X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No namiot tez nie dla mnie.
    My sie tak z chuopem dobralismy, ze kochamy podrozowac i z biegiem czasu w coraz bardziej komfortowych warunkach :-)
    Bardzo sie ciesze ze wszystkich naszych podrozy. Ok, to zadna inwestycja i dla niektorych wywalanie kasy ale dla mnie to sa super wspomnienia, ktorych nikt nam nie odbierze. Zeszta, wychodze z zalozenia, ze z zycia trzeba korzystac, bo nie wiadomo co nas jutro czeka.

A w przyszlosc inwestujemy splacajac co miesiac kredyt za dom ;-)

Dziobak, Sabina, *aga*, Magda*, Aasiula, pierwiastka, ComeToMeBaby, megan8, Simba, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Tajlandia, dla zachodnioeuropejskich warunkow jest jedna z najtanszych destynacji :-)
    To pewnie zalezy skad. 3/4 ceny to bilet lotniczy...

• ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Jakich destynacji

Jak ten jezyk polski sie szybko zmienia ,no :-)

No kierunków podróży, no ;-)

Magda*, BISCA, Dziobak, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    No namiot tez nie dla mnie.
    My sie tak z chuopem dobralismy, ze kochamy podrozowac i z biegiem czasu w coraz bardziej komfortowych warunkach :-)
    Bardzo sie ciesze ze wszystkich naszych podrozy. Ok, to zadna inwestycja i dla niektorych wywalanie kasy ale dla mnie to sa super wspomnienia, ktorych nikt nam nie odbierze. Zeszta, wychodze z zalozenia, ze z zycia trzeba korzystac, bo nie wiadomo co nas jutro czeka.

A w przyszlosc inwestujemy splacajac co miesiac kredyt za dom ;-)
    Siostro! Mysle identycznie.
    O tych luksusach tez ;-) Pancia sie zrobilam na stare lata.
    ostatni wyjazd strasznie mnie zrelaksowal i naladowal. I czort z tym ile kosztowal. Przez tydzien wszyscy byli przeszczesliwi, a o to przeciez chodzi?
    A jutro zawsze jest niepewne, to jest kurna prawda...

Sabina, ivf-ivf, Aasiula, *aga*, BISCA, pierwiastka, efcia, Simba, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    To pewnie zalezy skad. 3/4 ceny to bilet lotniczy...

Tak, ale mimo to, jest nie drogo.
    Na przyklad, my bylismy w Tajlandii za 1200 € na leb. 7 nocy w bardzo pieknym i luksusowym hôtelu. Oczywiscie przelot i sniadanie ( bufet po prostu krolewski)
    Natomiast samo wynajecie mieszkania nad oceanem kosztuje tutaj we Francji 800-1000€ na tydzien , Benz zadnego wyzywienia i bez transportu, wiec koszta calego pobytu porownywalne z Tajlandia.

Dziobak, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Siostro! Mysle identycznie.
    O tych luksusach tez ;-) Pancia sie zrobilam na stare lata.
    ostatni wyjazd strasznie mnie zrelaksowal i naladowal. I czort z tym ile kosztowal. Przez tydzien wszyscy byli przeszczesliwi, a o to przeciez chodzi?
    A jutro zawsze jest niepewne, to jest kurna prawda...

Oj, tak, trzeba żyć. Ja chcę żyć i korzystać z życia :-)

BISCA, pierwiastka, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivka ja Cię za byrzuja nie mam, pisze tylko, nadal sa zwolennicy spania w namiocie tam gdzie ich noc złapie :) Ale jak pisałam, szefowa luksus tez lubi. Przed świętami byli z mężem 2 tygodnie na Gran Canaria :) chyba 5-ty raz ;)
    Już im brakuje miejsc, gdzie chcieliby pojechać, bo jeszcze nie byli ;)

ivf-ivf lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Jakich destynacji

Jak ten jezyk polski sie szybko zmienia ,no :-)

Euh..... Przeznacznie moze byc ? Albo cel podrozy?

Musze koniecznie poczytac po polsku ( mam na mysli literature, nie forum ;-). )

Magda*, *aga*, pierwiastka, Dziobak, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    No kierunków podróży, no ;-)

O to, to !
    Dzieki :-)

Sorry dziewczyny, obiecuje poprawe

*aga*, ivf-ivf, Magda*, pierwiastka, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ivka ja Cię za byrzuja nie mam, pisze tylko, nadal sa zwolennicy spania w namiocie tam gdzie ich noc złapie :) Ale jak pisałam, szefowa luksus tez lubi. Przed świętami byli z mężem 2 tygodnie na Gran Canaria :) chyba 5-ty raz ;)
    Już im brakuje miejsc, gdzie chcieliby pojechać, bo jeszcze nie byli ;)

To taki żart był ;-) fajne, podziwiam, we mnie chyba taki spontan umarł, ja jestem maniak planowania ;-)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca ,ja ciebie moge jeszcze zrozumiec,bo pewnie nie uzywasz polskiego na co dzien,ale ja juz widzialam destynacje na stronie jakiegos biura podrozy

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    To taki żart był ;-) fajne, podziwiam, we mnie chyba taki spontan umarł, ja jestem maniak planowania ;-)
    To tak jak ja ;) z listą ;)
    A szefowa popołudniu znajdzie jakąś ofertę, kupi przed 18a następnego dnia rano dzwoni z lotniska ze leci ;) i jeszcze nie mówi gdzie tylko każe czekać na kartkę ;)

ivf-ivf, pierwiastka, BISCA, Berenika, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ostatni spontan zakończył się noclegiem w samochodzie na polu campingowym...żeby była łazienka w pobliżu ;-)
    Jako dużo mniejsza od męża wygrałam w loterii spanie na siedzeniu pod kierownicą ;-)

Nie polecam ;-)

Magda*, BISCA, pierwiastka, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:

Ja tez. Mamy pare bardzo dobrych znajomych. Pojechali wlasnie do TAjlandii. Nie pod namiot ale nie zarezerwowali zadnego hotelu. Chcieli zwiedzic i na spontana sie zatrzymywac w miejscach, ktore im sie podobaja. Masakra. Karaluchy w pokojach, szczury, oboje byli chorzy bo zalapali turiste (?) nie potrafili sie tam poruszac bo drogi lewostronne. Wrocili chorzy, przerazeni i zmeczeni. Brrrrrr. To nie dla mnie. Ja sprawdzam reputacje kazedego hotelu na przynajmniej trzech portalach ;-)
    Do tej pory, Benz przykrych niespodzianek :-)

Magda*, Sabina, ivf-ivf, pierwiastka, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Mój ostatni spontan zakończył się noclegiem w samochodzie na polu campingowym...żeby była łazienka w pobliżu ;-)
    Jako dużo mniejsza od męża wygrałam w loterii spanie na siedzeniu pod kierownicą ;-)

Nie polecam ;-)
    Mi sie zdazyl nocleg na stacji benzynowej,bo tam byl prysznic,ale w przyczepie campingowej

*aga*, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Bisca ,ja ciebie moge jeszcze zrozumiec,bo pewnie nie uzywasz polskiego na co dzien,ale ja juz widzialam destynacje na stronie jakiegos biura podrozy

Uzywam na co dzien ;-) tutaj. Na szczescie !

Magda*, Sabina, pierwiastka, Dziobak, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co myslicie o rejsach duzymi statkami takich wekendowych?
    Ostatnio o tym myslalam.
    Od nas jest rejs do newcastle albo moze z gdyni do karlskrone
    Macie doswiadczenie?

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja tez. Mamy pare bardzo dobrych znajomych. Pojechali wlasnie do TAjlandii. Nie pod namiot ale nie zarezerwowali zadnego hotelu. Chcieli zwiedzic i na spontana sie zatrzymywac w miejscach, ktore im sie podobaja. Masakra. Karaluchy w pokojach, szczury, oboje byli chorzy bo zalapali turiste (?) nie potrafili sie tam poruszac bo drogi lewostronne. Wrocili chorzy, przerazeni i zmeczeni. Brrrrrr. To nie dla mnie. Ja sprawdzam reputacje kazedego hotelu na przynajmniej trzech portalach ;-)
    Do tej pory, Benz przykrych niespodzianek :-)

Znam takich co Indie wielbią, jak można czerpać przyjemność z oglądania slumsow i skrsjnej biedy, bezdomnych dzieci na ulicach, padajacych z głodu psów... no jak :-( a oni sobie tego zdjęcia i selfie robili, pajace :-(

Ludzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 20:33

Dziobak, BISCA, Simba, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Uzywam na co dzien ;-) tutaj. Na szczescie !
    Tja...to raczej nie jest forum erudytow ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Znam takich co Indie wielbią, jak można czerpać przyjemność z oglądania slumsow i skrsjnej biedy, bezdomnych dzieci na ulicach, padajacych z głodu psów... no jak :-( a oni sobie tego zdjęcia i selfie robili, pajace :-(

Ludzie...
    Och tam,egzotyka,no i indie to nie tylko slamsy

‹‹ 12896 12897 12898 12899 12900 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ