X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super miejsce!
    A ta mentalnosc tez znam
    A nastepna sprawato miastowy wsrod tubylcow zawszebedzie obcy

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowalijkę ale już nie będę pisać, coby moja mentalność typowa dla ludności wiejskiej nie raziła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 20:26

efcia, *aga*, moremi, kapturnica, Sabina, Magda*, malgos741, Simba, Dziobak, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam nowalijkę ale już nie będę pisać, coby moja mentalność typowa dla ludności wiejskiej nie raziła.
    Pomilczymy razem ;)

kapturnica, Magda*, malgos741, Simba, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu wszystkie gotują , jedzą , prasują, katują się ćwiczeniami....dobra to ja może chociaż ....albo nie bo mi się nie chce ;-)

Mleko + kapusta idealnie współgrają ....także kolejny mit obalony.
    Jednak śledzia z bezą i bigosu z majonezem nie spróbuje...to nie ten czas :-P

A pro po wsi miałam kiedyś chłopaka ze wsi...miał motor jave...to były czasy ;-)

kapturnica, efcia, moremi, Sabina, Berenika, pierwiastka, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Znowu wszystkie gotują , jedzą , prasują, katują się ćwiczeniami....dobra to ja może chociaż ....albo nie bo mi się nie chce ;-)

Mleko + kapusta idealnie współgrają ....także kolejny mit obalony.
    Jednak śledzia z bezą i bigosu z majonezem nie spróbuje...to nie ten czas :-P

A pro po wsi miałam kiedyś chłopaka ze wsi...miał motor jave...to były czasy ;-)
    ja tylko prasuje :P

efcia, *aga*, Sabina, Simba, Berenika, BISCA, Bozia3, satori lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pomilczymy razem ;)
    Dolaczy miastowa co poszla na wies ;)

efcia, Sabina, malgos741, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a majtki na wacie som? :P

Wacie piszemy z dużej litery! Szacunku trochę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 20:49

moremi, *aga*, efcia, Sabina, ivf-ivf, Simba, Berenika, caffe, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wiesniak z wyboru. Ale taki miejski wiesniak. Rencyma nie jem, gacie zmieniam codziennie, sloma mi z butow nie wychodzi.

Ale kumam o co moze chodzic z wiejska mentalnoscia i to na pewno Waciula nie bylo do ciebie!

Spakowalam magnesy, w piatek ruszaja w podroz.

Reni, efcia, malgos741, Berenika, moremi, BISCA, iwcia77, Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Daj spokoj Duska ,to napewno nie o tobie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja tez wiesniak z wyboru. Ale taki miejski wiesniak. Rencyma nie jem, gacie zmieniam codziennie, sloma mi z butow nie wychodzi.

Ale kumam o co moze chodzic z wiejska mentalnoscia i to na pewno Waciula nie bylo do ciebie!

Spakowalam magnesy, w piatek ruszaja w podroz.
    Kcesz z uzdrowiska?

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... no ja może źle trafiłam :P tu jest teren przygraniczny w zasadzie... sam przemyt wokół... wóda, fajki, paliwo... byłe pgr-y w dodatku... psy na łańcuchach z chlebem zamiast karmy w misce... szczeniaki topi sie w stawie... nie... nie mój klimat po prostu :) a my oczywiście że jestesmy obcy i najgorsi... i wyzej dupę mamy niz sramy :P bo nie przemycamy, bo mamy pokończone studia, bo nie chodzimy co niedziele do kościoła, bo chcemy czegoś więcej dla naszych dzieci... bo... bo... bo...
    W dodatku wszyscy wiedza o nas więcej niż my sami... co ciekawe ;)
    Nie lubię...

Magda*, Dziobak, malgos741, Berenika, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kcesz z uzdrowiska?
    Jak nie jak tak!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani do ciebie sabinka
    A miastowe co na wies poszly to insza inszosc

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Jak nie jak tak!
    No. Kontenta jestem ;)
    Poszukam ładnego :)

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Może chcą mnie zlustrować na fb ? nie mam nic przeciwko :P
    Dziecinada? dobre słowo myslę.... :/

otóż moja droga anulko
    nikt nie zamierza Ciebie lustrować

pinda/Hera/Ewka/ciamcialamciam/ciampalapam/anunia/icotamjeszczejejbyło pojawia się co jakiś czas pod nowym nickiem i stąd nasza podejrzliwość

dziecinada w jakim sensie? do kogo to?

Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anulka1978 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Daj spokoj Duska ,to napewno nie o tobie :-)
    Oczywiście, że nic personalnego bo skąd mi wiedziec która z Was skąd pochodzi i (przede wszystkim) jakim jest człowiekiem... odnoszę sie do tych co tu wokół pomieszkują... tylko i wyłącznie... nie rozmawiam z nikim tutaj :P ani nikt ze mną :P i chyba tylko na nasz teren nikt nie wchodzi jak do siebie... my mamy swoje zasady, jestesmy wychowani w mieście i byc moze z tego to wynika... cholera wie... tak czy siak aktualnie izoluje się :) i dobrze mi z tym w dodatku :P

Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka,no wlasnie,bardzo trafnie ujete

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Ani do ciebie sabinka
    A miastowe co na wies poszly to insza inszosc
    Wiemy. Droczymy się. Przecież wiesz ;)

Magda* lubi tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina to ty z okolic Chańczy...tylko nie mów mi że za młodych lat z mężem mym pod namioty jeździłaś :-P

Sabina lubi tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

dziecinada w jakim sensie? do kogo to?
    do tych szerloków czy jak im tam :P

ja nie mam nic do ukrycia... nie jestem nikim innym niż sobą... i naprawdę niemiło jest być podejrzewanym na dzień dobry... jakos tak... ;)

SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
‹‹ 12933 12934 12935 12936 12937 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ