35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dzien dobry.
Asiulek 100lat dla syna.
Bisca u nas zapowiadaja własnie taka ujowa pogode .Jak ja sie ciesze niezmiernie ,że zaczynają sie ferie i silne mrozy czy duże opady śniegu będa mi latac koło piórka
Co do limit edition rodzaju mENskiegoto chyba każda z nas, która jest szczęśliwa w związku tak może powiedziec .
A jeśli ten związek trwa kilka, kilkanaście lat ,chUop wypróbowany w ciężkich i trudnych bojach, w doli i nie doli ,wyspaniu i nie wyspaniu przy dzieciach itd,itp to jest to wersja limitowana i unikatowa ,bo stanął i staje na wysokości zadania cały czas.
Jak jest dobrze i nie ma problemów czy kłopotów to każda wersja się wydaje być ideałem.Schody sie zaczynaja gdy przestaje byc miło i słodko
Miłego babole
Amen.
kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
malgos741 wrote:Dobry dziewczynki
Zimno .. i pada śnieg .. nie chce mi się odśnieżać auta i do tego mam dziś nową klientkę (starszą) która zmienia fryzjera a do poprzedniego chodziła 15 lat i tak dużo i powolnie gada... wczoraj się zapisała... moje dziewczyny w salonie mi współczują...
ps news dzwonili do mnie z programu "Ostre cięcie" he he, szukają salonu ..
Bo umarl z nudow
Na lyso ja opitol, przynajmniej rok nie wroci, bo nie bedzie miala z czymmalgos741, kapturnica, Magdala, Sabina, Reni, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziewczyny, dziewczyny............................ ale się zziajałam ....................................................................................................dziewczyny................................................ ZNALAZŁAM STRONĘ Z MAGNESAMI http://magnesy.eu/
A ja sie TAK STARALAM!!!krycha.stara, malgos741, moremi, Dziobak, Bozia3, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zmienila fryzjera wiesz dlaczego?
Bo umarl z nudow
Na lyso ja opitol, przynajmniej rok nie wroci, bo nie bedzie miala z czymSimba, Sabina, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Wiecie co?
Wczoraj bylam u tej naszej babci w domu po jej rzeczy. Ona ma na lodowce magnesy ze swiata ale takie wiekowe. Pewnie zaczela zbierac ze 20 lat temu.
Jak wyciagnie kopyta to brac magnesy?Simba, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, macduska, Dziobak, Bozia3, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Wiecie co?
Wczoraj bylam u tej naszej babci w domu po jej rzeczy. Ona ma na lodowce magnesy ze swiata ale takie wiekowe. Pewnie zaczela zbierac ze 20 lat temu.
Jak wyciagnie kopyta to brac magnesy?
żeby Nas potem straszyła, że ograbiłyśmy umarlaka? weź sie!
załatw tak, żeby Ci zapisała w testamencie ok?Sabina, Simba, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, Bozia3, efcia, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wiecie co?
Jak wyciagnie kopyta to brac magnesy?Reni, Magdala, moremi, Dziobak, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:żeby Nas potem straszyła, że ograbiłyśmy umarlaka? weź sie!
załatw tak, żeby Ci zapisała w testamencie ok?
No przeciez nie bede krasc z cudzej lodowki w cudzym domu.
Oczywiscie ze na legalu.
Babcia mnie lubi.☺Reni, moremi, Dziobak, Bozia3, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Kufa, nie pije od tygodnia, jestem na diecie a wlasnie dzisiaj mam zaproszenie do urzedu miasta na drink noworoczny. Isc i sie katowac? Czy olac? Czy peknac i sie napic i nazrec jak nalezy? Tym bardziej ze pogoda iscie belgijska...
moremi, Bozia3, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość