X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Brawo Ty ;)
    Witam poniedzialkowo.
    Rano na drodze szklanka, jechałam do pracy z duszą na ramieniu.
    Co do wyjazdów, to my z mężem kochamy góry i tam nas ciągnie ;) jak damy radę to.może w maju wyskoczymy na kilka dni? Widok szczytów niezmiennie wzbudza we mnie zachwyt, kocham patrzeć i za każdym razem jestem pełna podziwu dla cudów natury :)
    My tez w maju chcemy się wybrać w Bieszczady albo Stołowe.

Simba, Sabina, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Magda*, efcia, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zien dobry
    no nie doczytam, skandal tyle w weekend naprodukowac! SKANDAL!
    Przeczytalam tylko kilka ostatnich stron i dodam:

-wcale mi nie przykro, ze nie jestem ciocia Simby i nie schudlam na tyle, zeby jej za duze sukienki oddawac.. Wtedy musialabym zrzucic wage malego slonia.. ;)
    Ale, nie wiem czy to dzieki tej samej jelitowce co ja moja domniemana siostrzenica/bratanica mieli, czy przez efekt oczyszczenia po przejsciu na montignaca, ja od 2 stycznia zrzucilam 2kg ;) Do Waszych diet i programow odchudzania sie nie podlaczam, bo Wy tu jakies sporty i glodowki salata robicie a ja sie do tego nie nadaje ;) ja sie musze najesc i musze moc pic wino ;)

-co do podrozy, to mnie tez perspektywa namiotu nie pociaga, ale dla Adacha jestem w stanie to przezyc, bo jako dzieciak to uwielbialam.. Nie chce mu zabierac takich malych radosci.. osobiscie natomiast doskonale odnajduje sie w 5* hotelach ;) miejsca z publiczna toaleta i prysznicem mnie nigdy nie pociagaly, ale czego sie nie robi dla dziecka ;)
    Jak tylko zacznie byc kumaty zaczniemy jezdzic po Polsce, namioty i schroniska przeplatajac hotelami, zeby matka sie mogla domyc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 10:45

Bozia3, Simba, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni, Magda*, moremi, efcia, iwcia77, satori, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to bzdure napisalam.. mialo byc, ze JEST mi przykro, ze nie jestem ciocia Simby i ze nie zrzucilam slonia..

za duzo ostatnio pracuje, a za malo popycham pierdoly ;) odzwyczailam sie! kolejny skandal!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 10:51

Simba, BISCA, Aasiula, moremi, iwcia77, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie, jak ja przylazlam sie poobijac to nikt nic nie pisze.. :/

Simba, BISCA, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za to wam Adas karne spojrzenie posle!

ciach

a tym, co ich nie bylo, to nawet karnego spojrzenia nie damy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 11:12

pierwiastka, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, *aga*, Magda*, Jastra, kapturnica, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pewnie, jak ja przylazlam sie poobijac to nikt nic nie pisze.. :/
    Ja tez tak mam :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:
    A jakie to są naleśniki z glutem? ;)
    takie z pszenną mąką znaczy z glut(en)em ;)

BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, satori lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Brawo Ty ;)
    Witam poniedzialkowo.
    Co do wyjazdów, to my z mężem kochamy góry i tam nas ciągnie ;) jak damy radę to.może w maju wyskoczymy na kilka dni? Widok szczytów niezmiennie wzbudza we mnie zachwyt, kocham patrzeć i za każdym razem jestem pełna podziwu dla cudów natury :)
    siostro moja! rok bez wypadu w góry uważam za stracony ;)
    ale my zwykle latem wybywamy kilka dni połazikować po górkach, tym razem planujemy w lutym się wybrać i może zaliczyć pierwsze sznyty na nartach ;)

moremi lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tez tak mam :)
    znaczy jest nas więcej ;)

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    zien dobry
    no nie doczytam, skandal tyle w weekend naprodukowac! SKANDAL!
    Przeczytalam tylko kilka ostatnich stron i dodam:

-wcale mi nie przykro, ze nie jestem ciocia Simby i nie schudlam na tyle, zeby jej za duze sukienki oddawac.. Wtedy musialabym zrzucic wage malego slonia.. ;)
    Ale, nie wiem czy to dzieki tej samej jelitowce co ja moja domniemana siostrzenica/bratanica mieli, czy przez efekt oczyszczenia po przejsciu na montignaca, ja od 2 stycznia zrzucilam 2kg ;) Do Waszych diet i programow odchudzania sie nie podlaczam, bo Wy tu jakies sporty i glodowki salata robicie a ja sie do tego nie nadaje ;) ja sie musze najesc i musze moc pic wino ;)

-co do podrozy, to mnie tez perspektywa namiotu nie pociaga, ale dla Adacha jestem w stanie to przezyc, bo jako dzieciak to uwielbialam.. Nie chce mu zabierac takich malych radosci.. osobiscie natomiast doskonale odnajduje sie w 5* hotelach ;) miejsca z publiczna toaleta i prysznicem mnie nigdy nie pociagaly, ale czego sie nie robi dla dziecka ;)
    Jak tylko zacznie byc kumaty zaczniemy jezdzic po Polsce, namioty i schroniska przeplatajac hotelami, zeby matka sie mogla domyc ;)
    Paszcza zapraszam do mnie jak ci sie znudzi u mnie w domu ,mam ogrod,namiot mozna postawić ;)

paszczakin, BISCA, moremi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry siem z paniami :)

kurcze, brzózek nie ma a mgła jak mleko, chyba to znak żeby zajęcia w tym tygodniu odwołać i w domu zostać ;)

popijam kawę, drugą bo nastroja mam podłego a eseje nadal czekają... chyba jednak będą pały :D

BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adaś <3 <3 <3 !!!!!!

paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Brawo Ty ;)
    Witam poniedzialkowo.
    A widzisz Sabcia,ja tez lubie ale raz na 5 lat :)
    Drogo strasznie tam jest
    Bylismy w zeszlym roku ,Rysy zaliczone wiec teraz za 5 lat :)

BISCA, Magda* lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No boski jest Adaś :) ;D

paszczakin lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Paszcza zapraszam do mnie jak ci sie znudzi u mnie w domu ,mam ogrod,namiot mozna postawić ;)

yy, dzieki Asiula, kochana jestes..

Aasiula lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie sie po wizycie z embriologiem. Nie dowiedzialam sie nic ciekawego. Jestem jednak zachwycona. Wizyte udalo mi sie zalatwic w ciagu tygodnia na zlecenie ginki z kliniki. Embriolog byl jednym z dwoch z owej kliniki. Odpowiedzial na wszystkie moje pytania z usmiechem, entuzjazmem i anielska cierpliwoscia. Wizyta nie byla platna.
    Wiec tak, zrobil ponownie wywiad o naszej sytuacji (historia chorob w rodzinie, siostry, bracia, wujkowie, ciocie itd). Czy palimy, ile wazymy, mierzymy itd. Nastepnie "przelecial" cala moja historie od pierwszej ciazy pozamacicznej, szczegolowo przyjrzal sie rezultatom moich 2 IVF, przeanalizowal wszystkie wyniki.
    Wg niego, z punktu widzenia embriologa ale tez ogolnego, nie ma powodu, ze by sie nie udalo. Jestem mloda ( :) to on tak powiedzial) , jajka sa, zarodki sa i to bardzo dobrej jakosci. Przebadalismy wszystko co mozliwe. Teraz STOP, mam byc w ciazy.
    No coz, tak jak napisalam, nie dowiedzialam sie nic ciekawego, ale mam troche wiecej wiary w moje mrozaki :)

pierwiastka, paszczakin, Simba, moremi, *aga*, Magda*, Aasiula, Jastra, Reni, kapturnica, efcia, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, satori, Magdala, Dziobak, krycha.stara, Bozia3, SolarPolar, gretka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    ...
    No coz, tak jak napisalam, nie dowiedzialam sie nic ciekawego, ale mam troche wiecej wiary w moje mrozaki :)

wiara czyni cuda i tego Ci życzę! :)

*aga*, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    za to wam Adas karne spojrzenie posle!

ciach

a tym, co ich nie bylo, to nawet karnego spojrzenia nie damy!
    Idź na chwilę zrób sobie owsiankę, a tu fotki Adasia wstawiają. Dobra.
    proszę, to Junior w basenie na sekundę.
    ciach, ciach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 11:22

pierwiastka, Jastra, *aga*, BISCA, Aasiula, Magda*, paszczakin, Reni, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczne te nasze forumowe dzieciaki :)
    Paszcza <3
    Morka <3

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikt mnie w lecie nie zaciągnie w góry
    pff żeby łazić jeszcze? ;-)

ja jestem wodnym stworzeniem i do odpoczynku potrzebuję wody
    właśnie zarezerwowałam sobie Warmię na Boże Ciało i Mazury na lipiec :-)

i już zapowiedziałam mężowi, że jak z ciążą nie wyjdzie to pojedziemy we wrześniu w zagramanice

BISCA, moremi, pierwiastka, Magda*, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, satori, Dziobak, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 12901 12902 12903 12904 12905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ