Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten śnieżny poniedziałek.
    Walczyliśmy z wyjazdem z garażu. Udało się.

Teraz się zastanawiam jak mąż przejedzie przez ten śnieg na drodze dojazdowej. Bo naszych włodarzy zima zaskoczyła i o odśnieżaniu zapomnieli.

Udanego dnia.

Aasiula, nick nieaktualny, satori, pierwiastka, nick nieaktualny, *aga*, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:33

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, pierwiastka, *aga*, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ten kapuściany ludek jest niemożliwy.

Ma w sobie coś co mi przypomina mojego Pierworodnego. Jakieś takie kurwiki w oczach. :-) Lubię.

I przykro mi z powodu niezdanego testu.

Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, satori, BISCA, paszczakin, *aga*, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spędziłam wakacje na różne sposoby. Najfajniejsze, to te, z przyczepą wypaśną - hotele się nie umywają... Z basenem i szwedzkimi stołami.... Nie ma to, jak mieszkać na plaży, przy szumie morza zasypiać i budzić się, w gaciach i na bosaka lazic cały dzień popijając drinki pod przyczepą, mając do wody 10 metrów. A ci z hoteli popierają z parasolami, ręczniki i torbami na plażę tam i nazad. Albo z lenistwa siedzą nad hotelowym basenem - to po co nad morze jechać?

nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzbry

Bozia niektórzy idą na plażę kawałek tylko z olejkiem do opalania w samym kostiumie i w klapkach, bo wszystko jest na plaży. Nie trzeba mieć hotelu bieda. Można poszukać i zawsze coś się znajdzie.

Dziobak, nick nieaktualny, Simba, BISCA, efcia, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bozia, ten kapuściany ludek jest niemożliwy.

Ma w sobie coś co mi przypomina mojego Pierworodnego. Jakieś takie kurwiki w oczach. :-) Lubię.

I przykro mi z powodu niezdanego testu.

Wacia my mamy już dzieci, wiec cieszmy się z tego, że już nam było dane...Jak się uda jeszcze, to super. Ale może być już trochę za późno i będę się cieszyć z tego co mam... A kapuściana głowa jest kochana, troche podobny do bohaterów "Sąsiadów " według mnie...

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, satori, Simba, pierwiastka, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• satori Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:34

nick nieaktualny, BISCA, *aga*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja spędziłam wakacje na różne sposoby. Najfajniejsze, to te, z przyczepą wypaśną - hotele się nie umywają... Z basenem i szwedzkimi stołami.... Nie ma to, jak mieszkać na plaży, przy szumie morza zasypiać i budzić się, w gaciach i na bosaka lazic cały dzień popijając drinki pod przyczepą, mając do wody 10 metrów. A ci z hoteli popierają z parasolami, ręczniki i torbami na plażę tam i nazad. Albo z lenistwa siedzą nad hotelowym basenem - to po co nad morze jechać?

Dokłaaaadnie, widzę że nie jestem sama :)
    W zeszłym roku byliśmy w Chorwacji, totalnie objazdowo - ląd, wyspa. MIeliśy coś wynajmować tam, gdzie akurat sie zatrzymujemy, ale znajdowaliśmy różne, często mało dostępne dla większości samochodów zatoczki i plaże, także parkowaliśmy Pajero w miejscu które nam pasowało, i najczęsciej spaliśmy w namiocie rozbitym obok. 10m od plaży - cuuudnie. W tym roku chyba znowu tak chce, tylko marzy mi się Grecja

Bozia3, satori, nick nieaktualny, efcia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzbry

Bozia niektórzy idą na plażę kawałek tylko z olejkiem do opalania w samym kostiumie i w klapkach, bo wszystko jest na plaży. Nie trzeba mieć hotelu bieda. Można poszukać i zawsze coś się znajdzie.
    No wiem, teraz też szukam jakiejs kwatery. Smak jednak wakacji z przyczepą jest zupełnie inny. Ktoś, kto spróbował, wie o czym mówię. Tylko przyczepa ma być wypas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 07:55

nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• satori Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:34

ComeToMeBaby, pierwiastka, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie wiem jak można jechać w sezonie do takich miejscowości jak np Mielno czy Władek
    Masakra na plaży, masakra na deptaku i przy głównej ulicy gdzie gówno sprzedają.
    Gdyby nie to, że moja przyjaciółka tam mieszka i ma też pensjonat za cholerę nikt by mnie tam nie zaciągnął. Jeeeezuuuuu jaka kasa! A jeszcze jak ma się 2 dzieci?! Zbankrutować można. A pogoda nie jest w pakiecie

Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia mi się marzy wypad kamperem po Europie.
    Kolacja u Simby, śniadanie u Paszczy, obiad u Biski potem plaże plaże i wracając Lunch u Iwci ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 09:19

nick nieaktualny, satori, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, pierwiastka, paszczakin, nick nieaktualny, efcia, iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dzien :)
    Ja pitole nie moge otworzyć oczu , spać :(
    Dobrze ze mam dzisiaj wolne hehe
    Miłego dnia dziewczyny ;)

nick nieaktualny, satori, ComeToMeBaby, BISCA, pierwiastka, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    emeryci wloscy sa ich wielbicielami :D
    Ale myślisz chyba o takich wielkich statkach z wszelakim wypasem, co to się tydzień bujasz nimi po Srodziemnomorskim, a nie o weekendzie na Bałtyku?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia mi się marzy wypad kamerę po Europie.
    Kolacja u Simby, śniadanie u Paszczy, obiad u Biski potem plaże plaże i wracając Lunch u Iwci ;-)
    A u mnie nie? Bo ja w Europie nie mieszkam? Foch!

BISCA, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry znad owsianki. Śnieg, wieje i chce mi się do łóżka. Czemu nie zostałam na.macierzyńskim??
    Milego wszystkim!

nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No wiem, teraz też szukam jakiejs kwatery. Smak jednak wakacji z przyczepą jest zupełnie inny. Ktoś, kto spróbował, wie o czym mówię. Tylko przyczepa ma być wypas...
    Zgadzam sie :)
    My tak spędzaliśmy wakacje w Chałupach
    Tam wynajmują te przyczepy :) niektóre to willa na kolkach :)
    No wypas co tu duzo mowic i to nad sama woda , nasza stała moze z 5 kroków od wody cudnie było ;)
    Polecam :)

Bozia3, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia mi się marzy wypad kamerę po Europie.
    Właśnie, jeszcze merynosy zaliczyć, Anna koniec zahaczyc o grilla pod brzuskami...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 08:15

nick nieaktualny, Dziobak, Reni, BISCA, pierwiastka, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podróżując kamperem k, czy przyczepą...można też wiele zyskać po drodze. Np. taka Rumunia...zamki Drakuli, przejazd trasą transfogarską (polecam) to są przygody niezapomniane i sama podróż robi się już wakacjami. Samolotem i do hotelu....ile to się traci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 08:44

Reni, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wacia my mamy już dzieci, wiec cieszmy się z tego, że już nam było dane...Jak się uda jeszcze, to super. Ale może być już trochę za późno i będę się cieszyć z tego co mam...

Dokładnie tak samo myślę. <3

Bozia3, nick nieaktualny, satori, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 12898 12899 12900 12901 12902 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ