X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    U nas też pada. Wielkie płaty. Zapowiadają disyć spore opady. Może być ciekawie.

Edit. Wolę Twoją wersję z sankami. Łyżwy na jeziorze to zło.
    Ale tu jezioro jest bezpieczne, to nie jak w Pl, że dzieciaki lecą na lód bez sprawdzenia grubości.
    Tu przyjeżdża straż pożarna, robia dziurę w lodzie, mierzą grubość i wydają werdykt. Kiedy mówią, że jest bezpiecznie, to można po takim lodzie samochodem jedzic.
    Tu się nie chodzi na.lód, jeśli nie jest się pewnym, czy można.

macduska, Jastra, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, BISCA, Lucky, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, szkoda. <3

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale tu jezioro jest bezpieczne, to nie jak w Pl, że dzieciaki lecą na lód bez sprawdzenia grubości.
    Tu przyjeżdża straż pożarna, robia dziurę w lodzie, mierzą grubość i wydają werdykt. Kiedy mówią, że jest bezpiecznie, to można po takim lodzie samochodem jedzic.

Trochę mnie uspokoiłaś. Ale tylko trochę. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 13:32

Dziobak, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faken, nie wchodzę w spodnie narciarskie z zeszłego roku... Dobrze, że mam jeszcze spodnie od biegowek. Bosz... Jaki szejm...

ivf-ivf, Mega, Bozia3, macduska, BISCA, *aga*, ania.g, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-) na narty juz nie poszłam, ale idę na zakupy :-)

Dziobak, nie smutaj :-)

Sabina, Dziobak, macduska, BISCA, *aga* lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Chodzę do Kościoła na 8. Żeby nie robić scen, pt słabo mi, muszę wstać wcześniej i coś zjeść ;) ot cala tajemnica ;)

Edit. Poza tym.moja Młoda wstaje najpóźniej o 7, także wiesz ;)
    Bosze. Moja jakby mogła to by spała do 12 :)

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Pamietam za moich sniegowych czasow, jak jezdzilam na zimowiska do Augustowa (musialam wiec byc w podstawowce) to zabierali nas na kuligi trakorem z doczepionymi saneczkami po lasach i jeziorach. Czasami lod trzeszczal. Strazy pozarnej nie bylo. :-)
    Fajne to bylo, ale raz posadzili mnie na sankach z grubym dzieckiem i nie dalam rady jej objac z tej grubosci wiec wsadzilam palce w szlufki od jej kurtki. Szlufki sie urwaly, ja spadlam z sanek podczas jazdy i zostalam lekko przekachana przez kolejne sanki.
    Codziennie tez chadzalismy skrotem po zamarznietym jeziorze w jakies miejsce, prawdopodobnie bylo trzeba i po drodze lod pekal, woda wyciekala, ale i tak nas ganiali w te i we wte. Czasami biegiem.
    :-)

Dobry.
    Az mi sie zimno zrobilo.

Berenika, Sabina, Bozia3, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, pierwiastka, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Dzień dobry:-) na narty juz nie poszłam, ale idę na zakupy :-)

Dziobak, nie smutaj :-)

Jak na zakupy? Korzystaj z wyjazdu!

Chyba, ze to konfekcja?

• Magdala Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bosze. Moja jakby mogła to by spała do 12 :)

Nastolatka. :-) Dziwisz sie? One tak maja.
    Z wolna przechodzi, ale bardzo z wolna. Mi przeszlo ok 3 lat temu? Teraz spie do 10 Jak moge.

Mega, ComeToMeBaby, BISCA, krycha.stara, caffe, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Pamietam za moich sniegowych czasow, jak jezdzilam na zimowiska do Augustowa (musialam wiec byc w podstawowce) to zabierali nas na kuligi trakorem z doczepionymi saneczkami po lasach i jeziorach. Czasami lod trzeszczal. Strazy pozarnej nie bylo. :-)
    Fajne to bylo, ale raz posadzili mnie na sankach z grubym dzieckiem i nie dalam rady jej objac z tej grubosci wiec wsadzilam palce w szlufki od jej kurtki. Szlufki sie urwaly, ja spadlam z sanek podczas jazdy i zostalam lekko przekachana przez kolejne sanki.
    Codziennie tez chadzalismy skrotem po zamarznietym jeziorze w jakies miejsce, prawdopodobnie bylo trzeba i po drodze lod pekal, woda wyciekala, ale i tak nas ganiali w te i we wte. Czasami biegiem.
    :-)

Dobry.
    Az mi sie zimno zrobilo.
    Zapamiętać.
    Nie puszczać dziecka na zimowisko do Augustowa!

Mega, Magdala, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, pierwiastka, BISCA, *aga*, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Jak na zakupy? Korzystaj z wyjazdu!

Chyba, ze to konfekcja?

Chcę kupić skórę baranią dla kotów do spania, góralskie cieple kapcie, takiego trochę folkloru drewnianego, kilka naczyń kamionkowych na miód i smalec :-)

Mega, Aasiula, Sabina, Bozia3, Dziobak, macduska, pierwiastka, BISCA, *aga*, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    U nas też pada. Wielkie płaty. Zapowiadają disyć spore opady. Może być ciekawie.

Edit. Wolę Twoją wersję z sankami. Łyżwy na jeziorze to zło.
    U nas już się śnieg roztapia niestety. Chyba nawet padał deszcz bo mokro jest :( jak to wszystko pomarznie to nie będzie wesoło. A mój mąż, genialny człowiek zresztą, dopiero jutro będzie zmieniał opony na zimowe.... pozostawie to bez komentarza. ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 11:54

Sabina, Dziobak, macduska, BISCA, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czerwone linie sie skrzyzowaly.
    To czekamy. :-)

Ide cos zjesc.

Jako, ze moj w pracy dzis musze sama sobie dzien zapelnic.
    Filmy!
    Od wczoraj mamy nowy soundbar pod monitorem z extra basem i filmy oglada sie wysmienicie. I muzyki slucha tez.
    Ogladalismy Spectre i mam niedosyt. W przeciwienstwie do Skyfall.

Aasiula, ComeToMeBaby, pierwiastka, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Chcę kupić skórę baranią dla kotów do spania, góralskie cieple kapcie, takiego trochę folkloru drewnianego, kilka naczyń kamionkowych na miód i smalec :-)

Skore dla kotow? Gupia. Sobie kup. Na skorze najlepiej sie zachodzi. Sroka sie klania.
    Chyba, ze koty Wasze uprzejme i Was dopuszcza. :-)

pierwiastka, BISCA, krycha.stara, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Zapamiętać.
    Nie puszczać dziecka na zimowisko do Augustowa!

To sie dzialo w ubiegly stuleciu. Moze cos sie zmienio.
    No, ale mrozy juz nie te, panie.

Sabina, Mega, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    U nas już się śnieg roztapia niestety. Chyba nawet padał deszcz bo mokro jest :( jak to wszystko pomarznie to nie będzie wesoło. A mój mąż, genialny człowiek zresztą, dopiero jutro będzie zmieniał opony na zimowe.... pozostawie to bez komentarza. ...
    U nas zimowe tylko na 1 aucie. Na pozostalych lato pelna geba!

Mega lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pieknie jest ,cieplo i slonecznie .Milego dnia

Mega, *aga* lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilismy z lodu. Na jeziorze pelno sniegu, ale ludzie, ktorzy byli przed nami odsniezyli duza petle. My zrobilismy kolejna i zostawilismy szufle nastepnym.
    Adasiowi podobalo sie driftowanie w sankach ciagnietych po lodzie przez corke, ktora zasuwala na lyzwach jak szatan. ;-)
    Nawet sie ciut spocilam ;-)

anna maria, Sabina, Mega, macduska, BISCA, ania.g, satori lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szajse weszlam na wage i Kilo plus ,niech mnie kule bija :-) ,ale juz bylam 40 min z kijkami a wieczorem na basen jade .
    Dziobak wrote:
    Faken, nie wchodzę w spodnie narciarskie z zeszłego roku... Dobrze, że mam jeszcze spodnie od biegowek. Bosz... Jaki szejm...

Dziobak, Sabina, Mega, krycha.stara, ania.g, satori lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wrocilismy z lodu. Na jeziorze pelno sniegu, ale ludzie, ktorzy byli przed nami odsniezyli duza petle. My zrobilismy kolejna i zostawilismy szufle nastepnym.
    Adasiowi podobalo sie driftowanie w sankach ciagnietych po lodzie przez corke, ktora zasuwala na lyzwach jak szatan. ;-)
    Nawet sie ciut spocilam ;-)
    super zazdroszcze tego lodu i lyzew ,u nas jest sztuczne lodowisko malo miejsca trzeba w kolko jak idiota jezdzic .Ale chce sie wybrac z brata synem :-)

Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 12891 12892 12893 12894 12895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ