35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:U nas dzis byly gofry na kolacje... No comment...
*aga*, malgos741, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Byłam znowu na pobraniu ginekologicznym
Mówię, że jednak ma być pobranie z szyjki, a nie z moczu. Wczoraj byłam w szpitalu upewnić się czy na pewno.
A położna znowu mi wykład o wyższości badania z moczu nad pobraniem z szyjki.
Więc tłumaczę jak krowie na rowie, że tak ma być i koniec
" no tak ale widocznie nikt ich nie poinformował, że najlepsze jest z moczu..bla,bla"
więc grzecznie odpowiadam, ze nic na to nie poradzimy jedziemy z pobraniem i koniec
a ta dalej swoje..i że to jest drogie badanie, bo genetyka jakieś 290 zl.
mówie jak gdzie??? przecież miało kosztować ok 70? Pani idzie się dokładnie dowie
wróciła i mówi, że faktycznie
ale co lekarz się uparł na tę metodę?
aż chcialam sie zapytać czy ma jakiś procent od sprzedaży badania
mówię w końcu,że taki jest wymóg MZ
a ta na to "widocznie się nie znają"
Booosz jak ta baba mnie zmęczyłaSabina, malgos741, ComeToMeBaby, Mega, ania.g, efcia, Mimbla, dorbie, pierwiastka, BISCA, Lucky, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam coś powiedzieć. Mam objaw ciążowy, cera się mnie zepsuła. Ja z tych co nawet za młodu miałam pojedyncze syfy, a teraz proszsz. Hormony, psia kostka
malgos741, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, efcia, macduska, pierwiastka, BISCA, Lucky, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
Reni ty to się masz z Tym badaniami.. Ale dobrze wiedzieć. .
Reni, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:Kometa! Kometa jest?
Doczytalam. Hahaha ubawiłam sięserio. Oni to się na bank nie znają w tym ministerstwie. Albo ci jej znajomi genetycy... No ale masz to z głowy. Czy tam z... nieważne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 20:18
Reni, Mega, Sabina, efcia, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Chciałam coś powiedzieć. Mam objaw ciążowy, cera się mnie zepsuła. Ja z tych co nawet za młodu miałam pojedyncze syfy, a teraz proszsz. Hormony, psia kostka
Będzie dziewczynka.
Urodę mamie zabiera.
To z lekcji: wróżby i zabobony ciążowe - określanie płci na podstawie bety, objawów i faz księżyca.Mega, Reni, Aasiula, Sabina, efcia, dorbie, pierwiastka, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Pizza znikła z prędkością światła, była pyszna, zamówiliśmy 2 duże, zawsze trochę zostaje, a tu tylko pudełka zostały
ale jestem pełna
i też na pewno w cycki nie pójdzie, co za los
Aasiula, ania.g, satori lubią tę wiadomość
-
jaka terapia (bo para jest prawie na skraju rozwodu)
laska wchodzi do pomieszczenia
na ścianach ich zdjęcia ślubne, film ze ślubu,słychać przysięgę
po środku stoi trumna, a w niej jej suknia ślubna, garnitur młodego i śpioszki nienarodzonego dziecka
miało to uświadomić jej na czym im zależy
bo problem jest po jego stronie i on złożył papiery rozwodowe, bo myślał, że tamta go nie kochaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 20:56
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:O o o! To ja wiem! Jaaaa!
Będzie dziewczynka.
Urodę mamie zabiera.
To z lekcji: wróżby i zabobony ciążowe - określanie płci na podstawie bety, objawów i faz księżyca.z Młoda nawet jednego syfa nie miałam
ComeToMeBaby, peppapig, pierwiastka, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny