35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam żadną elita nie jestem

Moja szwagierka jeździ do murzasichle - 25 zł od osoby i jest mega zadowolona http://www.nocowanie.pl/noclegi/murzasichle/kwatery_i_pokoje/61540/photos,61540.html#mini
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:02
iwcia77 lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualnyMagda ja też z tych co to na wakacje to tylko na kilka dni i to gdzieś, gdzie sobie budżetu nie zrujnuje
Ale ss na forum dziewczyny , które mogą sobie pozwolić na zwiedzanie świata
nick nieaktualny, pierwiastka, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale takie sa niestety ceny w hotelach. 3 gwiazdki + sniadanie to z reguly rzad 300 zet.Magda* wrote:Tak mnie zaciekawil temat jaki tu sie przewija a mianowicie wypoczynek,wakacje,hotele,miejsca
Sprawdzamsobie hotele ktore tu podajecie i wiecie co?
Dla mnie to masakrycznie drogo brzmi,my terazostro zaciskamy pasa ,bo wydatkow z nowym mieszkaniem bylo i jest od groma,plus nowy czlonek rodziny
Ten hotel w mielnie to w sezonie 400zl od glowy,stac was na to dziewczyny?
Jesli tak to zazdraszczam
Ale nawet 200 stowy od lepka to dla mnie duzo,za sam nocleg +sniadanie
Jak to zrobicdziewczyny by przy malym lub srednim budzecie miec udane wakacje??
Moze macie jakies porady dla sredniozamoznych czy tez biedakow

Ja w wakacje w Pl czesto mieszkam w apartamentach prywatnych, ale to tez sa koszty powyzej 200 zet. -
A ja z corka zaliczylismy jeszcze jedna ture na lyzwach. Okazalo sie, ze kolejni przychodzacy robili kolejne tory, teraz byly labirynty i najwieksze tor ok 600 m. Pobawilismy sie w berka, pogralysmy troche w hokeja i do domu. A tam wyciagnelysmy chlopakow na dwor, zeby zrobic balwana. Zrobilismy balwanice z piersiami, bo facet wydal sie nam nudny.

A potem wymeczeni ogladalismy Madagaskar, Adas chichotal niemozliwie.
Teraz szukam chetnego do pojscia za mnie do pracy jutro.
*aga*, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, caffe, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
My za domek w Sarbinowie płaciliśmy 270 zł...na 8 osób...a we Władku pokój zwany apartamentem 3 osobowy 240
. Niestety ceny w Polsce mamy wygórowane tylko jakość nie zawsze idzie z ceną .
Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
ja tak jak Macduska lubie wołowinę w rosole i najlepiej lubię mieszany i koniecznie jakieś kości muszą być dlatego daję szyję z indyka albo porcję rosołową z kury albo żeberka wieprzowe, z żeberkami jest delikatny ale esencjonalnyDziobak wrote:Dawno nie bylo o zarciu.
Z czego robicie rosol? O miecho mi chodzi.
U mnie najczesciej kurak ( udko, piers), nie lubie wołowiny w rosole, ale uwielbiam indycze zoladki ( tu niedostępne niestety)
a mięso z rosołu do lasagne albo pasztecików zużywam
nick nieaktualny, Dziobak, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
u mnie też pogoda kiepska, mgła jakaś przemieszana ze smogiem czy coś

ostatnio też gadaliśmy ze ślubnym o wakacjach w lutym na tydzień ale jak sprawdziliśmy ceny w górach to nas zatkało, tak więc Aga, Magda nie jesteście same
tak więc doszliśmy do wniosku że może jakie spa byśmy odwiedzili.... macie jakieś sprawdzone miejsca???
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Ja lubie wszystkie rosoly ale wersja wolowo -drobiowa to moja ulubiona
Golabki jem w sosie wlasnym i bez zadnych dodatkow
W Polsce na wczasach bylam w Miedzyzdrijach i Niechorzy
Pogoda taka sobie. Popaduje i cieplo
Dziobak zazdroszcze zimy i sniegu
No, to chyba nadrobilam
Dobry wieczor
pierwiastka, Dziobak, *aga*, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Pierwiastka mi mąż obiecał spa dla ciężarnych podobno jest w górach...ale mnie nie zabiera wciąż bo jeszcze nie zaszłam
...muszę się bardziej postarać
pierwiastka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, malgos741, nick nieaktualny, Mega, caffe, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
nie gadaj, przecież Ty w cionży jesteś*aga* wrote:Pierwiastka mi mąż obiecał spa dla ciężarnych podobno jest w górach...ale mnie nie zabiera wciąż bo jeszcze nie zaszłam
...muszę się bardziej postarać 
ja bym już sprawdziła jaką mają ofertę i rezerwację robiła
*aga* lubi tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:nie gadaj, przecież Ty w cionży jesteś
ja bym już sprawdziła jaką mają ofertę i rezerwację robiła 
Haha dobre...przecież zawsze mogę być w ciąży spożywczej
Pierwiastka dopiero teraz zauważyłam twój suwak odlicza czas do moich urodzin

Dzięki
pierwiastka, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór