35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Twój M ma orzechy? takie w skorupkach jeszcze czy wyłuskane?Bozia3 wrote:Ja też zawsze to robię dla endometrium..a nie dla siebie...na dodatek do tego wcinam orzechy brazylijskie mojego M. (też dla endometrium...

nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi sie wydaje, ze ten ogonek nie daje rady stluc jajeczka. Ide po kolejna dawke co by endometrium bylo lepsze.Bozia3 wrote:szczególnie to jajeczko stłuczone ogonkiem mi się podoba...

caffe, Bozia3, Iwone, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
Lepiej tam komputer weź, co będziesz tak co chwilę biegałapolarmiś wrote:A mi sie wydaje, ze ten ogonek nie daje rady stluc jajeczka. Ide po kolejna dawke co by endometrium bylo lepsze.
Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNarzucilam sobie gepardzie tempo picia wiec chyba musze stad odleciec do morfeusza. Pozdrawiam i przestrzegam przed kupowaniem bialych, polarowych szlafroczkow. B. zle wplywaja na wizerunek kobiety.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 21:38
caffe, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobranoc polarmisiupolarmiś wrote:Narzucilam sobie gepardziebtempo picia wiec chyba musze stad odleciec do morfeusza. Pozdrawiem i przestrzegam przzed kupowaniem bialych, polarowych szlafroczkow. B. zle wplywaja na wizerunek kobiety.....
niech CI się przyśnią puchate białe miękkie sny...
nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja mam niebieskipolarmiś wrote:Narzucilam sobie gepardzie tempo picia wiec chyba musze stad odleciec do morfeusza. Pozdrawiam i przestrzegam przed kupowaniem bialych, polarowych szlafroczkow. B. zle wplywaja na wizerunek kobiety.....

a Ty nie bądź niedźwiedzicą, tylko bądź anielicą
takie małe przekłamanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 21:39
nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
u nas słoneczko i fajnie bo córka ma dziś w przedszkolu piknik
, w ogóle mam dziś zalatany dzień, prosto z pracy jadę na monitoring, potem piknik i prosto z pikniku na urodziny, także w domu będę ok 21 
miłego dnia
nick nieaktualny, Bozia3, caffe, Iwone, megan8, Bursztyn, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Andzia33, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Kto wogóle wymyślił sprzątanie ?!