35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Kufa, nie pije od tygodnia, jestem na diecie a wlasnie dzisiaj mam zaproszenie do urzedu miasta na drink noworoczny. Isc i sie katowac? Czy olac? Czy peknac i sie napic i nazrec jak nalezy? Tym bardziej ze pogoda iscie belgijska...
Isc. Wino i miod pic i zeby Ci po brodzie sciekalo.ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Wiecie co?
Wczoraj bylam u tej naszej babci w domu po jej rzeczy. Ona ma na lodowce magnesy ze swiata ale takie wiekowe. Pewnie zaczela zbierac ze 20 lat temu.
Jak wyciagnie kopyta to brac magnesy?
umre ze smiechu !
Wyobrazam sobie scene. Cala rodzina pograzona w smutku i zalobie. Stypa u babci w domu a Ty ukradkiem magnesy do torebki wrzucasz.
Jak sie plan powiedzie, to beda dla mnie mialy ogromna wartosc ze wzgledu na ich historie. Hahahaha !!!!!!Reni, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, krycha.stara, Aasiula, Dziobak, efcia, iwcia77, Simba, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:umre ze smiechu !
Wyobrazam sobie scene. Cala rodzina pograzona w smutku i zalobie. Stypa u babci w domu a Ty ukradkiem magnesy do torebki wrzucasz.
Jak sie plan powiedzie, to beda dla mnie mialy ogromna wartosc ze wzgledu na ich historie. Hahahaha !!!!!!
Przypominam, ze to nie jest moja osobista babcia tylko zawodowa, nie?
Chociaz usprawiedliwienie to liche.
moremi, Aasiula, Bozia3, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Wczoraj tak sobie wlasnie myslalam, ze dawno o magnesach nie bylo, i prosze !
Czy wszystkie magnesiary maja Paryz ?
Iwcia chyba nie. Inne chetne ?
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Chce zmiany a jej fryzjerka cały czas tak samo ją strzyże... no i nie chce fryzury na kalafiora ha haha
Reni, krycha.stara, ComeToMeBaby, Sabina, Magdala, BISCA, macduska, Dziobak, efcia, iwcia77, Magda*, Simba, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Bry
śnieg wali równo, skończył mi się dżem jabłkowy do owsianki, zaspałam na szczepienią, ale i tak dzisiaj nie chcieli ich zrobić, bo trzeba powtórzyć badania i jutro usg brzucha (tak - brzucha, bo Ignacy ma duży brzuch). Idę chyba spać, bo do 4 Junior szalał. Powinnam go obudzić, ale... nie.
kapturnica, Dziobak, efcia, malgos741, iwcia77, Magda*, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Bede miec niezniszczalna pamiatke po ovufriendkach
przypominam, że Polak jedną taką zgubił, a drugą zepsułkrycha.stara, Sabina, kapturnica, Dziobak, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny