35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Ja też zawsze to robię dla endometrium..a nie dla siebie...na dodatek do tego wcinam orzechy brazylijskie mojego M. (też dla endometrium...
inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNarzucilam sobie gepardzie tempo picia wiec chyba musze stad odleciec do morfeusza. Pozdrawiam i przestrzegam przed kupowaniem bialych, polarowych szlafroczkow. B. zle wplywaja na wizerunek kobiety.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 21:38
caffe, Iwone, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Narzucilam sobie gepardziebtempo picia wiec chyba musze stad odleciec do morfeusza. Pozdrawiem i przestrzegam przzed kupowaniem bialych, polarowych szlafroczkow. B. zle wplywaja na wizerunek kobiety.....
niech CI się przyśnią puchate białe miękkie sny...
polarmiś, caffe, bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Narzucilam sobie gepardzie tempo picia wiec chyba musze stad odleciec do morfeusza. Pozdrawiam i przestrzegam przed kupowaniem bialych, polarowych szlafroczkow. B. zle wplywaja na wizerunek kobiety.....
a Ty nie bądź niedźwiedzicą, tylko bądź anielicątakie małe przekłamanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 21:39
polarmiś, Bozia3, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
u nas słoneczko i fajnie bo córka ma dziś w przedszkolu piknik, w ogóle mam dziś zalatany dzień, prosto z pracy jadę na monitoring, potem piknik i prosto z pikniku na urodziny, także w domu będę ok 21
miłego dniapolarmiś, Bozia3, caffe, Iwone, megan8, Bursztyn, szczęśliwa 2, inessa, Andzia33, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny