Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super miejsce!
    A ta mentalnosc tez znam
    A nastepna sprawato miastowy wsrod tubylcow zawszebedzie obcy

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowalijkę ale już nie będę pisać, coby moja mentalność typowa dla ludności wiejskiej nie raziła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 20:26

efcia, *aga*, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Simba, Dziobak, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam nowalijkę ale już nie będę pisać, coby moja mentalność typowa dla ludności wiejskiej nie raziła.
    Pomilczymy razem ;)

kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, Simba, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu wszystkie gotują , jedzą , prasują, katują się ćwiczeniami....dobra to ja może chociaż ....albo nie bo mi się nie chce ;-)

Mleko + kapusta idealnie współgrają ....także kolejny mit obalony.
    Jednak śledzia z bezą i bigosu z majonezem nie spróbuje...to nie ten czas :-P

A pro po wsi miałam kiedyś chłopaka ze wsi...miał motor jave...to były czasy ;-)

kapturnica, efcia, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, pierwiastka, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Znowu wszystkie gotują , jedzą , prasują, katują się ćwiczeniami....dobra to ja może chociaż ....albo nie bo mi się nie chce ;-)

Mleko + kapusta idealnie współgrają ....także kolejny mit obalony.
    Jednak śledzia z bezą i bigosu z majonezem nie spróbuje...to nie ten czas :-P

A pro po wsi miałam kiedyś chłopaka ze wsi...miał motor jave...to były czasy ;-)
    ja tylko prasuje :P

efcia, *aga*, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, satori lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pomilczymy razem ;)
    Dolaczy miastowa co poszla na wies ;)

efcia, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a majtki na wacie som? :P

Wacie piszemy z dużej litery! Szacunku trochę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 20:49

moremi, *aga*, efcia, nick nieaktualny, ivf-ivf, Simba, nick nieaktualny, caffe, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wiesniak z wyboru. Ale taki miejski wiesniak. Rencyma nie jem, gacie zmieniam codziennie, sloma mi z butow nie wychodzi.

Ale kumam o co moze chodzic z wiejska mentalnoscia i to na pewno Waciula nie bylo do ciebie!

Spakowalam magnesy, w piatek ruszaja w podroz.

Reni, efcia, malgos741, nick nieaktualny, moremi, BISCA, iwcia77, Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Daj spokoj Duska ,to napewno nie o tobie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja tez wiesniak z wyboru. Ale taki miejski wiesniak. Rencyma nie jem, gacie zmieniam codziennie, sloma mi z butow nie wychodzi.

Ale kumam o co moze chodzic z wiejska mentalnoscia i to na pewno Waciula nie bylo do ciebie!

Spakowalam magnesy, w piatek ruszaja w podroz.
    Kcesz z uzdrowiska?

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... no ja może źle trafiłam :P tu jest teren przygraniczny w zasadzie... sam przemyt wokół... wóda, fajki, paliwo... byłe pgr-y w dodatku... psy na łańcuchach z chlebem zamiast karmy w misce... szczeniaki topi sie w stawie... nie... nie mój klimat po prostu :) a my oczywiście że jestesmy obcy i najgorsi... i wyzej dupę mamy niz sramy :P bo nie przemycamy, bo mamy pokończone studia, bo nie chodzimy co niedziele do kościoła, bo chcemy czegoś więcej dla naszych dzieci... bo... bo... bo...
    W dodatku wszyscy wiedza o nas więcej niż my sami... co ciekawe ;)
    Nie lubię...

nick nieaktualny, Dziobak, malgos741, nick nieaktualny, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kcesz z uzdrowiska?
    Jak nie jak tak!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani do ciebie sabinka
    A miastowe co na wies poszly to insza inszosc

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Jak nie jak tak!
    No. Kontenta jestem ;)
    Poszukam ładnego :)

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Może chcą mnie zlustrować na fb ? nie mam nic przeciwko :P
    Dziecinada? dobre słowo myslę.... :/

otóż moja droga anulko
    nikt nie zamierza Ciebie lustrować

pinda/Hera/Ewka/ciamcialamciam/ciampalapam/anunia/icotamjeszczejejbyło pojawia się co jakiś czas pod nowym nickiem i stąd nasza podejrzliwość

dziecinada w jakim sensie? do kogo to?

nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anulka1978 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Daj spokoj Duska ,to napewno nie o tobie :-)
    Oczywiście, że nic personalnego bo skąd mi wiedziec która z Was skąd pochodzi i (przede wszystkim) jakim jest człowiekiem... odnoszę sie do tych co tu wokół pomieszkują... tylko i wyłącznie... nie rozmawiam z nikim tutaj :P ani nikt ze mną :P i chyba tylko na nasz teren nikt nie wchodzi jak do siebie... my mamy swoje zasady, jestesmy wychowani w mieście i byc moze z tego to wynika... cholera wie... tak czy siak aktualnie izoluje się :) i dobrze mi z tym w dodatku :P

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka,no wlasnie,bardzo trafnie ujete

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Ani do ciebie sabinka
    A miastowe co na wies poszly to insza inszosc
    Wiemy. Droczymy się. Przecież wiesz ;)

• *aga* Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina to ty z okolic Chańczy...tylko nie mów mi że za młodych lat z mężem mym pod namioty jeździłaś :-P

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

dziecinada w jakim sensie? do kogo to?
    do tych szerloków czy jak im tam :P

ja nie mam nic do ukrycia... nie jestem nikim innym niż sobą... i naprawdę niemiło jest być podejrzewanym na dzień dobry... jakos tak... ;)

SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
‹‹ 12933 12934 12935 12936 12937 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ