35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień (nie) dobry
słońca brak, śniegu brak, humoru też brak bo od rana mnie przejechała jakaś biegunka a teraz czacha mi dymi, jak nic ani chybi choróbsko wraca... albo teściowa coś do bigosu wczoraj dołożyła
życzę lepszego dnia niż mój!
idę poczłapać po parku powietrza świeżego zażyć, może się jakoś lepiej poczuję...Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyJestem znowu w domu. Kosciół na wielkiej, stromej górze.
Wjechać i zjechać bezpiecznie podczas snieżycy- to wyczyn. Podejrzewam, ze modły tam szły zbiorowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 13:39
Dziobak, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW temacie zabaw snieżnych:
W moim dzieciństwie nasz tata raz przyczepił sanki do samochodu i tak nas ciagnął. Fajne to było. I niebezpieczne. Pamiętam jaką mama potem zrobiła awanturę.Mega, pierwiastka, BISCA, Aasiula, *aga*, Sabina, krycha.stara, anna maria, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Chcę kupić skórę baranią dla kotów do spania, góralskie cieple kapcie, takiego trochę folkloru drewnianego, kilka naczyń kamionkowych na miód i smalec
Pod Gubałówką? Uwielbiam to miejsce.
Zawsze tam kupuję sobie szal. I oscypki rzecz jasna.Dziobak, ivf-ivf, BISCA, Magda*, *aga*, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Dawno nie bylo o zarciu.
Z czego robicie rosol? O miecho mi chodzi.
U mnie najczesciej kurak ( udko, piers), nie lubie wołowiny w rosole, ale uwielbiam indycze zoladki ( tu niedostępne niestety)
Ja z kolei uwielbiam wołowinę w rosole.
Jak nie mam to daję kawałki kury i szyję indyczą. Mieszany jest najlepszy.
A indycze zołądki uwielbiam. Mamy ulubiony bar gdzie je podaja. Schabowy się chowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 14:27
Dziobak, *aga*, krycha.stara, pierwiastka, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie. Ja też jestem. Już po obiedzie
I chyba pójdę spać. Bo tak mnie ciągnie moja poduszka, ze chyba jej nie odmowieZa oknem szaro, ślisko, pada mżawka , na spacer nie ma jak wyjsc.
To dobranoc się z PaństwemDziobak, macduska, Aasiula, malgos741, *aga*, Mega, BISCA, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bry
Ja bym takiego malutkiego dziecka na jezioro nie puściła. Lód na jeziorze w różnych miejscach ma różną grubość. No ale to ja.
Nieeee...
Poza tym dzis nie dalo sie jezdzic po calym jeziorze, tylko po zrobionych przez nas torach, przy samym brzegu.
BTW. W No nikt nie utonal zima w zamarznietym jeziorze od lat.
A, sorki, rok temu wpadlo do fiordu 2 pijanych Polakow. Ale nie byli tam z zamiarem jezdzenia na lyzwach, bo i lodu tam nie bylo. Oni sie kapac poszli...krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:U mnie tez pada. Widze Wacia, ze tylko my dzis dyzur na forum mamy...
Ano, jakas frekwencja dzisiaj nędzna. Zasypało je czy co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 15:08
*aga*, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ano, jakas frekwencja dzisiaj nędzna. Zasypało je czy co?
pranie mnie zasypało...ale już widać zaczyna być okolice
Rosół dla mnie to wołowe z drobiowym zmieszane...sam drobiowy jest dla mnie jakiś bez wyrazu
Od godziny walczę z synem żeby modlitwę na religię zapamiętał...co jak co to on ministrantem nie będzie
Zagryzam tiramisu popijając kawą...i maluje paznokcie. Mam schiza i u stóp muszą być zawsze wymalowane
Sabinka podglądnęłam twój wykres....ja w życiu takich pięknych temperatur nie miałammacduska, Sabina, krycha.stara, pierwiastka, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Ja właśnie wrzuciłam pranie. Moje genialne dziecko trzymało w plecaku szkolnym 2 kanapki. Znaczy kanapkami to one były tak na oko przed świętami, bo teraz to 2 niezależne państwa
a śmierdziało, że szkoda gadać. Więc kolonie unicestwilam a plecak do pralki....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 15:31
macduska, *aga*, Sabina, krycha.stara, Aasiula, pierwiastka, BISCA, caffe, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I zjadłam napoleonkę. Pyszna była, domowa.... i mamy jeszcze sałatkę owocowa, ale to za chwilę
A za rosołem wołowym nie przepadam.Sabina, macduska, *aga*, pierwiastka, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Mega ja gdybym plecaka codziennie nie sprawdzała to z domu by sam wyszedł....ubranie na wf potrafi mieć upchane pod książkami z 2 tygodni...i wszędzie kartoniki z mlekiem. Nie lubi nie pije takiego ale zabiera żeby się nie musiał tłumaczyć, do tego marchewki i jabłka...dla każdego coś dobrego
Mega, Sabina, krycha.stara, macduska, pierwiastka, BISCA, caffe, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór