35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
*aga* wrote:hehe toż bym prawie 100 ważyła...kawa by nie pomogła, chyba tylko codzienne lewatywy dziobaka
O, dawno nic wierszem nie bylo. Ten stary o wiedzmach juz nieaktualny.
Siedze teraz w domu, moze popelnie jakis poemacik znowu*aga*, macduska, beates, efcia, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i dobry wieczór.
Melduję dobre wieści iiiiiż - beta zjechała do 34,52 (hurra). Gin groził że musi być duży spadek chociaż 50, no to ma.
Reszta wyników w piątek i w następny piątek.
Witam się z nowa koleżankąmacduska, anulka1978, malgos741, Sabina, efcia, moremi, Reni, Berenika, pierwiastka, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Tak jeszcze mi się przypomniało.
Magda * odnośnie wakacji polecam Cj Majorkę. Z Holandii mozna naprawdę tanio polecieć
Dziendobry paniom i panienkommacduska, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:No i dobry wieczór.
Melduję dobre wieści iiiiiż - beta zjechała do 34,52 (hurra). Gin groził że musi być duży spadek chociaż 50, no to ma.
Reszta wyników w piątek i w następny piątek.
Witam się z nowa koleżanką
Cieszyć się ze spadku bety... ależ ten los bywa przewrotny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 18:41
Jastra, malgos741, efcia, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Konkrety ,moja droga konkrety
jakby ci sie chcialo to o szczegoly proszei
Jezdzimy poza pełnym sezonem z uwagi na brak tłumów i upał który nie przekracza 40 stopni... a i cena atrakcyjna... zwykle jest to druga polowa czerwca i pierwszy tydzien lipca... nigdy na tydzien (jeden raz taka głupotę popełnilismy), zawsze 15-20 dni... marzenie zamieszkać TAM...
Dramatem jest (dla mnie osobiscie) trasa...
Konkrety... zależy co masz na myslimiejsce? cenę? w tym roku (jak i poprzednim) Brodarica, cena 200 EU za tydz plus oplata za psa, klimatyczne, wyżywienie, dojazd... wiadomo... poprzednio Razanj (bajka, ale juz jak dla mnie nie na wypad z psem bo ogromna ilosc skał, gór... wędrówki wspaniałe ale z psem... niestety.. a siedziec na dupie w takim miejscu bo ma się psa to tez do bani)
Tam cena byla 250 EU za tydzien... i znowu plus żarcie, dojazd, klimatyczne...
Nigdy nie jezdze (nigdzie) do hoteli, na zorganizowane wyjazdy, wycieczki.... my wolni strzelcy... chodzimy gdzie chcemy, jak chcemy i kiedy chcemy... tak samo z jedzeniem... czy czymkolwiek.... lubimy zyć jak nam pasuje a nie jak przewiduje grafik
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Czesc Anulka:-)
Cos mi sie wydaje ze ty jednak nie jestes Ewa
Cześć, cześć
Oczywiście, że nie jestem...
Cieszę się, że jest tu ktoś z Olsztyna... bywam (rzadko ale jednak...) w moim rodzinnym mieście i chętnie spotkam się z kobietką z ovu co by rozwiac wszelkie wątpliwości dotyczace mojej osobyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 19:01
Magda*, efcia, malgos741, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość