35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przypuszczałam, że może być cięzko wbić się w zgraną grupę...
tak to już jest w forumowych klimatach...
Bardzo żałuję, że tu się IP nie wyswietla... wtedy może byloby łatwiej o "czystą kartę" ... a tak widzę z góry przypisano mnie do jakiejś jednostki (jednostek?), nie wiedziec czemuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 15:10
krycha.stara, malgos741, Magda* lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:ja zdecydowanie nie z tych co to fasolkują
( o groszkach nie słyszałam
)
a plany mam dzidziusiowe (dzieciowe?) jak najbardziej
dzieciowe może sobie byćmoremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Przypuszczałam, że może być cięzko wbić się w zgraną grupę...
tak to już jest w forumowych klimatach...
Bardzo żałuję, że tu się IP nie wyswietla... wtedy może byloby łatwiej o "czystą kartę" ... a tak widzę z góry przypisano mnie do jakiejś jednostki (jednostek?), nie wiedziec czemukrycha.stara lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Norweskie litery. Dzies ty klikla??
Na dole, prawy rog, jest wybor jezykow. Moze tam da rade?
żartujesz ??? czy to jakiś znak
nic nie zmieniałam nic nie klikałam, no chyba że przez przypadek
senkju za pomoc, jak widac naprawiłamComeToMeBaby, Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mnie to interesuje - ile osób nas czyta z ukrycia i nigdy sie nie ujawnia - jak myślicie - 100? więcej? mniej?
Bez kozery powiem pińćsetBozia3, krycha.stara, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, Dziobak, BISCA, Simba, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:żartujesz ??? czy to jakiś znak
nic nie zmieniałam nic nie klikałam, no chyba że przez przypadek
senkju za pomoc, jak widac naprawiłamefcia lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Bo mam chyba owulacje i mnie wszystko drazni, to staram sie byc nad wyraz mila, bo... No w sumie nie wiem po co!
krycha.stara, efcia, anulka1978, Reni, Sabina, *aga*, BISCA, macduska, satori lubią tę wiadomość
-
Dobra dziewczyny, dosyc siedzenia przed kompem, ide pomachac troche rekami i nogami poki moja wesoła gromadka nie wrociła
a potem trzeba obiad dzieciarni i małżowi podać
ciao ! do jutra...
krycha.stara, Bozia3, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bry dziewczyny, nadaję z wagarów
Asiula, dla syna wszystkiego naj naj a dla ciem cierpliwościuściski urodzinowe
idziemy dziś do znajomych na karnawałowe przysmaki i niezmiernie sie cieszę że to przysłowiowy rzut beretem bo na taka pogodę to psa szkoda z domu wypuszczać a co dopiero własny nos wystawiać za drzwi, brrryyyy
krycha.stara, efcia, Aasiula, Dziobak, paszczakin, moremi, beates, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Mam kupiłam 2 biustonosze, podpatrując Sabinę , będę w cionży będą bliźniaki
Wciągnęłam 40 dkg kapusty kiszonej....a miała być surówka, zapiłam białą kawą i czekam na efekty
krycha.stara, paszczakin, pierwiastka, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, macduska, Sabina, Dziobak, beates, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór