X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też. Noga mnie napierdacza, może mała Corona złagodzi z letka te bóle.

BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo ! Co tu sie dzieje ????
    Przeciez rzucilam nowy temat : zalazka, prasowanie ...

Cos to nasze kolo gospodyn domowych szwankuje dzisiaj ;-)

Dziobak, Sabina, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Halo ! Co tu sie dzieje ????
    Przeciez rzucilam nowy temat : zalazka, prasowanie ...

Cos to nasze kolo gospodyn domowych szwankuje dzisiaj ;-)
    ja właśnie nie do końca wiem co zastałaś po powrocie do domu.... w którą stronę to deszyfrować... teraz mam zagadkę. bo sugerowałabym flaszkę, ale napisałaś ze to plus lampka czerwonego, to już nie wiem- dostałaś sprzęt do wygładzania ubrań??!!

Dziobak, iwcia77, BISCA, paszczakin, satori lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i ja się dołączę , piwo mi tylko w lecie smakuje więc zrobiłam kamikadze, ale żeby nie biegać co chwilę po nie piję w szklance 330 ml ;-). Jak zabawa to na całego ;-)

Morek muszę poszukać jakiejś fundacji...zawsze to jest jakieś wyjście z sytuacji.

Dziobak, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie wiem o co chodziło Biszkoptowi. Na wszelki wypadek mamy jeszcze jeden bezpieczny temat. Gołąbki!!

BISCA, Sabina, macduska, moremi, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, to ja też drinka zamiast piwa. W końcu na zwolnieniu lekarskim będę od jutra to mogę.

BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, wyjasnienie : chuop mi zrobil niespodzianke i zamowil nowe zelazko i des ke do prasowanie. Mile to bardzo, bo : jeszcze mnie to wzrusza, ze on umie mnie zaskoczyc i wiem, ze mnie slucha ( i dociera do nieg) jak burcze pod nosem ze musze, na przyklad, zmienic zelazko. Po drugie, mile, bo mam super sprzet do prawdziwego prasowania . I to, w polaczeniu z lampka czerwonego wina jakos zlagodzilo ten zas markany, nieprzyjemny dzien.

Sabina, iwcia77, macduska, *aga*, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, Mega, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    No, to zdrowko Ivo :-)
    ooo dziekujemy :D

czekamy az tesciowej zapalenie pluc minie to impreza jakas trzeba bedzie zrobic :) , bo dzis to srodek tygodnia i raczej ur z nami tylko ma :)

Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leżę z dzieckiem. Młoda wyspala się w przedszkolu to przed 22 nie zasnie :/ o ja nieszczęśliwa :(

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dobra, wyjasnienie : chuop mi zrobil niespodzianke i zamowil nowe zelazko i des ke do prasowanie. Mile to bardzo, bo : jeszcze mnie to wzrusza, ze on umie mnie zaskoczyc i wiem, ze mnie slucha ( i dociera do nieg) jak burcze pod nosem ze musze, na przyklad, zmienic zelazko. Po drugie, mile, bo mam super sprzet do prawdziwego prasowania . I to, w polaczeniu z lampka czerwonego wina jakos zlagodzilo ten zas markany, nieprzyjemny dzien.
    takie w sensie do wygładzania ubrań, tak?...
    no tak tylko dopytuję... :P

fajny egzemplarz chłopa co słucha i koduje ze zrozumieniem, mało tego- wykorzystuje w praktyce to co zasłyszał! :)

*aga*, BISCA, krycha.stara, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w łózku. Wyjatkowo tak wcześnie ale też i padnięta jestem.
    Szkoda, ze moje dzieci niekoniecznie.
    Jak jeszcze raz usłyszę "maaamo" to nie ręczę za siebie. Nie wiem co ich dzisiaj napadło, żyć beze mnie nie mogą.

O znowu. :-\

dorbie, *aga*, Dziobak, Magda*, BISCA, moremi, Sabina, Aasiula, iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, kto ma alergię na białko mleka krowiego?

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja leżę z dzieckiem. Młoda wyspala się w przedszkolu to przed 22 nie zasnie :/ o ja nieszczęśliwa :(
    Mój dzisiaj tez wyspany i teraz bryka.

Sabina, BISCA, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Morka, kto ma alergię na białko mleka krowiego?
    Ignacy. Wcześniej to było moje przypuszczenie i od tygodnia nie jem. Dzisiaj lekarka potwierdzila, że to najprawdopodobniej to. Wysypka pomału przygasa i wyglada, że trafiliśmy.

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ktos tu bombe wrzucil ?

Jezu, niedawno wrocilam do domu. Mialam 300 km à jechalam 5 godzin. W jednym miejscu ( niedaleko gor) na autostradzie w ciagu 20 min spadla 3-4 cm sniegu O.o Pasy przestaly byc widoczne w mgnieniu oka i momentalnie wszystkie auta zatrzymane przez snieg. Masakra. Myslalam, ze tam bede spala. Ale przyjechal spychacz i wszyscy za nim powolotku jechalismy. Droga masakra. Mialam po dziurki w nosie. W dodatku zatrzymalam sie w 2 aptekach zeby wykupic leki na torbiel i oczywiscie nie mieli go. Wrrrr fantastyczny dzien mialam jednym slowem

Ale ! Wchodze do domu. Facet w pracy, mlody na sporcie a w salonie piekna nowa wypasiona deska do prasowania i wypasione bezprzewodowe zelazko :-) :-) :-) Juz chyba od roku nosze sie z zamiarem kupienia pozadnego zelazka bo prasuje takim starym, ze wstyd.
    To + lampka czerwonego i zycie ponownie nabiera kolorow ;-)
    Uffffffff !

PS Mam cudownego faceta <3
    nie marudź...20 lat temu 300 km jechało się ponad 5 godzin...z przerwami na kanapki ze sznyclem, a w ręce jajo na twardo i pomidor. W termosie kawa...:) Także ten - całkiem dobry czas....

A na medal to Ty zasługujesz, a nie chłop - bo jesteś prasowaczka?....żelazko i deska jako prezent dla kobiety - to potwarz....:) A lepsze od bezprzewodowego jest ze stacją parową - to się dopiero prasuje...czad...:)

anna maria, SolarPolar, krycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivo - sto lat sto lat :)

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Tez taki chcem. Som jeszcze w promocji?
    cos ty! to limited edytion ! tacy sa zawsze cudzi :D

krycha.stara, anna maria, Dziobak lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- jeszcze raz w imieniu Ivo dziekuje wam za zyczenia i pamiec tego specjalnego dla nas dnia <3 buziaki <3

Bozia3, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Aasiula, pierwiastka, macduska, Jastra, moremi, BISCA, Dziobak, satori lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* awatar masz poprostu cudowny :-)

iwcia77, Magda*, *aga* lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tez sie pochwale.
    Moj m wszedl w konszachty z moja przyjaciolka, ktora projektuje i wyrabia bizuterie w celu nabycia pierscionka. Tak debatowali z tydzien. I dzis bum. Kolacja przy swiecach i oczywiscie ow pierscien. Bo to rocznica naszego pierwszego spotkania. :-)

Ale najlepsze w tym jest to, ze oni, aby zalatwic sprawe musieli sie za moimi plecami
    poznac. Znali sie tylko ze slyszenia. :-)

Kocham go.

ComeToMeBaby, Magda*, Sabina, Mega, Aasiula, beates, pierwiastka, paszczakin, macduska, Jastra, krycha.stara, Bozia3, *aga*, moremi, BISCA, Dziobak, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
‹‹ 12922 12923 12924 12925 12926 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ