X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też. Noga mnie napierdacza, może mała Corona złagodzi z letka te bóle.

BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo ! Co tu sie dzieje ????
    Przeciez rzucilam nowy temat : zalazka, prasowanie ...

Cos to nasze kolo gospodyn domowych szwankuje dzisiaj ;-)

Dziobak, Sabina, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Halo ! Co tu sie dzieje ????
    Przeciez rzucilam nowy temat : zalazka, prasowanie ...

Cos to nasze kolo gospodyn domowych szwankuje dzisiaj ;-)
    ja właśnie nie do końca wiem co zastałaś po powrocie do domu.... w którą stronę to deszyfrować... teraz mam zagadkę. bo sugerowałabym flaszkę, ale napisałaś ze to plus lampka czerwonego, to już nie wiem- dostałaś sprzęt do wygładzania ubrań??!!

Dziobak, iwcia77, BISCA, paszczakin, satori lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i ja się dołączę , piwo mi tylko w lecie smakuje więc zrobiłam kamikadze, ale żeby nie biegać co chwilę po nie piję w szklance 330 ml ;-). Jak zabawa to na całego ;-)

Morek muszę poszukać jakiejś fundacji...zawsze to jest jakieś wyjście z sytuacji.

Dziobak, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie wiem o co chodziło Biszkoptowi. Na wszelki wypadek mamy jeszcze jeden bezpieczny temat. Gołąbki!!

BISCA, Sabina, macduska, moremi, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, to ja też drinka zamiast piwa. W końcu na zwolnieniu lekarskim będę od jutra to mogę.

BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, wyjasnienie : chuop mi zrobil niespodzianke i zamowil nowe zelazko i des ke do prasowanie. Mile to bardzo, bo : jeszcze mnie to wzrusza, ze on umie mnie zaskoczyc i wiem, ze mnie slucha ( i dociera do nieg) jak burcze pod nosem ze musze, na przyklad, zmienic zelazko. Po drugie, mile, bo mam super sprzet do prawdziwego prasowania . I to, w polaczeniu z lampka czerwonego wina jakos zlagodzilo ten zas markany, nieprzyjemny dzien.

Sabina, iwcia77, macduska, *aga*, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, Mega, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    No, to zdrowko Ivo :-)
    ooo dziekujemy :D

czekamy az tesciowej zapalenie pluc minie to impreza jakas trzeba bedzie zrobic :) , bo dzis to srodek tygodnia i raczej ur z nami tylko ma :)

Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leżę z dzieckiem. Młoda wyspala się w przedszkolu to przed 22 nie zasnie :/ o ja nieszczęśliwa :(

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dobra, wyjasnienie : chuop mi zrobil niespodzianke i zamowil nowe zelazko i des ke do prasowanie. Mile to bardzo, bo : jeszcze mnie to wzrusza, ze on umie mnie zaskoczyc i wiem, ze mnie slucha ( i dociera do nieg) jak burcze pod nosem ze musze, na przyklad, zmienic zelazko. Po drugie, mile, bo mam super sprzet do prawdziwego prasowania . I to, w polaczeniu z lampka czerwonego wina jakos zlagodzilo ten zas markany, nieprzyjemny dzien.
    takie w sensie do wygładzania ubrań, tak?...
    no tak tylko dopytuję... :P

fajny egzemplarz chłopa co słucha i koduje ze zrozumieniem, mało tego- wykorzystuje w praktyce to co zasłyszał! :)

*aga*, BISCA, krycha.stara, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w łózku. Wyjatkowo tak wcześnie ale też i padnięta jestem.
    Szkoda, ze moje dzieci niekoniecznie.
    Jak jeszcze raz usłyszę "maaamo" to nie ręczę za siebie. Nie wiem co ich dzisiaj napadło, żyć beze mnie nie mogą.

O znowu. :-\

dorbie, *aga*, Dziobak, Magda*, BISCA, moremi, Sabina, Aasiula, iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, kto ma alergię na białko mleka krowiego?

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja leżę z dzieckiem. Młoda wyspala się w przedszkolu to przed 22 nie zasnie :/ o ja nieszczęśliwa :(
    Mój dzisiaj tez wyspany i teraz bryka.

Sabina, BISCA, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Morka, kto ma alergię na białko mleka krowiego?
    Ignacy. Wcześniej to było moje przypuszczenie i od tygodnia nie jem. Dzisiaj lekarka potwierdzila, że to najprawdopodobniej to. Wysypka pomału przygasa i wyglada, że trafiliśmy.

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ktos tu bombe wrzucil ?

Jezu, niedawno wrocilam do domu. Mialam 300 km à jechalam 5 godzin. W jednym miejscu ( niedaleko gor) na autostradzie w ciagu 20 min spadla 3-4 cm sniegu O.o Pasy przestaly byc widoczne w mgnieniu oka i momentalnie wszystkie auta zatrzymane przez snieg. Masakra. Myslalam, ze tam bede spala. Ale przyjechal spychacz i wszyscy za nim powolotku jechalismy. Droga masakra. Mialam po dziurki w nosie. W dodatku zatrzymalam sie w 2 aptekach zeby wykupic leki na torbiel i oczywiscie nie mieli go. Wrrrr fantastyczny dzien mialam jednym slowem

Ale ! Wchodze do domu. Facet w pracy, mlody na sporcie a w salonie piekna nowa wypasiona deska do prasowania i wypasione bezprzewodowe zelazko :-) :-) :-) Juz chyba od roku nosze sie z zamiarem kupienia pozadnego zelazka bo prasuje takim starym, ze wstyd.
    To + lampka czerwonego i zycie ponownie nabiera kolorow ;-)
    Uffffffff !

PS Mam cudownego faceta <3
    nie marudź...20 lat temu 300 km jechało się ponad 5 godzin...z przerwami na kanapki ze sznyclem, a w ręce jajo na twardo i pomidor. W termosie kawa...:) Także ten - całkiem dobry czas....

A na medal to Ty zasługujesz, a nie chłop - bo jesteś prasowaczka?....żelazko i deska jako prezent dla kobiety - to potwarz....:) A lepsze od bezprzewodowego jest ze stacją parową - to się dopiero prasuje...czad...:)

anna maria, SolarPolar, krycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivo - sto lat sto lat :)

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Tez taki chcem. Som jeszcze w promocji?
    cos ty! to limited edytion ! tacy sa zawsze cudzi :D

krycha.stara, anna maria, Dziobak lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- jeszcze raz w imieniu Ivo dziekuje wam za zyczenia i pamiec tego specjalnego dla nas dnia <3 buziaki <3

Bozia3, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Aasiula, pierwiastka, macduska, Jastra, moremi, BISCA, Dziobak, satori lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* awatar masz poprostu cudowny :-)

iwcia77, Magda*, *aga* lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tez sie pochwale.
    Moj m wszedl w konszachty z moja przyjaciolka, ktora projektuje i wyrabia bizuterie w celu nabycia pierscionka. Tak debatowali z tydzien. I dzis bum. Kolacja przy swiecach i oczywiscie ow pierscien. Bo to rocznica naszego pierwszego spotkania. :-)

Ale najlepsze w tym jest to, ze oni, aby zalatwic sprawe musieli sie za moimi plecami
    poznac. Znali sie tylko ze slyszenia. :-)

Kocham go.

ComeToMeBaby, Magda*, Sabina, Mega, Aasiula, beates, pierwiastka, paszczakin, macduska, Jastra, krycha.stara, Bozia3, *aga*, moremi, BISCA, Dziobak, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
‹‹ 12922 12923 12924 12925 12926 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ