35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
satori wrote:O tak właśnie. To jedyne radio, którego słucham. Na okrągło
teraz czadowe jest Radio Pogoda- 102,4 - "Dzień - wspomnienie lata..." i tego typu kawałki - naszych rodziców...Bawię się przednio, ale widzę, że historia się powtarza....po kilku miesiącach mielą tym samym..
satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
Przeżyłam. Mój syn okazał się imprezową bestią. Kolejny raz pokazał, ze spac moze w każdych warunkach, a babki, ciotki należy omijac i dlatego oczy otworzył na zamknięcie imprezy.
Teraz została mi impreza w pracy. Knajpa zaklepana, ludzie zaproszeni, więc luz.satori, Sabina, Dziobak, Aasiula, BISCA, Simba, pierwiastka, ComeToMeBaby, paszczakin, *aga*, efcia, iwcia77, Berenika, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Przeżyłam. Mój syn okazał się imprezową bestią. Kolejny raz pokazał, ze spac moze w każdych warunkach, a babki, ciotki należy omijac i dlatego oczy otworzył na zamknięcie imprezy.
Teraz została mi impreza w pracy. Knajpa zaklepana, ludzie zaproszeni, więc luz. -
Bozia3 wrote:Podróżując kamperem k, czy przyczepą...można też wiele zyskać po drodze. Np. taka Rumunia...zamki Drakuli, przejazd trasą transfogarską (polecam) to są przygody niezapomniane i sama podróż robi się już wakacjami. Samolotem i do hotelu....ile to się traci...
oj tam traci
kamperem nie zajedziesz na bezcłówkęa jak lecisz po za EU to alko tańsze oj tańsze
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, chociaz juz bez Davida Bowie
Przezylam ogladanie plytek, malo tego - okazalo sie ze ciotce podobaly sie te same co mnie. Moze z tej maki bedzie chleb. Stwierdzila natomiast ze przytylam - slusznie zreszta - i oddala mi z tej okazji sukienke-wor, ktora jest na nia za duza, bo ona "jak widzisz schudlam".
Mialam bardzo intensywny weekend, a z notatnikow malego alkoholika moge powiedziec, ze od czwartku nic, prawie trzymam diete (z wyjatkiem kilku malutenkich kawaleczkow czarnej czekolady).
Twixom po tygodniu przeszla jelitowka czy cholera wie co to tam bylo (podejrzewam nawet rotawirusa). Matka mi pogratulowala stalowych nerwow, lapiac sie za glowe dlaczego nie poszlam z dziecmi do lekarza. Moze ja jestem jakas nieodpowiedzialna?
I tak o!
Tydzien bedzie ciezki, w robocie i w prywacie. Duzo emocji, bo przeca dom kupujem na spole z bankiem. No dobra, nie tak do konca na spole - to bank kupuje
Pozdrawiam Was kochanienkie i zycze milego dnia!Reni, Bozia3, moremi, satori, Aasiula, Sabina, pierwiastka, ComeToMeBaby, paszczakin, *aga*, Magda*, BISCA, efcia, iwcia77, krycha.stara, Berenika, SolarPolar, gretka, Mega, beates lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie jesteś na trasie
sorry" z tą różnicą, że nikt nie sprawdzał grubości lodu hehe...
Simba, moremi, Aasiula, satori, *aga*, Magda*, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oj tam traci
kamperem nie zajedziesz na bezcłówkęa jak lecisz po za EU to alko tańsze oj tańsze
na przejściach granicznych dla samochodów też są bezcłówki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 09:24
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzien dobry, chociaz juz bez Davida Bowie
Przezylam ogladanie plytek, malo tego - okazalo sie ze ciotce podobaly sie te same co mnie. Moze z tej maki bedzie chleb. Stwierdzila natomiast ze przytylam - slusznie zreszta - i oddala mi z tej okazji sukienke-wor, ktora jest na nia za duza, bo ona "jak widzisz schudlam".
Mialam bardzo intensywny weekend, a z notatnikow malego alkoholika moge powiedziec, ze od czwartku nic, prawie trzymam diete (z wyjatkiem kilku malutenkich kawaleczkow czarnej czekolady).
Twixom po tygodniu przeszla jelitowka czy cholera wie co to tam bylo (podejrzewam nawet rotawirusa). Matka mi pogratulowala stalowych nerwow, lapiac sie za glowe dlaczego nie poszlam z dziecmi do lekarza. Moze ja jestem jakas nieodpowiedzialna?
I tak o!
Tydzien bedzie ciezki, w robocie i w prywacie. Duzo emocji, bo przeca dom kupujem na spole z bankiem. No dobra, nie tak do konca na spole - to bank kupuje
Pozdrawiam Was kochanienkie i zycze milego dnia!Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
ja to bym mogła siedzieć w Egipcie co roku
tylko niech mi butle z tlenem podmieniają co jakiś czas i donoszą coś do wszamaniaBozia3, moremi, Simba, Aasiula, satori, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja spędziłam wakacje na różne sposoby. Najfajniejsze, to te, z przyczepą wypaśną - hotele się nie umywają... Z basenem i szwedzkimi stołami.... Nie ma to, jak mieszkać na plaży, przy szumie morza zasypiać i budzić się, w gaciach i na bosaka lazic cały dzień popijając drinki pod przyczepą, mając do wody 10 metrów. A ci z hoteli popierają z parasolami, ręczniki i torbami na plażę tam i nazad. Albo z lenistwa siedzą nad hotelowym basenem - to po co nad morze jechać?
Dobry hôtel ma wlasna plaze z parasolkami i lezakamiReni, Simba, Aasiula, satori, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba - a jaka to ciocia ogląda płytki z TObą? Bo myślałam, że chodzi o Paszczę..no ale skoro ta ciocia schudła na tyle, żeby ci dać kieckę - to może nie chodzi o Paszcze? Bo by mi się smutno zrobiło, że ona schudła...
Tak, to się cieszę od dwóch dni: Anna Maria kg do przodu, ty też, Dziobak nie włazi w spodnie...boshh życie jest piękne...Reni, moremi, Simba, Aasiula, satori, *aga*, BISCA, efcia, iwcia77, Berenika, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość