35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam żadną elita nie jestem
Moja szwagierka jeździ do murzasichle - 25 zł od osoby i jest mega zadowolona http://www.nocowanie.pl/noclegi/murzasichle/kwatery_i_pokoje/61540/photos,61540.html#mini
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:02
iwcia77 lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualnyMagda ja też z tych co to na wakacje to tylko na kilka dni i to gdzieś, gdzie sobie budżetu nie zrujnuje
Ale ss na forum dziewczyny , które mogą sobie pozwolić na zwiedzanie świata
macduska, pierwiastka, malgos741, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Tak mnie zaciekawil temat jaki tu sie przewija a mianowicie wypoczynek,wakacje,hotele,miejsca
Sprawdzamsobie hotele ktore tu podajecie i wiecie co?
Dla mnie to masakrycznie drogo brzmi,my terazostro zaciskamy pasa ,bo wydatkow z nowym mieszkaniem bylo i jest od groma,plus nowy czlonek rodziny
Ten hotel w mielnie to w sezonie 400zl od glowy,stac was na to dziewczyny?
Jesli tak to zazdraszczam
Ale nawet 200 stowy od lepka to dla mnie duzo,za sam nocleg +sniadanie
Jak to zrobicdziewczyny by przy malym lub srednim budzecie miec udane wakacje??
Moze macie jakies porady dla sredniozamoznych czy tez biedakow
Ja w wakacje w Pl czesto mieszkam w apartamentach prywatnych, ale to tez sa koszty powyzej 200 zet. -
A ja z corka zaliczylismy jeszcze jedna ture na lyzwach. Okazalo sie, ze kolejni przychodzacy robili kolejne tory, teraz byly labirynty i najwieksze tor ok 600 m. Pobawilismy sie w berka, pogralysmy troche w hokeja i do domu. A tam wyciagnelysmy chlopakow na dwor, zeby zrobic balwana. Zrobilismy balwanice z piersiami, bo facet wydal sie nam nudny.
A potem wymeczeni ogladalismy Madagaskar, Adas chichotal niemozliwie.
Teraz szukam chetnego do pojscia za mnie do pracy jutro.*aga*, Aasiula, BISCA, Magda*, Sabina, Mega, Berenika, caffe, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
My za domek w Sarbinowie płaciliśmy 270 zł...na 8 osób...a we Władku pokój zwany apartamentem 3 osobowy 240
. Niestety ceny w Polsce mamy wygórowane tylko jakość nie zawsze idzie z ceną .
Dziobak, Magda* lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Dziobak wrote:Dawno nie bylo o zarciu.
Z czego robicie rosol? O miecho mi chodzi.
U mnie najczesciej kurak ( udko, piers), nie lubie wołowiny w rosole, ale uwielbiam indycze zoladki ( tu niedostępne niestety)
a mięso z rosołu do lasagne albo pasztecików zużywammacduska, Dziobak, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
u mnie też pogoda kiepska, mgła jakaś przemieszana ze smogiem czy coś
ostatnio też gadaliśmy ze ślubnym o wakacjach w lutym na tydzień ale jak sprawdziliśmy ceny w górach to nas zatkało, tak więc Aga, Magda nie jesteście sametak więc doszliśmy do wniosku że może jakie spa byśmy odwiedzili.... macie jakieś sprawdzone miejsca???
Magda* lubi tę wiadomość
Ja lubie wszystkie rosoly ale wersja wolowo -drobiowa to moja ulubiona
Golabki jem w sosie wlasnym i bez zadnych dodatkow
W Polsce na wczasach bylam w Miedzyzdrijach i Niechorzy
Pogoda taka sobie. Popaduje i cieplo
Dziobak zazdroszcze zimy i sniegu
No, to chyba nadrobilam
Dobry wieczor
pierwiastka, Dziobak, *aga*, Aasiula, Magda*, Sabina, megan8, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Pierwiastka mi mąż obiecał spa dla ciężarnych podobno jest w górach...ale mnie nie zabiera wciąż bo jeszcze nie zaszłam
...muszę się bardziej postarać
pierwiastka, macduska, Magda*, BISCA, malgos741, Sabina, Mega, caffe, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
*aga* wrote:Pierwiastka mi mąż obiecał spa dla ciężarnych podobno jest w górach...ale mnie nie zabiera wciąż bo jeszcze nie zaszłam
...muszę się bardziej postarać
ja bym już sprawdziła jaką mają ofertę i rezerwację robiła
*aga* lubi tę wiadomość
pierwiastka wrote:nie gadaj, przecież Ty w cionży jesteś
ja bym już sprawdziła jaką mają ofertę i rezerwację robiła
Haha dobre...przecież zawsze mogę być w ciąży spożywczejŻyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór