X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • satori Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:34

paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:
    O tak właśnie. To jedyne radio, którego słucham. Na okrągło :)
    też tak miałam kilka lat temu...ale potem się wciąż powtarzają...ile można to samo w kółko?

teraz czadowe jest Radio Pogoda- 102,4 - "Dzień - wspomnienie lata..." i tego typu kawałki - naszych rodziców...:) Bawię się przednio, ale widzę, że historia się powtarza....po kilku miesiącach mielą tym samym..:)

satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ,szacunek za podejscie :)
    Ja to zawsze przezywam mimo ze tez mam dwojke .

Bozia3, BISCA, *aga*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Przeżyłam. Mój syn okazał się imprezową bestią. Kolejny raz pokazał, ze spac moze w każdych warunkach, a babki, ciotki należy omijac i dlatego oczy otworzył na zamknięcie imprezy.
    Teraz została mi impreza w pracy. Knajpa zaklepana, ludzie zaproszeni, więc luz.

satori, Sabina, Dziobak, Aasiula, BISCA, Simba, pierwiastka, ComeToMeBaby, paszczakin, *aga*, efcia, iwcia77, Berenika, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • satori Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

BISCA lubi tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A u mnie nie? Bo ja w Europie nie mieszkam? Foch!

nie jesteś na trasie
    sorry

Bozia3, ComeToMeBaby, paszczakin, BISCA, satori, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Przeżyłam. Mój syn okazał się imprezową bestią. Kolejny raz pokazał, ze spac moze w każdych warunkach, a babki, ciotki należy omijac i dlatego oczy otworzył na zamknięcie imprezy.
    Teraz została mi impreza w pracy. Knajpa zaklepana, ludzie zaproszeni, więc luz.
    o kurcze - a z jakiej okazji robisz imprezę w knajpie z pracy?

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Podróżując kamperem k, czy przyczepą...można też wiele zyskać po drodze. Np. taka Rumunia...zamki Drakuli, przejazd trasą transfogarską (polecam) to są przygody niezapomniane i sama podróż robi się już wakacjami. Samolotem i do hotelu....ile to się traci...

oj tam traci
    kamperem nie zajedziesz na bezcłówkę ;-) a jak lecisz po za EU to alko tańsze oj tańsze ;-)

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, chociaz juz bez Davida Bowie :(

Przezylam ogladanie plytek, malo tego - okazalo sie ze ciotce podobaly sie te same co mnie. Moze z tej maki bedzie chleb. Stwierdzila natomiast ze przytylam - slusznie zreszta - i oddala mi z tej okazji sukienke-wor, ktora jest na nia za duza, bo ona "jak widzisz schudlam".

Mialam bardzo intensywny weekend, a z notatnikow malego alkoholika moge powiedziec, ze od czwartku nic, prawie trzymam diete (z wyjatkiem kilku malutenkich kawaleczkow czarnej czekolady).
    Twixom po tygodniu przeszla jelitowka czy cholera wie co to tam bylo (podejrzewam nawet rotawirusa). Matka mi pogratulowala stalowych nerwow, lapiac sie za glowe dlaczego nie poszlam z dziecmi do lekarza. Moze ja jestem jakas nieodpowiedzialna? O.o

I tak o!
    Tydzien bedzie ciezki, w robocie i w prywacie. Duzo emocji, bo przeca dom kupujem na spole z bankiem. No dobra, nie tak do konca na spole - to bank kupuje :)

Pozdrawiam Was kochanienkie i zycze milego dnia!

Reni, Bozia3, moremi, satori, Aasiula, Sabina, pierwiastka, ComeToMeBaby, paszczakin, *aga*, Magda*, BISCA, efcia, iwcia77, krycha.stara, Berenika, SolarPolar, gretka, Mega, beates lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie jesteś na trasie
    sorry
    Reni, chyba, że zrobić zimową objazdówkę - i pojechać do nich na te łyżwy...bo brzmi nieźle - przypomniało mi się moje własne dzieciństwo - i życie w ZSRR - gdzie - takich zamarzniętych jezior było mnóstwo - i też odchodziło "katanie na kańkach...;)" z tą różnicą, że nikt nie sprawdzał grubości lodu hehe...:)

Simba, moremi, Aasiula, satori, *aga*, Magda*, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oj tam traci
    kamperem nie zajedziesz na bezcłówkę ;-) a jak lecisz po za EU to alko tańsze oj tańsze ;-)
    boshh pijaczka...:) na przejściach granicznych dla samochodów też są bezcłówki..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 09:24

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamperem w zimie? O.o
    chyba nie moje klimaty

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale wracając do kamperów
    jak przeliczyliśmy ile taka zabawa kosztuje, to ja chyba wezmę jednak coś z lasta

moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    boshh pijaczka...:) na przejściach granicznych dla samochodów też są bezcłówki..:)
    ale ceny w euro nie?

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzien dobry, chociaz juz bez Davida Bowie :(

Przezylam ogladanie plytek, malo tego - okazalo sie ze ciotce podobaly sie te same co mnie. Moze z tej maki bedzie chleb. Stwierdzila natomiast ze przytylam - slusznie zreszta - i oddala mi z tej okazji sukienke-wor, ktora jest na nia za duza, bo ona "jak widzisz schudlam".

Mialam bardzo intensywny weekend, a z notatnikow malego alkoholika moge powiedziec, ze od czwartku nic, prawie trzymam diete (z wyjatkiem kilku malutenkich kawaleczkow czarnej czekolady).
    Twixom po tygodniu przeszla jelitowka czy cholera wie co to tam bylo (podejrzewam nawet rotawirusa). Matka mi pogratulowala stalowych nerwow, lapiac sie za glowe dlaczego nie poszlam z dziecmi do lekarza. Moze ja jestem jakas nieodpowiedzialna? O.o

I tak o!
    Tydzien bedzie ciezki, w robocie i w prywacie. Duzo emocji, bo przeca dom kupujem na spole z bankiem. No dobra, nie tak do konca na spole - to bank kupuje :)

Pozdrawiam Was kochanienkie i zycze milego dnia!
    simba nie szczepiłaś maluchów na rota??? Mój też miał coś na kształt jelitówki, ale to tylko sraczka i odparzony od tych kwasów tyłek...lekarka powiedziała, że dzięki szczepieniu na rota - dzieci te wszelkie jelitóki przechodzą baaardzo łagodnie....co mnie cieszy, bo pamiętam starszego - szczególnie jak poszedł do przedszkola i jego rzyganie przy rota...

Simba, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to bym mogła siedzieć w Egipcie co roku
    tylko niech mi butle z tlenem podmieniają co jakiś czas i donoszą coś do wszamania

Bozia3, moremi, Simba, Aasiula, satori, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja spędziłam wakacje na różne sposoby. Najfajniejsze, to te, z przyczepą wypaśną - hotele się nie umywają... Z basenem i szwedzkimi stołami.... Nie ma to, jak mieszkać na plaży, przy szumie morza zasypiać i budzić się, w gaciach i na bosaka lazic cały dzień popijając drinki pod przyczepą, mając do wody 10 metrów. A ci z hoteli popierają z parasolami, ręczniki i torbami na plażę tam i nazad. Albo z lenistwa siedzą nad hotelowym basenem - to po co nad morze jechać?

Dobry hôtel ma wlasna plaze z parasolkami i lezakami ;-)

Reni, Simba, Aasiula, satori, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - a jaka to ciocia ogląda płytki z TObą? Bo myślałam, że chodzi o Paszczę..no ale skoro ta ciocia schudła na tyle, żeby ci dać kieckę - to może nie chodzi o Paszcze? Bo by mi się smutno zrobiło, że ona schudła... :( ;)
    Tak, to się cieszę od dwóch dni: Anna Maria kg do przodu, ty też, Dziobak nie włazi w spodnie...boshh życie jest piękne...:)

Reni, moremi, Simba, Aasiula, satori, *aga*, BISCA, efcia, iwcia77, Berenika, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 12899 12900 12901 12902 12903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ