35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJakby ktoś chciał magnes z mojej miesciny to nie ma problemu. W związku z tym, ze to uzdrowisko, to produkują tego mnóstwo
krycha.stara, macduska, moremi, kapturnica, Reni, ania.g, Dziobak, Bozia3, efcia, *aga*, malgos741, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wiecie co?
Wczoraj bylam u tej naszej babci w domu po jej rzeczy. Ona ma na lodowce magnesy ze swiata ale takie wiekowe. Pewnie zaczela zbierac ze 20 lat temu.
Jak wyciagnie kopyta to brac magnesy?
Jak wyciagnie kopyta to kupuje bilet do Londona i jestem u ciebie w 2 godziny!!BISCA, Bozia3, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja pierdziule, az mi tetno wzroslo!! Bardziej niz przy Chodakowskiej!!
Jak wyciagnie kopyta to kupuje bilet do Londona i jestem u ciebie w 2 godziny!!
hamuj piętą!
byłam pierwszaBISCA, moremi, Bozia3, *aga*, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry w ogole. Pada u mnie snieg, mam zwolnienie do konca przyszlego tygodnia, poklocilam sie z chlopem. Co by tu jeszcze...
O tych chlopach. Nie sztuka miec zajebistego chlopa, kiedy wszystko uklada sie super i jest tylko cudnie. Sztuka jest miec zajebistego chlopa w kryzysowych sytuacjach. Bo nie wszystkie modele zdaja trudne egzaminy...
To powiedziala higienistka z noga w gorze.Sabina, krycha.stara, macduska, BISCA, efcia, moremi, Bozia3, Magdala, *aga*, Magda*, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam do domu i już mam wkurwa.
Kwiat poprzestawiane, choinka przesunięta a q jej gałęzie wplątana częsć firanki typu makaron.
Niechybny znak, że moja mama urzędowała w mojej częsci domu.
Aaaaa, jeszcze nową kanapę mi przykryła kocami, bo tamta stara przetarła się w jednym miejscu. Po 16 latach do cholery! Oprócz tego miała już rozwalone sprężyny i mechanizm razkładania...
Wie, ze nienawidzę tego przykrywania serdecznie...
Uch! Trochę mi ulżyło....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 13:54
moremi, Bozia3, efcia, paszczakin, *aga*, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie widzialam!
Kto pierwszy w Londonie ten lepszy!
– Nie ma takiego miasta – Londyn! Jest Lądek, Lądek-Zdrój, tak...BISCA, Dziobak, moremi, paszczakin, *aga*, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A Ty Dziobak diete czymiesz? Czy dwa umartwienia na raz to Ci za wiele i slodkie na pocieszenie wcinasz? Bo mnie sie jutro podobno wg Twojej teorii trzustka oczysci. Ciekawe, jakie to uczcucie?
Oczyszczenie trzustki to fantastyczna rzecz. To jak nirwana. Nagle nie ciagnie cie do slodyczy, widzisz czekolade i myslisz se: phi, tez cos...
Ale ostrzegam lojalnie. Kryzys moze przyjsc... Wtedy sie nie daj! Mowisz do swojej trzustki: ju ar fajn! I przechodzisz obojetnie obok torcika wedlowskiego.
Tak bedzie!
krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, beates, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane ! chciałabym dołączyć do grona starających się 35+
to nasz 4 cykl starań po odstawieniu tabletek (8 lat brania). Cykle rozwalone, każdy inny... 35 dni, 31 dni, 26 dni ... i teraz czwarty cykl, 20 dzień ... trudno mi przewidzieć termin @... testy owu wyznaczyły termin owulacji podobnie jak ovufriend ... teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na wyniki starań
Dodam, że mam 2 córy - 17 i 10 lat
Pozdrowionka !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 14:14
krycha.stara, efcia, Berenika, Sabina, BISCA, *aga*, malgos741, beates, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
siedze wlasnie na szkoleniu on-line, super sprawa, siedze piluje paznokcie, pije kawe, nikt mnie nie widzi
moge tez ziewac albo dlubac w nosie
kciuki za potrzebujace
i milego dla wszystkichkrycha.stara, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, Bozia3, Sabina, BISCA, paszczakin, Aasiula, *aga*, malgos741, beates, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Toc napisalam LONDON. Takie miasto na pewno jest!
weź mnie nie zawracaj dópy!krycha.stara, Dziobak, moremi, Bozia3, BISCA, paszczakin, Simba, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość