35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam nowalijkę ale już nie będę pisać, coby moja mentalność typowa dla ludności wiejskiej nie raziła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 20:26
efcia, *aga*, moremi, kapturnica, Sabina, Magda*, malgos741, Simba, Dziobak, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znowu wszystkie gotują , jedzą , prasują, katują się ćwiczeniami....dobra to ja może chociaż ....albo nie bo mi się nie chce
Mleko + kapusta idealnie współgrają ....także kolejny mit obalony.
Jednak śledzia z bezą i bigosu z majonezem nie spróbuje...to nie ten czas
A pro po wsi miałam kiedyś chłopaka ze wsi...miał motor jave...to były czasykapturnica, efcia, moremi, Sabina, Berenika, pierwiastka, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Znowu wszystkie gotują , jedzą , prasują, katują się ćwiczeniami....dobra to ja może chociaż ....albo nie bo mi się nie chce
Mleko + kapusta idealnie współgrają ....także kolejny mit obalony.
Jednak śledzia z bezą i bigosu z majonezem nie spróbuje...to nie ten czas
A pro po wsi miałam kiedyś chłopaka ze wsi...miał motor jave...to były czasyefcia, *aga*, Sabina, Simba, Berenika, BISCA, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a majtki na wacie som?
Wacie piszemy z dużej litery! Szacunku trochę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 20:49
moremi, *aga*, efcia, Sabina, ivf-ivf, Simba, Berenika, caffe, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Ja tez wiesniak z wyboru. Ale taki miejski wiesniak. Rencyma nie jem, gacie zmieniam codziennie, sloma mi z butow nie wychodzi.
Ale kumam o co moze chodzic z wiejska mentalnoscia i to na pewno Waciula nie bylo do ciebie!
Spakowalam magnesy, w piatek ruszaja w podroz.Reni, efcia, malgos741, Berenika, moremi, BISCA, iwcia77, Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja tez wiesniak z wyboru. Ale taki miejski wiesniak. Rencyma nie jem, gacie zmieniam codziennie, sloma mi z butow nie wychodzi.
Ale kumam o co moze chodzic z wiejska mentalnoscia i to na pewno Waciula nie bylo do ciebie!
Spakowalam magnesy, w piatek ruszaja w podroz.Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co... no ja może źle trafiłam
tu jest teren przygraniczny w zasadzie... sam przemyt wokół... wóda, fajki, paliwo... byłe pgr-y w dodatku... psy na łańcuchach z chlebem zamiast karmy w misce... szczeniaki topi sie w stawie... nie... nie mój klimat po prostu
a my oczywiście że jestesmy obcy i najgorsi... i wyzej dupę mamy niz sramy
bo nie przemycamy, bo mamy pokończone studia, bo nie chodzimy co niedziele do kościoła, bo chcemy czegoś więcej dla naszych dzieci... bo... bo... bo...
W dodatku wszyscy wiedza o nas więcej niż my sami... co ciekawe
Nie lubię...Magda*, Dziobak, malgos741, Berenika, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anulka1978 wrote:Może chcą mnie zlustrować na fb ? nie mam nic przeciwko
Dziecinada? dobre słowo myslę....
otóż moja droga anulko
nikt nie zamierza Ciebie lustrować
pinda/Hera/Ewka/ciamcialamciam/ciampalapam/anunia/icotamjeszczejejbyło pojawia się co jakiś czas pod nowym nickiem i stąd nasza podejrzliwość
dziecinada w jakim sensie? do kogo to?
Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Daj spokoj Duska ,to napewno nie o tobie
ani nikt ze mną
i chyba tylko na nasz teren nikt nie wchodzi jak do siebie... my mamy swoje zasady, jestesmy wychowani w mieście i byc moze z tego to wynika... cholera wie... tak czy siak aktualnie izoluje się
i dobrze mi z tym w dodatku
Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:
dziecinada w jakim sensie? do kogo to?
ja nie mam nic do ukrycia... nie jestem nikim innym niż sobą... i naprawdę niemiło jest być podejrzewanym na dzień dobry... jakos tak...SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość