35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja właśnie nie do końca wiem co zastałaś po powrocie do domu.... w którą stronę to deszyfrować... teraz mam zagadkę. bo sugerowałabym flaszkę, ale napisałaś ze to plus lampka czerwonego, to już nie wiem- dostałaś sprzęt do wygładzania ubrań??!!BISCA wrote:Halo ! Co tu sie dzieje ????
Przeciez rzucilam nowy temat : zalazka, prasowanie ...
Cos to nasze kolo gospodyn domowych szwankuje dzisiaj
Dziobak, iwcia77, BISCA, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
No to i ja się dołączę , piwo mi tylko w lecie smakuje więc zrobiłam kamikadze, ale żeby nie biegać co chwilę po nie piję w szklance 330 ml
. Jak zabawa to na całego 
Morek muszę poszukać jakiejś fundacji...zawsze to jest jakieś wyjście z sytuacji.
Dziobak, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Dobra, wyjasnienie : chuop mi zrobil niespodzianke i zamowil nowe zelazko i des ke do prasowanie. Mile to bardzo, bo : jeszcze mnie to wzrusza, ze on umie mnie zaskoczyc i wiem, ze mnie slucha ( i dociera do nieg) jak burcze pod nosem ze musze, na przyklad, zmienic zelazko. Po drugie, mile, bo mam super sprzet do prawdziwego prasowania . I to, w polaczeniu z lampka czerwonego wina jakos zlagodzilo ten zas markany, nieprzyjemny dzien.
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, *aga*, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
takie w sensie do wygładzania ubrań, tak?...BISCA wrote:Dobra, wyjasnienie : chuop mi zrobil niespodzianke i zamowil nowe zelazko i des ke do prasowanie. Mile to bardzo, bo : jeszcze mnie to wzrusza, ze on umie mnie zaskoczyc i wiem, ze mnie slucha ( i dociera do nieg) jak burcze pod nosem ze musze, na przyklad, zmienic zelazko. Po drugie, mile, bo mam super sprzet do prawdziwego prasowania . I to, w polaczeniu z lampka czerwonego wina jakos zlagodzilo ten zas markany, nieprzyjemny dzien.
no tak tylko dopytuję...
fajny egzemplarz chłopa co słucha i koduje ze zrozumieniem, mało tego- wykorzystuje w praktyce to co zasłyszał!
*aga*, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz w łózku. Wyjatkowo tak wcześnie ale też i padnięta jestem.
Szkoda, ze moje dzieci niekoniecznie.
Jak jeszcze raz usłyszę "maaamo" to nie ręczę za siebie. Nie wiem co ich dzisiaj napadło, żyć beze mnie nie mogą.
O znowu.
nick nieaktualny, *aga*, Dziobak, nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój dzisiaj tez wyspany i teraz bryka.Sabina wrote:A ja leżę z dzieckiem. Młoda wyspala się w przedszkolu to przed 22 nie zasnie
o ja nieszczęśliwa 
nick nieaktualny, BISCA, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ignacy. Wcześniej to było moje przypuszczenie i od tygodnia nie jem. Dzisiaj lekarka potwierdzila, że to najprawdopodobniej to. Wysypka pomału przygasa i wyglada, że trafiliśmy.dorbie wrote:Morka, kto ma alergię na białko mleka krowiego?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie marudź...20 lat temu 300 km jechało się ponad 5 godzin...z przerwami na kanapki ze sznyclem, a w ręce jajo na twardo i pomidor. W termosie kawa...BISCA wrote:Ktos tu bombe wrzucil ?
Jezu, niedawno wrocilam do domu. Mialam 300 km à jechalam 5 godzin. W jednym miejscu ( niedaleko gor) na autostradzie w ciagu 20 min spadla 3-4 cm sniegu
Pasy przestaly byc widoczne w mgnieniu oka i momentalnie wszystkie auta zatrzymane przez snieg. Masakra. Myslalam, ze tam bede spala. Ale przyjechal spychacz i wszyscy za nim powolotku jechalismy. Droga masakra. Mialam po dziurki w nosie. W dodatku zatrzymalam sie w 2 aptekach zeby wykupic leki na torbiel i oczywiscie nie mieli go. Wrrrr fantastyczny dzien mialam jednym slowem
Ale ! Wchodze do domu. Facet w pracy, mlody na sporcie a w salonie piekna nowa wypasiona deska do prasowania i wypasione bezprzewodowe zelazko
Juz chyba od roku nosze sie z zamiarem kupienia pozadnego zelazka bo prasuje takim starym, ze wstyd.
To + lampka czerwonego i zycie ponownie nabiera kolorow
Uffffffff !
PS Mam cudownego faceta
Także ten - całkiem dobry czas....
A na medal to Ty zasługujesz, a nie chłop - bo jesteś prasowaczka?....żelazko i deska jako prezent dla kobiety - to potwarz....
A lepsze od bezprzewodowego jest ze stacją parową - to się dopiero prasuje...czad...
anna maria, SolarPolar, nick nieaktualny, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny- jeszcze raz w imieniu Ivo dziekuje wam za zyczenia i pamiec tego specjalnego dla nas dnia
buziaki
Bozia3, anna maria, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, pierwiastka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, BISCA, Dziobak, satori lubią tę wiadomość
-
To tez sie pochwale.
Moj m wszedl w konszachty z moja przyjaciolka, ktora projektuje i wyrabia bizuterie w celu nabycia pierscionka. Tak debatowali z tydzien. I dzis bum. Kolacja przy swiecach i oczywiscie ow pierscien. Bo to rocznica naszego pierwszego spotkania.
Ale najlepsze w tym jest to, ze oni, aby zalatwic sprawe musieli sie za moimi plecami
poznac. Znali sie tylko ze slyszenia.
Kocham go.
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, beates, pierwiastka, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, *aga*, moremi, BISCA, Dziobak, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.