35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyspałam się w dzień . Teraz mi sie nie chce. Jutro bede tego zalowac
Tak jak tego, ze przez Wasze gadanie zezarlam późna kolacjęa mogłam zasnąć, no
DobranocDziobak, Mega, efcia, kapturnica, dorbie, macduska, malgos741, pierwiastka, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien doberey wszystkim.Krycha ja tez przez moment pomyslalam ,ze pomylilam watki.Bo nic tylko ta zżarła pizze, ta gofery a jeszcze inna dopchnela po bigosie i kwasnicy kluski szare
.
Paszcza przeloz tu z polskiego na nasze jak to po kolei z tym mrozeniem jest.Bo ja jak wiekszosc tez obgotowywuje kapuche w garze i sciagam po kolei liscie .A Ty mrozisz cala glowke i wtedy myk na wrzatek ?????Bo nie widze jakos innej mozliwosci,zeby sciagnac surowe liscie.
Swoja droga robila ,ktora golabki na mlodych lisciach winogronu???Ja robilam ale dla mnie byly dziwne w smaku.Moj chlop zjadl ale on zje wszystko co mu z talerza nie spier/ucieknie
Ps.U nas sie robi jeszcze na kapuscie wloskiej golabki ale ja uwielbiam z bialej.Dodatkowo u nas po parowaniu jak sa takie miekkie to kladzie sie na patelnie z odrobina oleju lub smalcu i podsmaza.Wtedy maja liscie zloty kolor.No i polewa sosami.Mrr .Bede miec dzis wyzerke na obiadWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 07:36
Mega, ania.g, Sabina, malgos741, Dziobak, pierwiastka, krycha.stara, caffe, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ściągnęli mnie z łóżkaJadą na narty na Górę Chrobrego do ELbląga, tzn mąż z Hubim. No nie wiem jak on na tych nartach po operacji w kwietniu, na łyżwach jeździ
Poza tym regularnie ćwiczy, będzie ok
A Kuba kończy Camp Judo w Elblągu, więc po niego pojadą po nartach.
A ja wczoraj zrobiłam bezy na torta i dziś będę robić Dakłaz (nie pamiętam jak się pisze) bo Hubi ma dziś urodziny
Kapta, ale Maksiu jest już duży
Dżem to cukier, jak dżem bez cukru, chyba, że sztuczny
kapturnica, Aasiula, ania.g, Sabina, malgos741, Dziobak, pierwiastka, BISCA, caffe, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To prawda dzieci tak szybko rosną a cudze to juz w ogole
Ja pamiętam jakby to było wczoraj,sikance wasze ,a tu prosze jakie cudne maluchy
Jednego to nawet mogłam wyściskaćdorbie, Jastra, Mega, Sabina, malgos741, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:O o o! To ja wiem! Jaaaa!
Będzie dziewczynka.
Urodę mamie zabiera.
To z lekcji: wróżby i zabobony ciążowe - określanie płci na podstawie bety, objawów i faz księżyca.
Ja w pierwszej ciązy miałam straszny trądzik, w drugiej też ale mniejszy a w 3ciej i 4tej zero tradziku, może na poczatku kilka syfów. I co? Gdzie dziewczynka?
Beta w ostatniej ciązy była wysoka na poczatku, pamiętacie, jak w bliżniakach. I co? Chłopak
Zabobony ciązowe
Sabcia, nie wierz wcaleMega, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, pierwiastka, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:To prawda dzieci tak szybko rosną a cudze to juz w ogole
Ja pamiętam jakby to było wczoraj,sikance wasze ,a tu prosze jakie cudne maluchy
Jednego to nawet mogłam wyściskaćOkres noworodkowy już zakończony
Aasiula, Jastra, ComeToMeBaby, Magda*, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry:)
Wlasnie, Bozia?
I ja sie przylaczam do pytania o szczegoly mrozenia kapuchy-co po wyjeciu z zamrazalnika? Sama sie na rozmrozic czy i tak do wrzatku ja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 08:21
dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość