35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No namiot tez nie dla mnie.
My sie tak z chuopem dobralismy, ze kochamy podrozowac i z biegiem czasu w coraz bardziej komfortowych warunkach
Bardzo sie ciesze ze wszystkich naszych podrozy. Ok, to zadna inwestycja i dla niektorych wywalanie kasy ale dla mnie to sa super wspomnienia, ktorych nikt nam nie odbierze. Zeszta, wychodze z zalozenia, ze z zycia trzeba korzystac, bo nie wiadomo co nas jutro czeka.
A w przyszlosc inwestujemy splacajac co miesiac kredyt za domDziobak, Sabina, *aga*, Magda*, Aasiula, pierwiastka, ComeToMeBaby, megan8, Simba, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No namiot tez nie dla mnie.
My sie tak z chuopem dobralismy, ze kochamy podrozowac i z biegiem czasu w coraz bardziej komfortowych warunkach
Bardzo sie ciesze ze wszystkich naszych podrozy. Ok, to zadna inwestycja i dla niektorych wywalanie kasy ale dla mnie to sa super wspomnienia, ktorych nikt nam nie odbierze. Zeszta, wychodze z zalozenia, ze z zycia trzeba korzystac, bo nie wiadomo co nas jutro czeka.
A w przyszlosc inwestujemy splacajac co miesiac kredyt za dom
O tych luksusach tezPancia sie zrobilam na stare lata.
ostatni wyjazd strasznie mnie zrelaksowal i naladowal. I czort z tym ile kosztowal. Przez tydzien wszyscy byli przeszczesliwi, a o to przeciez chodzi?
A jutro zawsze jest niepewne, to jest kurna prawda...Sabina, ivf-ivf, Aasiula, *aga*, BISCA, pierwiastka, efcia, Simba, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:To pewnie zalezy skad. 3/4 ceny to bilet lotniczy...
Tak, ale mimo to, jest nie drogo.
Na przyklad, my bylismy w Tajlandii za 1200 € na leb. 7 nocy w bardzo pieknym i luksusowym hôtelu. Oczywiscie przelot i sniadanie ( bufet po prostu krolewski)
Natomiast samo wynajecie mieszkania nad oceanem kosztuje tutaj we Francji 800-1000€ na tydzien , Benz zadnego wyzywienia i bez transportu, wiec koszta calego pobytu porownywalne z Tajlandia.Dziobak, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Siostro! Mysle identycznie.
O tych luksusach tezPancia sie zrobilam na stare lata.
ostatni wyjazd strasznie mnie zrelaksowal i naladowal. I czort z tym ile kosztowal. Przez tydzien wszyscy byli przeszczesliwi, a o to przeciez chodzi?
A jutro zawsze jest niepewne, to jest kurna prawda...
Oj, tak, trzeba żyć. Ja chcę żyć i korzystać z życiaBISCA, pierwiastka, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIvka ja Cię za byrzuja nie mam, pisze tylko, nadal sa zwolennicy spania w namiocie tam gdzie ich noc złapie
Ale jak pisałam, szefowa luksus tez lubi. Przed świętami byli z mężem 2 tygodnie na Gran Canaria
chyba 5-ty raz
Już im brakuje miejsc, gdzie chcieliby pojechać, bo jeszcze nie byliivf-ivf lubi tę wiadomość
-
Magda* wrote:Jakich destynacji
Jak ten jezyk polski sie szybko zmienia ,no
Euh..... Przeznacznie moze byc ? Albo cel podrozy?
Musze koniecznie poczytac po polsku ( mam na mysli literature, nie forum. )
Magda*, *aga*, pierwiastka, Dziobak, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ivka ja Cię za byrzuja nie mam, pisze tylko, nadal sa zwolennicy spania w namiocie tam gdzie ich noc złapie
Ale jak pisałam, szefowa luksus tez lubi. Przed świętami byli z mężem 2 tygodnie na Gran Canaria
chyba 5-ty raz
Już im brakuje miejsc, gdzie chcieliby pojechać, bo jeszcze nie byli
To taki żart byłfajne, podziwiam, we mnie chyba taki spontan umarł, ja jestem maniak planowania
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:To taki żart był
fajne, podziwiam, we mnie chyba taki spontan umarł, ja jestem maniak planowania
z listą
A szefowa popołudniu znajdzie jakąś ofertę, kupi przed 18a następnego dnia rano dzwoni z lotniska ze lecii jeszcze nie mówi gdzie tylko każe czekać na kartkę
ivf-ivf, pierwiastka, BISCA, Berenika, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Mój ostatni spontan zakończył się noclegiem w samochodzie na polu campingowym...żeby była łazienka w pobliżu
Jako dużo mniejsza od męża wygrałam w loterii spanie na siedzeniu pod kierownicą
Nie polecamMagda*, BISCA, pierwiastka, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
ivf-ivf wrote:To taki żart był
fajne, podziwiam, we mnie chyba taki spontan umarł, ja jestem maniak planowania
Ja tez. Mamy pare bardzo dobrych znajomych. Pojechali wlasnie do TAjlandii. Nie pod namiot ale nie zarezerwowali zadnego hotelu. Chcieli zwiedzic i na spontana sie zatrzymywac w miejscach, ktore im sie podobaja. Masakra. Karaluchy w pokojach, szczury, oboje byli chorzy bo zalapali turiste (?) nie potrafili sie tam poruszac bo drogi lewostronne. Wrocili chorzy, przerazeni i zmeczeni. Brrrrrr. To nie dla mnie. Ja sprawdzam reputacje kazedego hotelu na przynajmniej trzech portalach
Do tej pory, Benz przykrych niespodzianekMagda*, Sabina, ivf-ivf, pierwiastka, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny*aga* wrote:Mój ostatni spontan zakończył się noclegiem w samochodzie na polu campingowym...żeby była łazienka w pobliżu
Jako dużo mniejsza od męża wygrałam w loterii spanie na siedzeniu pod kierownicą
Nie polecam*aga*, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Bisca ,ja ciebie moge jeszcze zrozumiec,bo pewnie nie uzywasz polskiego na co dzien,ale ja juz widzialam destynacje na stronie jakiegos biura podrozy
Uzywam na co dzientutaj. Na szczescie !
Magda*, Sabina, pierwiastka, Dziobak, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Ja tez. Mamy pare bardzo dobrych znajomych. Pojechali wlasnie do TAjlandii. Nie pod namiot ale nie zarezerwowali zadnego hotelu. Chcieli zwiedzic i na spontana sie zatrzymywac w miejscach, ktore im sie podobaja. Masakra. Karaluchy w pokojach, szczury, oboje byli chorzy bo zalapali turiste (?) nie potrafili sie tam poruszac bo drogi lewostronne. Wrocili chorzy, przerazeni i zmeczeni. Brrrrrr. To nie dla mnie. Ja sprawdzam reputacje kazedego hotelu na przynajmniej trzech portalach
Do tej pory, Benz przykrych niespodzianek
Znam takich co Indie wielbią, jak można czerpać przyjemność z oglądania slumsow i skrsjnej biedy, bezdomnych dzieci na ulicach, padajacych z głodu psów... no jaka oni sobie tego zdjęcia i selfie robili, pajace
Ludzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 20:33
Dziobak, BISCA, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Znam takich co Indie wielbią, jak można czerpać przyjemność z oglądania slumsow i skrsjnej biedy, bezdomnych dzieci na ulicach, padajacych z głodu psów... no jak
a oni sobie tego zdjęcia i selfie robili, pajace
Ludzie...