35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Noo wiesz pffff ktos musi byc zeby sie spotkać no foch pełna gęba mam
A jaaaa ????
Teraz to chyba martwy okres dla przyjazdów, nie będziemy na nikogo liczyćAasiula, Dziobak, Magda*, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam w tą leniwą niedzielę
......wróć jaką leniwą sterta prasowania mnie wzywa....ja nie wiem ale przerób u mnie jest nieziemski
Pogoda paskudna....mżawka na śniegu nie wróży nic dobrego...nawet palucha nie wystawię dziś za drzwiSabina, Mega, pierwiastka, Lucky lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Nie chce mi się nic
A mały już wzywaMagda*, Lucky lubią tę wiadomość
-
Witam. Sabina a ty na bezsenność cierpisz żeby tak wcześnie w NIEDZIELĘ jeść śniadanie? ??? Mój mąż właśnie powędrował do kuchni przygotowywać żarełko, będą jajca na miękko i sałatka z pomidora i cebuli. Lubię. A ja jeszcze w łóżku
Edit: zapomniałam że Sabinka w ciąży. A ciężarne jedzą o każdej porzeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 10:02
malgos741, Sabina, BISCA, Lucky, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry
położyłam się o 4.00 idę spać dalej..
Sabina, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:Wysikałam wielkie nic....No nic, nie teraz, to następnym razem się uda
Bozia3, pierwiastka, Lucky, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Czy Simba żyje?
Nie odzywała się od czasu zakupów budowlanych z ciocią noblistką.
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?BISCA, Lucky, krycha.stara, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Witam. Sabina a ty na bezsenność cierpisz żeby tak wcześnie w NIEDZIELĘ jeść śniadanie? ??? Mój mąż właśnie powędrował do kuchni przygotowywać żarełko, będą jajca na miękko i sałatka z pomidora i cebuli. Lubię. A ja jeszcze w łóżku
Edit: zapomniałam że Sabinka w ciąży. A ciężarne jedzą o każdej porzeot cala tajemnica
Edit. Poza tym.moja Młoda wstaje najpóźniej o 7, także wieszWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 11:00
macduska, Jastra, Mega, Lucky, krycha.stara, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:U nas śnieg - pierwszy w tym roku. Wieje też niestety, więc idziemy na szybkie sanki. Z łyżek chyba doopa, za dużo śniegu leży.
Miłego dnia!
U nas też pada. Wielkie płaty. Zapowiadają disyć spore opady. Może być ciekawie.
Edit. Wolę Twoją wersję z sankami. Łyżwy na jeziorze to zło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 11:03
Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Lucky, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Chodzę do Kościoła na 8. Żeby nie robić scen, pt słabo mi, muszę wstać wcześniej i coś zjeść
ot cala tajemnica
Edit. Poza tym.moja Młoda wstaje najpóźniej o 7, także wiesz
My się wybieramy na 12 do bazyliki.
Zabieramy moją mamę więc będzie ciekawie.
Zawsze usiłuje nas ubierać w dodatkowe warstwy, sprawdza czy mamy podkoszulki itp.
Bozia3, Jastra, Aasiula, Sabina, BISCA, Lucky, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość