35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Byłam na tem podglądaniu, taka sytuacja: 8 dc endometrium 6,8 w prawym jajniku 2 pęcherzyki dominujące 11 i 12 mm. Także ten Grażyna została oskarżona bezpodstawnie o falstart, ajm sory Grażyna aj lawju. Jadę w poniedziałek zbadać estradiol i na podgląd. A teraz: popijam wino ze swojom Grażynom, chciałbym aby ten świat nie przeminął (czkawka).
Sabina, Dziobak, pierwiastka, Magdala, efcia, kapturnica, malgos741, Aasiula, macduska, Berenika, krycha.stara, iwcia77, caffe, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale jak potem dziecko śmierdzi!! I trzeba je eksmitowac z sypialni.
Edit: To żart taki
Śmierdzi śmierdzi, nie ma co ukrywać ☺
Bigos sie gotuje. Bede jadla caly weekend.Dziobak, pierwiastka, efcia, Sabina, malgos741, Aasiula, iwcia77, caffe, BISCA, ComeToMeBaby, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
sandra80 wrote:Byłam na tem podglądaniu, taka sytuacja: 8 dc endometrium 6,8 w prawym jajniku 2 pęcherzyki dominujące 11 i 12 mm. Także ten Grażyna została oskarżona bezpodstawnie o falstart, ajm sory Grażyna aj lawju. Jadę w poniedziałek zbadać estradiol i na podgląd. A teraz: popijam wino ze swojom Grażynom, chciałbym aby ten świat nie przeminął (czkawka).
A nie dasz popatrzec?krycha.stara, caffe, sandra80, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:A nie dasz popatrzec?
nie bom wstydliwa
ps. wiem że mogę się wydawać łatwa, bo zaliczyłam już chyba z 10 gieknów (w tym jedną gienkę) ale to nie tak jak myślisz kotku
kapturnica, Dziobak, Sabina, malgos741, Aasiula, Berenika, krycha.stara, iwcia77, caffe, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko zakochało się w śniegu. Dziś tak ładnie napadało, że dałam mu się wyszaleć.
1 stycznia odstawiłam słodkie i nawet daje radę. Jeszcze tylko węglowodany ograniczę i bedzie git.Dziobak, pierwiastka, Sabina, krycha.stara, iwcia77, BISCA, sandra80, Mega, ComeToMeBaby, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melduje sie z kluczem , zeby zamknac dzisiejsze dysputy
jeszcze nie skonczylam nadrabiac
nawet nie bede sie odnosic do tego co do tej pory przeczytalam, bo juz "dawno i nieprawda"
jestem zmeczona , nie mam weny i humoru, wiec pojde lepiej spac
dobranoc hexy
ps...peppa- ale masz king-konga !!! co prawda fotki nie widzialam ale jak on juz nosi 74 - to co to bedzie pozniej
aa napisze jeszcze , ze przepraszam sekcje trojmiejska za Ivutkowa akcje i niemoznosc skupienia sie na rozmowie. mam niedosyt Paszczy, Asiulki i Doroty, bo mialy okrojony czas i jak pozbylam sie Ivo to laski juz musialy sie ewakuowac
, dobrze, ze z Bisca i Megan dokonczylysmy wieczor
dzieki dziewczyny za spotkanie
caffe, pierwiastka, Aasiula, macduska, Sabina, malgos741, BISCA, Bozia3, efcia, paszczakin, ComeToMeBaby, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
bry,
pierwsza! aczkolwiek jakoś się z tego powodu nie ciesze bo to dziś dzień roboczy
jedyna pociecha że mauż kawe zrobił
miłego wiedźmy!Sabina, malgos741, efcia, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDruga
Co.by tu zjeść?dziś śniadanie sponsoruje burczenie w brzuchu a nie mdłości. Ciekawe czemu?
Udanej soboty
I pisać mnie tu co gotujecie, bo potrzebuje natchnieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 08:26
macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzwarta
Sabcia nrmalnie dzialsz lepiej niz kofeina dozylnie!!!
Brudzenie????Sie za chwile zorientowalam o burczenie chyba chodzilo, ale spac juz nie bede. Normalnie kawy juz nie musze z rana...
pierwiastka, Sabina, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Bry no i lecę do roboty
Miłego dniapierwiastka, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyJastra wrote:Czwarta
Sabcia nrmalnie dzialsz lepiej niz kofeina dozylnie!!!
Brudzenie????Sie za chwile zorientowalam o burczenie chyba chodzilo, ale spac juz nie bede. Normalnie kawy juz nie musze z rana...
pierwiastka, BISCA, Jastra, efcia lubią tę wiadomość
-
Przyszły buty
Piekne sa
Tylko wydaje mi sie ze za krótkie , miały byc wysokie za kolano a sa równe z kolanem
No nic musze odesłać ale dla niższych dziewczyn polecam , jakościowo sa super i bardzo ładnie wyglądająpierwiastka, Sabina, BISCA, Jastra, efcia, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Druga
Co.by tu zjeść?dziś śniadanie sponsoruje burczenie w brzuchu a nie mdłości. Ciekawe czemu?
Udanej soboty
I pisać mnie tu co gotujecie, bo potrzebuje natchnienia
Quesadillas się nazywają, są pyszne i szybko się robi, przepis na kwestia smaku, nadaje z telefonu więc nie wstawię linkajeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter