35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry , ale się wyspałam
Nad sypiam , żeby mieć siłę po porodzie
Od kilku lat wyćwiczyłam młodego, że jeśli nie ma do szkoły na 8 ...mamy przed 9 nie wolno budzić. On sam wstaję codziennie o 6 pełen energii
Jeszcze jak zacznie mi kawę rano robić to będzie full wypas...bo śniadań nie jadam.
Mój mąż to egzemplarz mało romantyczny raczej praktyczny...zamiast kwiatków prędzej mogę się spodziewać kamyka z napisem love.
krycha.stara, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, macduska, efcia, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
dziewczyny, dziewczyny............................ ale się zziajałam ....................................................................................................dziewczyny................................................ ZNALAZŁAM STRONĘ Z MAGNESAMI http://magnesy.eu/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 09:58
malgos741, Sabina, *aga*, BISCA, moremi, Dziobak, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Droga Krysiu
Kawa i ciastko sa niewskazane podczas owulacji ani w ogole nie sa wskazane.
Wez sie do pracy i nie mysl o glupotach. O seksie zas mozesz i powinnas.
Redakcja.krycha.stara, Simba, *aga*, Berenika, BISCA, moremi, Dziobak, efcia, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dobry dziewczynki
Zimno .. i pada śnieg .. nie chce mi się odśnieżać auta i do tego mam dziś nową klientkę (starszą) która zmienia fryzjera a do poprzedniego chodziła 15 lat i tak dużo i powolnie gada... wczoraj się zapisała... moje dziewczyny w salonie mi współczują...
ps news dzwonili do mnie z programu "Ostre cięcie" he he, szukają salonu ..Magdala, ania.g, Aasiula, Sabina, Bozia3, *aga*, Berenika, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, efcia, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magdala wrote:Dobry dzien.
A zimno..chyba snieg bedzie padal. Sluzba zdrowis strajkuje. I musze babcie wiesc na pogotowie.
Zasrala wczoraj swojej corce wypasiona sofe.
Miodekivf-ivf, Magdala, malgos741, krycha.stara, Reni, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, ania.g, Dziobak, efcia, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Drogie bravo! Zmiencie redaktora, bo ten, co na listy odpowiada nie ma empatii.
Ciastka i tak nie zjem. Seksy byly som i bendom. A robota ma sie sama robic. Ide po druga kawe.
Niepocieszona krystyna
Droga Krysiu
Napisz moze do Filipinki. Tak zatrudniaja psychologów.
Redakcjakapturnica, krycha.stara, Reni, BISCA, moremi, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.