35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jest
ten standardowy jest nie do zniesienia i w żadnym stopniu mnie nie odzwierciedla
Chyba nie mam szans na doczytanie Wasduuużo tego
Cieszę się, że nie jestem osamotniona w planach dzidziusiowych mając 35+, szczerze mówiąc miałam pewne obawy... bałam się wizyty u gina, byłam pewna, że usłyszę "jest pani za stara", na szczęscie tak się nie stało, dostaliśmy zielone światłoszkoda tylko, że nie udaje się tak lekko jak w poprzednich ciążach i trzeba swoje odczekać...
Martwię się 2 fazą cyklu, w poprzednim trwała "aż" 8 dniliczę że był to jednorazowy wybryk... zobaczymy
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Tak jest
ten standardowy jest nie do zniesienia i w żadnym stopniu mnie nie odzwierciedla
Chyba nie mam szans na doczytanie Wasduuużo tego
Cieszę się, że nie jestem osamotniona w planach dzidziusiowych mając 35+, szczerze mówiąc miałam pewne obawy... bałam się wizyty u gina, byłam pewna, że usłyszę "jest pani za stara", na szczęscie tak się nie stało, dostaliśmy zielone światłoszkoda tylko, że nie udaje się tak lekko jak w poprzednich ciążach i trzeba swoje odczekać...
Martwię się 2 fazą cyklu, w poprzednim trwała "aż" 8 dniliczę że był to jednorazowy wybryk... zobaczymy
krycha.stara, Dziobak, BISCA, ivf-ivf, moremi, paszczakin, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Anulka, a ze tak z grubej rury zapytam, byliscie z mezem badani?
Nie, jeszcze nie czuję potrzeby, że tak powiem... odstawiłam hormony dopiero z koncem września... liczyłam się z 3 miesiącami nieudanych prób z racji bałaganu w organizmie... zobaczymy co dalej... mamy 2 córy, z zajściem nie mielismy problemów ale i nie brałam wczesniej anty więc sytuacja troszke innano i wiek
tez nie ten sam
póki co na spokojnie
krycha.stara, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:jest pani za stara na dzidziusiowanie
Znając mojego lekarza mogło tak byćto wybitnie bezposrednia jednostka
na szczęście poprzestał na żartobliwym marudzeniu typu "oszaleliście? co wam do głowy strzeliło? serio?"
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Lza sie w oku kreci na wspomnienie tych beztroskich czasow... Zazdroszcze, ale tak pozytywnie
Czemu beztroskich? o nie nie... są i łzy i stres i rozczarowanie... kochana... nie jest tak piękniemoje "na spokojnie" oznacza że nie latam jeszcze spanikowana po lekarzach
krycha.stara, efcia, macduska lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Czemu beztroskich? o nie nie... są i łzy i stres i rozczarowanie... kochana... nie jest tak pięknie
moje "na spokojnie" oznacza że nie latam jeszcze spanikowana po lekarzach
test a propos dzidziusiowania, bo się nie zrozumiałyśmy:
chciałabyś mieć:
a)groszka
b) fasolkę
c) dzidziusia
d) dziecko
można zaznaczyć tylko jedną odpowiedź.
idę umyć głowę a ty się spokojnie zastanów.krycha.stara, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Witaj Anulka,
Na Twoim miejscu, nie tracilabym czasu na "czekanie"
Lepiej zrobic przynajmniej te podstawowe badania. Nigdy nic nie wiadomo.
Robiłam podstawowe kontrolne badania w momencie kiedy decydowalismy się na odstawienie anty ... cytologia, usg, morfologia, mocz ... hormonów nie badałam, chcąc poczekać aż się "uspokoją"męża tez póki co nie wysłałam na zadne konkretniejsze badania w kierunku płodności... a te podstawowe ma robione na bieżąco, jest dawcą krwi więc bada się często i dokładnie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Robiłam podstawowe kontrolne badania w momencie kiedy decydowalismy się na odstawienie anty ... cytologia, usg, morfologia, mocz ... hormonów nie badałam, chcąc poczekać aż się "uspokoją"
męża tez póki co nie wysłałam na zadne konkretniejsze badania w kierunku płodności... a te podstawowe ma robione na bieżąco, jest dawcą krwi więc bada się często i dokładnie
krycha.stara, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:czyli spokojnie jak na wojnie.
test a propos dzidziusiowania, bo się nie zrozumiałyśmy:
chciałabyś mieć:
a)groszka
b) fasolkę
c) dzidziusia
d) dziecko
można zaznaczyć tylko jedną odpowiedź.
idę umyć głowę a ty się spokojnie zastanów.
ja zdecydowanie nie z tych co to fasolkują( o groszkach nie słyszałam
)
a plany mam dzidziusiowe (dzieciowe?) jak najbardziej
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:pomocy moja klawiatura oszalala , gdzie mam kliknac zeby oddala mi polskie znaki?
zademonstruje :
oszalaøa
klikná©
æeby
oddaøa
ßwiétowa©
ctrl + shift? albo alt+ shift?
i jeszcze: po prawej stronie, obok zegara, powinna być ikona ze skrótem języka. Kliknij tam, pojawi się lista, i wybierz polski-programisty.Dziobak, efcia, moremi, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A ja mam nadzieję, że to nie Andzia, Hera czy inna Weronka w nowym wcieleniu
Cześć i czołem.klimat podobny do kafeterii sprzed lat (teraz nie wiem, 11 lat nie byłam na kafe, ale kiedyś był tam niezły smród )
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:pomocy moja klawiatura oszalala , gdzie mam kliknac zeby oddala mi polskie znaki?
zademonstruje :
oszalaøa
klikná©
æeby
oddaøa
ßwiétowa©
Na dole, prawy rog, jest wybor jezykow. Moze tam da rade?efcia, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A ja mam nadzieję, że to nie Andzia, Hera czy inna Weronka w nowym wcieleniu
Cześć i czołem.
no ja też czekam na rozwój sytuacjiDziobak, krycha.stara, ivf-ivf, efcia, moremi, *aga*, BISCA, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:nie ten styl moja droga, nie ten styl
no nie wiem
przez chwilę też tak zaczynała, a potem samo wychodziłoanulka1978, krycha.stara, ivf-ivf, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:nie ten styl moja droga, nie ten styl
Każdy jest w jakims stopniu rozpoznawalny... tak myślę...zwłaszcza te "wybitne" jednostki są mocno charakterystyczne i wcześniej czy później wiadomo o co kaman
Jednocześnie oznajmiam, że ja to janikt inny
krycha.stara lubi tę wiadomość