X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    cos ty! to limited edytion ! tacy sa zawsze cudzi :D
    E, nie... Jeden jest Bisci, jeden jest mój :-D i też od niego dostałam żelazko jak się popsuło (deskę posiadałam),a słucha mnie też w innych sprawach :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 00:29

BISCA, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, to bardzo miłe, musiał się wykazać kreatywnością. No i w dodatku zapamiętał taką datę :-D wspaniale

Sabina, krycha.stara, Magdala, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-D
    I dobranoc.

Magda* lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala,cudownie
    Teraz to mozesz swojego dolaczyc do tej limited edition obok facetow Bisci i Komety :-)

krycha.stara, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Magda* awatar masz poprostu cudowny :-)
    Dzieki Ania,mi tez sie podoba,z dnia na dzien widac coraz wieksze podobienstwo juniora do E ,z czego jestem rada :-)

krycha.stara, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza!
    Środa, idzie ku lepszemu :)

Aasiula, macduska, krycha.stara, Magdala, moremi, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drugaaaa !! ;)
    Dzien doberek ,dzisiaj mój dzieć kończy 12 lat
    Ło matuniu kiedy to zleciało :)
    Miłego dnia :)

Sabina, kapturnica, Jastra, *aga*, ComeToMeBaby, Magdala, BISCA, moremi, Dziobak, iwcia77, efcia, satori lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.

Asiulek 100lat dla syna. <3

Bisca u nas zapowiadaja własnie taka ujowa pogode .Jak ja sie ciesze niezmiernie ,że zaczynają sie ferie i silne mrozy czy duże opady śniegu będa mi latac koło piórka =D

Co do limit edition rodzaju mENskiego ;) to chyba każda z nas, która jest szczęśliwa w związku tak może powiedziec .
    A jeśli ten związek trwa kilka, kilkanaście lat ,chUop wypróbowany w ciężkich i trudnych bojach, w doli i nie doli ,wyspaniu i nie wyspaniu przy dzieciach itd,itp to jest to wersja limitowana i unikatowa ,bo stanął i staje na wysokości zadania cały czas.
    Jak jest dobrze i nie ma problemów czy kłopotów to każda wersja się wydaje być ideałem.Schody sie zaczynaja gdy przestaje byc miło i słodko ;)

Miłego babole :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 07:52

Sabina, pierwiastka, paszczakin, macduska, krycha.stara, Jastra, Aasiula, *aga*, ComeToMeBaby, Magdala, BISCA, moremi, Dziobak, beates, iwcia77, efcia, Mega, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Drugaaaa !! ;)
    Dzien doberek ,dzisiaj mój dzieć kończy 12 lat
    Ło matuniu kiedy to zleciało :)
    Miłego dnia :)
    Asiula wszystkiego najlepszego dla syna :) suksesow, szalonych marzeń i samych dobrych ludzi wokół <3

Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę pociągiem z babami z dnia świra..
    I ja i ja! Yhy, Yhy..

Trzymajcie mnie we dwie!

Sabina, krycha.stara, Aasiula, ComeToMeBaby, Magdala, BISCA, moremi, iwcia77, efcia, Mega, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, my też wczoraj mieliśmy rocznicę. 13 lat razem ;)
    I tez całkiem dobry model..

Sabina, kapturnica, macduska, krycha.stara, Jastra, Aasiula, *aga*, ComeToMeBaby, Bozia3, Magdala, BISCA, moremi, Dziobak, beates, iwcia77, efcia, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzecia!

E tam! Zanim człowiek wymysli co napisać to juz poza podium.

Kurka flaczek zaspaliśmy. Ledwo dziatwa do szkoły zdążyła. Ja za to zdażyłam się skaleczyć w jeden palec i poparzyć goracym kubkiem dwa kolejne.

Brawa ja!

Aaaasiula- niech się synowi w życiu wiedzie jak najlepiej, <3 urodzinowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 08:14

Sabina, krycha.stara, Aasiula, *aga*, malgos741, BISCA, moremi, Dziobak, efcia, Mega, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam podzielam Biski zachwyt. Facet nie może być li i jedynie romantykiem. To, że mysli o tym zeby swojej kobiecie ułatwić życie to bardzo dobrze o nim świadczy.

Sabina, krycha.stara, Jastra, kapturnica, Aasiula, *aga*, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Dziobak, iwcia77, efcia, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Witam się pokłuta, bom znów krew spuszczała, a jeszcze o 11 będą mnie wymazywać.
    Mam nadzieję że to już ostatnie tournee będzie.

Asiula, 100 lat dla syna! Toż to już duża młodzież :)

Miłego

Sabina, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Dobry. Ja tam nie rozumiem tego zachwytu nad chlopem, jak cos dobrego dla zony zrobi. To jak zachwyt nad kotem, ze narobil do kuwety, bo mogl przeciez obok :-P Pfff... Chlop ma byc dobry zawsze, tak jak kot ma robic do kuwety i tyle. Bez fajerwerkow jak dla mnie. Ale ja chooy nie zona i kota nie mam, takze ten... Milego dnia! :-)

ej krycha, to nie wrozy dobrze w malzenstwie ;)
    chlopa (i kota) trzeba doceniac ;) ja mam wielu znajomych, ktorych relacje w domu sa poprawne, ale nie "dobre"..
    Wiec ja wole system, gdzie maz mi kupi kwiaty bez powodu, a ja go za to poglaszcze ;) ;)

krycha.stara, kapturnica, *aga*, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, moremi, macduska, Dziobak, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzbry

Ja też nie rozumiem tego zachwytu nad facetem.
    Po prostu trafiła na prawdziwego faceta!, który kocha swoją żonę. :-)

krycha.stara, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    Ania.G 04.01.2016 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif

Sandra80 14.01
    Reni 19.01
    Asiula 19.01 egzamin
    Sabina 22.01
    Bisca 25-26.01 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Kometa luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    krycha.stara 07.03
    krycha.stara marzec http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 09:45

krycha.stara, Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja a ja
    A ja sie przywitam.
    Dzien dobry :)

krycha.stara, *aga*, Reni, Sabina, malgos741, BISCA, moremi, macduska, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tam cieszy jak chUop mi jakies usprawnienie do domu kupi.Ja tam tez mu nie raz nie dwa kupowalam narzedzia ;)

krycha.stara, *aga*, Aasiula, anna maria, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlody nabyl nowa umiejetnosc.Jak łapie wkurVa to takie prężenia i wyginania uskutecznia ,że jakby nie pasy z leżaczka to by mi spierdzielił o.O W ogóle ostatnio często łapie nerwa ;) .
    Peppa jakTwój mały, grzeczny?Bo moj pozycję leżąca uważa za najgorsza z możliwych i nawet do usypiania twierdzi ,ze mu jest niepotrzebna.Wyraza to dośc głośno ;)

krycha.stara, *aga*, Sabina, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 12923 12924 12925 12926 12927 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ