X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten śnieżny poniedziałek.
    Walczyliśmy z wyjazdem z garażu. Udało się.

Teraz się zastanawiam jak mąż przejedzie przez ten śnieg na drodze dojazdowej. Bo naszych włodarzy zima zaskoczyła i o odśnieżaniu zapomnieli.

Udanego dnia.

Aasiula, Sabina, satori, pierwiastka, Magda*, *aga*, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:33

macduska, Aasiula, Sabina, BISCA, pierwiastka, *aga*, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ten kapuściany ludek jest niemożliwy.

Ma w sobie coś co mi przypomina mojego Pierworodnego. Jakieś takie kurwiki w oczach. :-) Lubię.

I przykro mi z powodu niezdanego testu.

Bozia3, Aasiula, Sabina, satori, BISCA, paszczakin, *aga*, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spędziłam wakacje na różne sposoby. Najfajniejsze, to te, z przyczepą wypaśną - hotele się nie umywają... Z basenem i szwedzkimi stołami.... Nie ma to, jak mieszkać na plaży, przy szumie morza zasypiać i budzić się, w gaciach i na bosaka lazic cały dzień popijając drinki pod przyczepą, mając do wody 10 metrów. A ci z hoteli popierają z parasolami, ręczniki i torbami na plażę tam i nazad. Albo z lenistwa siedzą nad hotelowym basenem - to po co nad morze jechać?

Jastra, Aasiula, ComeToMeBaby, Magda*, efcia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzbry

Bozia niektórzy idą na plażę kawałek tylko z olejkiem do opalania w samym kostiumie i w klapkach, bo wszystko jest na plaży. Nie trzeba mieć hotelu bieda. Można poszukać i zawsze coś się znajdzie.

Dziobak, Sabina, Simba, BISCA, efcia, iwcia77, Berenika lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bozia, ten kapuściany ludek jest niemożliwy.

Ma w sobie coś co mi przypomina mojego Pierworodnego. Jakieś takie kurwiki w oczach. :-) Lubię.

I przykro mi z powodu niezdanego testu.

Wacia my mamy już dzieci, wiec cieszmy się z tego, że już nam było dane...Jak się uda jeszcze, to super. Ale może być już trochę za późno i będę się cieszyć z tego co mam... A kapuściana głowa jest kochana, troche podobny do bohaterów "Sąsiadów " według mnie...

Aasiula, Sabina, macduska, satori, Simba, pierwiastka, Magda*, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• satori Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:34

Sabina, BISCA, *aga*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja spędziłam wakacje na różne sposoby. Najfajniejsze, to te, z przyczepą wypaśną - hotele się nie umywają... Z basenem i szwedzkimi stołami.... Nie ma to, jak mieszkać na plaży, przy szumie morza zasypiać i budzić się, w gaciach i na bosaka lazic cały dzień popijając drinki pod przyczepą, mając do wody 10 metrów. A ci z hoteli popierają z parasolami, ręczniki i torbami na plażę tam i nazad. Albo z lenistwa siedzą nad hotelowym basenem - to po co nad morze jechać?

Dokłaaaadnie, widzę że nie jestem sama :)
    W zeszłym roku byliśmy w Chorwacji, totalnie objazdowo - ląd, wyspa. MIeliśy coś wynajmować tam, gdzie akurat sie zatrzymujemy, ale znajdowaliśmy różne, często mało dostępne dla większości samochodów zatoczki i plaże, także parkowaliśmy Pajero w miejscu które nam pasowało, i najczęsciej spaliśmy w namiocie rozbitym obok. 10m od plaży - cuuudnie. W tym roku chyba znowu tak chce, tylko marzy mi się Grecja

Bozia3, satori, Magda*, efcia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzbry

Bozia niektórzy idą na plażę kawałek tylko z olejkiem do opalania w samym kostiumie i w klapkach, bo wszystko jest na plaży. Nie trzeba mieć hotelu bieda. Można poszukać i zawsze coś się znajdzie.
    No wiem, teraz też szukam jakiejs kwatery. Smak jednak wakacji z przyczepą jest zupełnie inny. Ktoś, kto spróbował, wie o czym mówię. Tylko przyczepa ma być wypas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 07:55

Magda*, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• satori Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:34

ComeToMeBaby, pierwiastka, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie wiem jak można jechać w sezonie do takich miejscowości jak np Mielno czy Władek
    Masakra na plaży, masakra na deptaku i przy głównej ulicy gdzie gówno sprzedają.
    Gdyby nie to, że moja przyjaciółka tam mieszka i ma też pensjonat za cholerę nikt by mnie tam nie zaciągnął. Jeeeezuuuuu jaka kasa! A jeszcze jak ma się 2 dzieci?! Zbankrutować można. A pogoda nie jest w pakiecie

Simba, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia mi się marzy wypad kamperem po Europie.
    Kolacja u Simby, śniadanie u Paszczy, obiad u Biski potem plaże plaże i wracając Lunch u Iwci ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 09:19

Sabina, satori, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, pierwiastka, paszczakin, Magda*, efcia, iwcia77, Berenika, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dzien :)
    Ja pitole nie moge otworzyć oczu , spać :(
    Dobrze ze mam dzisiaj wolne hehe
    Miłego dnia dziewczyny ;)

Sabina, satori, ComeToMeBaby, BISCA, pierwiastka, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    emeryci wloscy sa ich wielbicielami :D
    Ale myślisz chyba o takich wielkich statkach z wszelakim wypasem, co to się tydzień bujasz nimi po Srodziemnomorskim, a nie o weekendzie na Bałtyku?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia mi się marzy wypad kamerę po Europie.
    Kolacja u Simby, śniadanie u Paszczy, obiad u Biski potem plaże plaże i wracając Lunch u Iwci ;-)
    A u mnie nie? Bo ja w Europie nie mieszkam? Foch!

BISCA, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry znad owsianki. Śnieg, wieje i chce mi się do łóżka. Czemu nie zostałam na.macierzyńskim??
    Milego wszystkim!

Magda*, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No wiem, teraz też szukam jakiejs kwatery. Smak jednak wakacji z przyczepą jest zupełnie inny. Ktoś, kto spróbował, wie o czym mówię. Tylko przyczepa ma być wypas...
    Zgadzam sie :)
    My tak spędzaliśmy wakacje w Chałupach
    Tam wynajmują te przyczepy :) niektóre to willa na kolkach :)
    No wypas co tu duzo mowic i to nad sama woda , nasza stała moze z 5 kroków od wody cudnie było ;)
    Polecam :)

Bozia3, ComeToMeBaby, Magda*, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia mi się marzy wypad kamerę po Europie.
    Właśnie, jeszcze merynosy zaliczyć, Anna koniec zahaczyc o grilla pod brzuskami...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 08:15

Sabina, Dziobak, Reni, BISCA, pierwiastka, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podróżując kamperem k, czy przyczepą...można też wiele zyskać po drodze. Np. taka Rumunia...zamki Drakuli, przejazd trasą transfogarską (polecam) to są przygody niezapomniane i sama podróż robi się już wakacjami. Samolotem i do hotelu....ile to się traci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 08:44

Reni, ComeToMeBaby, Magda*, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wacia my mamy już dzieci, wiec cieszmy się z tego, że już nam było dane...Jak się uda jeszcze, to super. Ale może być już trochę za późno i będę się cieszyć z tego co mam...

Dokładnie tak samo myślę. <3

Bozia3, Sabina, satori, Magda*, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 12898 12899 12900 12901 12902 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ