35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Brawo Ty
Witam poniedzialkowo.
Rano na drodze szklanka, jechałam do pracy z duszą na ramieniu.
Co do wyjazdów, to my z mężem kochamy góry i tam nas ciągniejak damy radę to.może w maju wyskoczymy na kilka dni? Widok szczytów niezmiennie wzbudza we mnie zachwyt, kocham patrzeć i za każdym razem jestem pełna podziwu dla cudów natury
Simba, Sabina, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Magda*, efcia, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
zien dobry
no nie doczytam, skandal tyle w weekend naprodukowac! SKANDAL!
Przeczytalam tylko kilka ostatnich stron i dodam:
-wcale mi nie przykro, ze nie jestem ciocia Simby i nie schudlam na tyle, zeby jej za duze sukienki oddawac.. Wtedy musialabym zrzucic wage malego slonia..
Ale, nie wiem czy to dzieki tej samej jelitowce co ja moja domniemana siostrzenica/bratanica mieli, czy przez efekt oczyszczenia po przejsciu na montignaca, ja od 2 stycznia zrzucilam 2kgDo Waszych diet i programow odchudzania sie nie podlaczam, bo Wy tu jakies sporty i glodowki salata robicie a ja sie do tego nie nadaje
ja sie musze najesc i musze moc pic wino
-co do podrozy, to mnie tez perspektywa namiotu nie pociaga, ale dla Adacha jestem w stanie to przezyc, bo jako dzieciak to uwielbialam.. Nie chce mu zabierac takich malych radosci.. osobiscie natomiast doskonale odnajduje sie w 5* hotelachmiejsca z publiczna toaleta i prysznicem mnie nigdy nie pociagaly, ale czego sie nie robi dla dziecka
Jak tylko zacznie byc kumaty zaczniemy jezdzic po Polsce, namioty i schroniska przeplatajac hotelami, zeby matka sie mogla domyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 10:45
Bozia3, Simba, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni, Magda*, moremi, efcia, iwcia77, satori, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
w sumie to bzdure napisalam.. mialo byc, ze JEST mi przykro, ze nie jestem ciocia Simby i ze nie zrzucilam slonia..
za duzo ostatnio pracuje, a za malo popycham pierdolyodzwyczailam sie! kolejny skandal!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 10:51
Simba, BISCA, Aasiula, moremi, iwcia77, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
za to wam Adas karne spojrzenie posle!
ciach
a tym, co ich nie bylo, to nawet karnego spojrzenia nie damy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 11:12
pierwiastka, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, *aga*, Magda*, Jastra, kapturnica, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam poniedzialkowo.
Co do wyjazdów, to my z mężem kochamy góry i tam nas ciągniejak damy radę to.może w maju wyskoczymy na kilka dni? Widok szczytów niezmiennie wzbudza we mnie zachwyt, kocham patrzeć i za każdym razem jestem pełna podziwu dla cudów natury
ale my zwykle latem wybywamy kilka dni połazikować po górkach, tym razem planujemy w lutym się wybrać i może zaliczyć pierwsze sznyty na nartachmoremi lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
paszczakin wrote:zien dobry
no nie doczytam, skandal tyle w weekend naprodukowac! SKANDAL!
Przeczytalam tylko kilka ostatnich stron i dodam:
-wcale mi nie przykro, ze nie jestem ciocia Simby i nie schudlam na tyle, zeby jej za duze sukienki oddawac.. Wtedy musialabym zrzucic wage malego slonia..
Ale, nie wiem czy to dzieki tej samej jelitowce co ja moja domniemana siostrzenica/bratanica mieli, czy przez efekt oczyszczenia po przejsciu na montignaca, ja od 2 stycznia zrzucilam 2kgDo Waszych diet i programow odchudzania sie nie podlaczam, bo Wy tu jakies sporty i glodowki salata robicie a ja sie do tego nie nadaje
ja sie musze najesc i musze moc pic wino
-co do podrozy, to mnie tez perspektywa namiotu nie pociaga, ale dla Adacha jestem w stanie to przezyc, bo jako dzieciak to uwielbialam.. Nie chce mu zabierac takich malych radosci.. osobiscie natomiast doskonale odnajduje sie w 5* hotelachmiejsca z publiczna toaleta i prysznicem mnie nigdy nie pociagaly, ale czego sie nie robi dla dziecka
Jak tylko zacznie byc kumaty zaczniemy jezdzic po Polsce, namioty i schroniska przeplatajac hotelami, zeby matka sie mogla domycpaszczakin, BISCA, moremi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
bry siem z paniami
kurcze, brzózek nie ma a mgła jak mleko, chyba to znak żeby zajęcia w tym tygodniu odwołać i w domu zostać
popijam kawę, drugą bo nastroja mam podłego a eseje nadal czekają... chyba jednak będą pałyBISCA, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Witam poniedzialkowo.
Drogo strasznie tam jest
Bylismy w zeszlym roku ,Rysy zaliczone wiec teraz za 5 latBISCA, Magda* lubią tę wiadomość
-
Melduje sie sie po wizycie z embriologiem. Nie dowiedzialam sie nic ciekawego. Jestem jednak zachwycona. Wizyte udalo mi sie zalatwic w ciagu tygodnia na zlecenie ginki z kliniki. Embriolog byl jednym z dwoch z owej kliniki. Odpowiedzial na wszystkie moje pytania z usmiechem, entuzjazmem i anielska cierpliwoscia. Wizyta nie byla platna.
Wiec tak, zrobil ponownie wywiad o naszej sytuacji (historia chorob w rodzinie, siostry, bracia, wujkowie, ciocie itd). Czy palimy, ile wazymy, mierzymy itd. Nastepnie "przelecial" cala moja historie od pierwszej ciazy pozamacicznej, szczegolowo przyjrzal sie rezultatom moich 2 IVF, przeanalizowal wszystkie wyniki.
Wg niego, z punktu widzenia embriologa ale tez ogolnego, nie ma powodu, ze by sie nie udalo. Jestem mloda (to on tak powiedzial) , jajka sa, zarodki sa i to bardzo dobrej jakosci. Przebadalismy wszystko co mozliwe. Teraz STOP, mam byc w ciazy.
No coz, tak jak napisalam, nie dowiedzialam sie nic ciekawego, ale mam troche wiecej wiary w moje mrozaki
pierwiastka, paszczakin, Simba, moremi, *aga*, Magda*, Aasiula, Jastra, Reni, kapturnica, efcia, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, satori, Magdala, Dziobak, krycha.stara, Bozia3, SolarPolar, gretka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:...
No coz, tak jak napisalam, nie dowiedzialam sie nic ciekawego, ale mam troche wiecej wiary w moje mrozaki
wiara czyni cuda i tego Ci życzę!*aga*, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
paszczakin wrote:za to wam Adas karne spojrzenie posle!
ciach
a tym, co ich nie bylo, to nawet karnego spojrzenia nie damy!
proszę, to Junior w basenie na sekundę.
ciach, ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 11:22
pierwiastka, Jastra, *aga*, BISCA, Aasiula, Magda*, paszczakin, Reni, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nikt mnie w lecie nie zaciągnie w góry
pff żeby łazić jeszcze?
ja jestem wodnym stworzeniem i do odpoczynku potrzebuję wody
właśnie zarezerwowałam sobie Warmię na Boże Ciało i Mazury na lipiec
i już zapowiedziałam mężowi, że jak z ciążą nie wyjdzie to pojedziemy we wrześniu w zagramaniceBISCA, moremi, pierwiastka, Magda*, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, satori, Dziobak, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość