine ,a jak napisalam ze chce oddac wczoraj to do dzisiaj odpowiedzi nie dostalam
...Sabina, Aasiula, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale przeciez do tej pory to mozesz byc w ciazy!!
Dziobak, Sabina, Aasiula, caffe, *aga*, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:albo będę albo nie...nawet jak będę - to w niższej...więc nie urodzę na skałach Chorwackich...
Aasiula, Bozia3, Mega, caffe, BISCA, *aga*, efcia, iwcia77, Dziobak, ComeToMeBaby, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Sabcia jak tam ,jak sie czujesz?
Dotarło do cięęęęę ze w ciOnzy jezdes
Także wcale się na ciążę nie czujęmalgos741, Bozia3, Aasiula, caffe, *aga*, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
Mega współczuję kucia
wiem że dasz rade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 13:15
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A ja się dziś obudziłam z jedną dziurką nosa zapchana... klientka z czwartku mi sprzedała.. Ą dziś jeszcze jedziemy dancing grać ( mam nadzieję że będzie mało ludzi to wcześniej skończymy)
Mega, Aasiula, caffe, efcia, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017