35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pinda wrote:pewnie że nie
juz widze dyskusje na FB tych wszystkich szerloków z Radomia
Może chcą mnie zlustrować na fb ? nie mam nic przeciwko
Dziecinada? dobre słowo myslę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 19:05
Magda*, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanulka1978 wrote:Cześć, cześć
Oczywiście, że nie jestem...
Cieszę się, że jest tu ktoś z Olsztyna... bywam (rzadko ale jednak...) w moim rodzinnym mieście i chętnie spotkam się z kobietką z ovu co by rozwiac wszelkie wątpliwości dotyczace mojej osoby -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Ona jest w malej miejscowosci,ale ma dom gdzies tam na wsi w ktorym jeszcze nie mieszka
Gdyby było wiadomo ile kilometrów od Lidzbarka to byloby łatwiej...
Moje dzieci po przeprowadzce z Olsztyna trafiły do szkoły w Rogóżu (dlatego kojarzę Rogóż jako nr 1 z okolic) - malutka szkoła, podstawówka z gimnazjum liczy tylko 100 uczniów... niestety tylko pieknie to wygląda i w momencie kiedy starsza skonczyla gimnazjum i poszła do ogólniaka, młodszą też zabrałam do miasta (Lidzbark)... nie jest to szczyt marzen ale jestem zadowolona z decyzji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szkoda ze odleglosci nie znam ale rynek... to musi byc miasto
Dobre Miasto, Bartoszyce (to te większe miasta), Jeziorany, Bisztynek, Biskupiec, Górowo Iławeckie, Orneta.... to miasta mniejsze, miasteczka takie...
Ja mieszkam tylko 7km od Lidzbarka Warmińskiego... na wsi...zamienilam małe mieszkanie w bloku w Olsztynie na dom w szczerym polu
i dobrze mi z tym...
50km niby nic ale robi wielką różnicę.. pierwszy rok był cięzki... potem jak juz mąż zmienił pracę z Olsztyna na Lidzbark to zaczęło być mega fajnie
Magda*, malgos741, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Jest jest Bisztynek!! Daleko to od ciebie?
Wieś jest piękna... żebym wiedziała jak tu fotę wrzucic (pewnie przez jakis fotosik itp ?) to bym pokazała Wam na jakim pustkowiu zyję
Po masło czy chleb trzeba 7km poginać ale ja akurat to uwielbiam... nie przepadam za ludźmi... zdecydowanie kocham zwierzęta...
Jedyne co mnie dobija to mentalnośc ludzi z terenu wiejskiego ... to jest dramat w 3 aktach... nie czuję tego, nie lubie i nie akceptuję... a tak to wieś jest spokoMagda*, moremi, Dziobak, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Spróbuję wrzucic fotkę miejsca, w którym żyję...
Dach który widac to nasza chałupa
Fotka robiona na mojej stałej niezmiennej trasie spacerowej... droga do lasu, przez pola rzepaku... czekam na maj...efcia, Magda*, moremi, Sabina, Dziobak, malgos741, Simba, Berenika, beates, Jastra, pierwiastka, BISCA, iwcia77, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Spróbuję wrzucic fotkę miejsca, w którym żyję...
Dach który widac to nasza chałupa
Fotka robiona na mojej stałej niezmiennej trasie spacerowej... droga do lasu, przez pola rzepaku... czekam na maj...
pieknieanulka1978 lubi tę wiadomość