35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Halo ! Co tu sie dzieje ????
Przeciez rzucilam nowy temat : zalazka, prasowanie ...
Cos to nasze kolo gospodyn domowych szwankuje dzisiajDziobak, iwcia77, BISCA, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
No to i ja się dołączę , piwo mi tylko w lecie smakuje więc zrobiłam kamikadze, ale żeby nie biegać co chwilę po nie piję w szklance 330 ml
. Jak zabawa to na całego
Morek muszę poszukać jakiejś fundacji...zawsze to jest jakieś wyjście z sytuacji.Dziobak, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Dobra, wyjasnienie : chuop mi zrobil niespodzianke i zamowil nowe zelazko i des ke do prasowanie. Mile to bardzo, bo : jeszcze mnie to wzrusza, ze on umie mnie zaskoczyc i wiem, ze mnie slucha ( i dociera do nieg) jak burcze pod nosem ze musze, na przyklad, zmienic zelazko. Po drugie, mile, bo mam super sprzet do prawdziwego prasowania . I to, w polaczeniu z lampka czerwonego wina jakos zlagodzilo ten zas markany, nieprzyjemny dzien.
Sabina, iwcia77, macduska, *aga*, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Dobra, wyjasnienie : chuop mi zrobil niespodzianke i zamowil nowe zelazko i des ke do prasowanie. Mile to bardzo, bo : jeszcze mnie to wzrusza, ze on umie mnie zaskoczyc i wiem, ze mnie slucha ( i dociera do nieg) jak burcze pod nosem ze musze, na przyklad, zmienic zelazko. Po drugie, mile, bo mam super sprzet do prawdziwego prasowania . I to, w polaczeniu z lampka czerwonego wina jakos zlagodzilo ten zas markany, nieprzyjemny dzien.
no tak tylko dopytuję...
fajny egzemplarz chłopa co słucha i koduje ze zrozumieniem, mało tego- wykorzystuje w praktyce to co zasłyszał!*aga*, BISCA, krycha.stara, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz w łózku. Wyjatkowo tak wcześnie ale też i padnięta jestem.
Szkoda, ze moje dzieci niekoniecznie.
Jak jeszcze raz usłyszę "maaamo" to nie ręczę za siebie. Nie wiem co ich dzisiaj napadło, żyć beze mnie nie mogą.
O znowu.dorbie, *aga*, Dziobak, Magda*, BISCA, moremi, Sabina, Aasiula, iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A ja leżę z dzieckiem. Młoda wyspala się w przedszkolu to przed 22 nie zasnie
o ja nieszczęśliwa
Sabina, BISCA, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Morka, kto ma alergię na białko mleka krowiego?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Ktos tu bombe wrzucil ?
Jezu, niedawno wrocilam do domu. Mialam 300 km à jechalam 5 godzin. W jednym miejscu ( niedaleko gor) na autostradzie w ciagu 20 min spadla 3-4 cm snieguPasy przestaly byc widoczne w mgnieniu oka i momentalnie wszystkie auta zatrzymane przez snieg. Masakra. Myslalam, ze tam bede spala. Ale przyjechal spychacz i wszyscy za nim powolotku jechalismy. Droga masakra. Mialam po dziurki w nosie. W dodatku zatrzymalam sie w 2 aptekach zeby wykupic leki na torbiel i oczywiscie nie mieli go. Wrrrr fantastyczny dzien mialam jednym slowem
Ale ! Wchodze do domu. Facet w pracy, mlody na sporcie a w salonie piekna nowa wypasiona deska do prasowania i wypasione bezprzewodowe zelazkoJuz chyba od roku nosze sie z zamiarem kupienia pozadnego zelazka bo prasuje takim starym, ze wstyd.
To + lampka czerwonego i zycie ponownie nabiera kolorow
Uffffffff !
PS Mam cudownego facetaTakże ten - całkiem dobry czas....
A na medal to Ty zasługujesz, a nie chłop - bo jesteś prasowaczka?....żelazko i deska jako prezent dla kobiety - to potwarz....A lepsze od bezprzewodowego jest ze stacją parową - to się dopiero prasuje...czad...
anna maria, SolarPolar, krycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny- jeszcze raz w imieniu Ivo dziekuje wam za zyczenia i pamiec tego specjalnego dla nas dnia
buziaki
Bozia3, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Aasiula, pierwiastka, macduska, Jastra, moremi, BISCA, Dziobak, satori lubią tę wiadomość
-
To tez sie pochwale.
Moj m wszedl w konszachty z moja przyjaciolka, ktora projektuje i wyrabia bizuterie w celu nabycia pierscionka. Tak debatowali z tydzien. I dzis bum. Kolacja przy swiecach i oczywiscie ow pierscien. Bo to rocznica naszego pierwszego spotkania.
Ale najlepsze w tym jest to, ze oni, aby zalatwic sprawe musieli sie za moimi plecami
poznac. Znali sie tylko ze slyszenia.
Kocham go.ComeToMeBaby, Magda*, Sabina, Mega, Aasiula, beates, pierwiastka, paszczakin, macduska, Jastra, krycha.stara, Bozia3, *aga*, moremi, BISCA, Dziobak, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.