35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Upierz recznie 4 pary meskich skarpetek. Albo i 6.
krycha.stara, *aga*, Reni, Mega, pierwiastka, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie sprawdzam na maj hotele w górach....myślałam o Bani...ale totalnie zwariowali za 3 noce dla naszej trójki 3300 zł
To w Zakopcu w 4 gwiazdkowym wołają 1600....skąd oni te ceny biorą.
Ponieważ raczej męża w wakacje nie będzie to chcemy gdzieś wybyć w maju i we wrześniu. Ponieważ ja kocham nasz Bałtyk i przeważnie tam jeżdżę to nie są miesiące na słoneczne wakacje. Macie jakieś pomysły gdzie na dowód można polecieć w maju, ale żeby już było ciepełko?Simba, promoszka lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
*aga* wrote:A ja właśnie sprawdzam na maj hotele w górach....myślałam o Bani...ale totalnie zwariowali za 3 noce dla naszej trójki 3300 zł
Ponieważ raczej męża w wakacje nie będzie to chcemy gdzieś wybyć w maju i we wrześniu. Ponieważ ja kocham nasz Bałtyk i przeważnie tam jeżdżę to nie są miesiące na słoneczne wakacje. Macie jakieś pomysły gdzie na dowód można polecieć w maju, ale żeby już było ciepełko?*aga*, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny*aga* wrote:A ja właśnie sprawdzam na maj hotele w górach....myślałam o Bani...ale totalnie zwariowali za 3 noce dla naszej trójki 3300 zł
Ponieważ raczej męża w wakacje nie będzie to chcemy gdzieś wybyć w maju i we wrześniu. Ponieważ ja kocham nasz Bałtyk i przeważnie tam jeżdżę to nie są miesiące na słoneczne wakacje. Macie jakieś pomysły gdzie na dowód można polecieć w maju, ale żeby już było ciepełko?
A ja polecam nasze Mielno i hotel Unitral. W maju może byc juz ciepło, a jesli nie to w hotelu jest basen z atrakcjami i swietne SPA z basenem ze słona wodą. Oprócz tego codziennie jakies dodatkowe imprezy i zabawy dla dzieci. Jedzenie pyszne.
*aga* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam ze spaceru. Jak pięknie.
Przypomniała mi się kolęda:
https://m.youtube.com/watch?v=dsOZv4kVPCYWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 16:31
Magda* lubi tę wiadomość
-
Zerkam za tą Maltą
Mielno też lubię. W tym roku jednak czara goryczy się przelała...pierwszy i ostatni raz byłam we Władysławowie..bo nie było miejsca na koc....i co chwile ktoś mnie trącał przechodząc;-). Dlatego stanowczo wolę mniejsze miejscowości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:02
macduska, Magda* lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny*aga* wrote:Zerkam za tą Maltą
Mielno też lubię. W tym roku jednak czara goryczy się przelała...pierwszy i ostatni raz byłam we Władysławowie...ja na leżaku chłopaki na ręczniku...bo nie było miejsca na koc....i co chwile ktoś mnie trącał przechodząc;-). Dlatego stanowczo wolę mniejsze miejscowości
Ja polecam hotel. Miejscowoś juz nie.
W zasadzie mogłabym tam spędzić cały urlop, nie wychodząc z budynku.*aga*, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
Tak zerkam co tu slychac pomiedzy ogarnianiem mieszkania a obslugiwaniem przeziebionej corki,w przerwach na karmienie znaczy sie
U mnie lepiej ,klimaty w domu JUZ LZEJSZE
Tak mnie zaciekawil temat jaki tu sie przewija a mianowicie wypoczynek,wakacje,hotele,miejsca
Sprawdzamsobie hotele ktore tu podajecie i wiecie co?
Dla mnie to masakrycznie drogo brzmi,my terazostro zaciskamy pasa ,bo wydatkow z nowym mieszkaniem bylo i jest od groma,plus nowy czlonek rodziny
Ten hotel w mielnie to w sezonie 400zl od glowy,stac was na to dziewczyny?
Jesli tak to zazdraszczam
Ale nawet 200 stowy od lepka to dla mnie duzo,za sam nocleg +sniadanie
Jak to zrobicdziewczyny by przy malym lub srednim budzecie miec udane wakacje??
Moze macie jakies porady dla sredniozamoznych czy tez biedakow*aga*, Mega, iwcia77, promoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:Jesli mozna prosic ,to podawajcie dziewczyny sredni koszt i to czy kozystacie z biur podrozy czy moze z innych opcji
Magda, ja w tym Mielnie byłam na firmowym wyjeździe z funduszu socjalnego. Raz się trafiło slepej kurze ziarno. Gdybym miała pojechać z dziećmi to tez by mi było za drogo.
Magda*, *aga*, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda to Władysławowo to był przypadek byliśmy na wakacjach u znajomych pod Gdańskiem i pojechaliśmy przed siebie
. Z mniejszych miejscowości lubię rowy
, Sarbinowo...a Rogowo to oaza ciszy...jeden sklep zero barów
Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny