35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka1978 wrote:
ja nie mam nic do ukrycia... nie jestem nikim innym niż sobą... i naprawdę niemiło jest być podejrzewanym na dzień dobry... jakos tak...
Z tym sie akurat zgodze. Nie jest to fajne.
Kiedys nowe na forum testowalysmy. Dzis je podejrzewamy. Troche sie pozmienialo, co?
Przykre to troche.Simba, *aga*, Sabina, Berenika, moremi, BISCA, iwcia77, Iwone, paszczakin lubią tę wiadomość
-
To z innej beczki.
Padalo caly dzien, wiec chlopaki po poludniu wyszli odsniezyc auta, zanim przestaniemy rozpoznawac ktore jest czyje.
Adas dostal szczotke do raczki i pracowicie odsniezal moje auto. Zabrany do domu wrzeszczal wnieboglosy, ze on jeszcze chce odsniezac, wiec chociaz sobie szczotke ponosil po domu.
Ale ziarno zostalo zasiane, bedzie kiedys synus mamusi fure odsniezal. Mysle, co nastepne... Wyciaganie pojemnikow ze smieciami na droge? Czy jeszcze cos innego?Magda*, Sabina, efcia, moremi, macduska, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Anulka moja mama pochodzi z Bisztynka...
Kiedyś często jeździłam trasą do Bartoszyce czy Ornety.. (przedstawiciel) .iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
A ja żadnych testów nie przeszłam....czy o mnie plotkowano , podejrzewano to nie wiem, ale na zdrowie....i uprzedzam już za późno chwilę tu jestem
I w końcu nie mam ostatniego numerka w kolejceSabina, malgos741, efcia, Simba, moremi, pierwiastka, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:A ja żadnych testów nie przeszłam....czy o mnie plotkowano , podejrzewano to nie wiem, ale na zdrowie....i uprzedzam już za późno chwilę tu jestem
I w końcu nie mam ostatniego numerka w kolejce
A moze zmienimy zestaw pytan testowych? Te stare juz sie chyba troche przejadly...
Ja proponuje:
1. Czy zamierzasz zostac na ovu, kiedy juz zajdziesz w ciaze, a nawet jeszcze dluzej?
2. Czy bedziesz brac udzial w spotkaniach grup krajowych i zagranicznych?
3. Czy zbierasz magnesy, a jesli nie, to czy bedziesz je przywozila dla zbierajacych je kolezanek z kazdej zagranicznej wycieczki?
To z mojej strony. Lojalnosc przede wszystkim. Same rozumiecie.efcia, Magda*, Berenika, Sabina, moremi, pierwiastka, malgos741, BISCA, iwcia77, Iwone, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Anulka a w której dzielni mieszkałaś wcześniej?
piekna lokalizacja, bo pod lasem... ale... metrów całe 39 ... trochę mało dla naszej czwórki i wtedy 1 psa... udało sie upolować większą przestrzen w swietnej cenie... i ogromnie sie cieszę... mam 2 psy, 2 koty... szczura...
Moj mąż dłuuuugie lata był przedstawicielem... mimo iz jest grafikiemSabina, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
2. Będę ale tylko z tymi co mają cellulit żeby nie czuć się gorsza
3. Nie zbieram mam za małą lodówkę ale dla lepiej wyposażonych mogę nabyćSabina, Dziobak, moremi, pierwiastka, BISCA, iwcia77, malgos741, Magda*, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
4. Robię...wyciagam z zamrażalnika i włączam na 5 min w mikrofalówce....prosto i szybko
5. Cycki przyjmę w każdym rozmiarze mam gdzie upchnąć
Poduszka mnie wzywa więc do jutra ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 22:03
Dziobak, moremi, pierwiastka, BISCA, iwcia77, malgos741, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór