35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Polarmiś Ty masz czarodziejskie zwierciadło??????
caffe, inessa, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Niestety nie pokazuje co wsrodku tylko strukture zewnetrzna . Do tej pory bylam niedzwidzica bez futra a teraz przekonalam sie jak to jest w futrze. ... I nie jest dobrze. Szkoda bo tak chcialam sprobowac tej rakiety a pozostanie butelka wina na otarcie lez.
może jakby tak tą deskę oprzeć porządnie o ścianę i torpedować ją z drugiej strony - to może da radę?
Ale ja dla elastyczności to jednak wcześniej spożyłabym tą butelkę wina...polarmiś, caffe, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Kurcze,,a tak się napaliłaś....
może jakby tak tą deskę oprzeć porządnie o ścianę i torpedować ją z drugiej strony - to może da radę?
Ale ja dla elastyczności to jednak wcześniej spożyłabym tą butelkę wina...[/
Jest wino! Na deske nie pojde. Pozostanie mi pozycja na pijana niedziwiedzice.caffe, inessa, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe TY masz chyba też wielką ochote
Polarmiśa mozę ta pozycja rakieta ale w innym miejscu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 20:51
inessa, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Trza trochę podgolić
polarmisiu ja też mam taki szlafrok biały mięciutki...bardzo go lubię - jak wypijesz w nim litr wina.... to mąż wyda CI się na pewno większy, a Ty sobie mniejsza...i taki spontan alkoholowy poniesie Was do krainy rozkoszy...inessa, caffe, polarmiś, Mango, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale jesteście krejzolki...
polarmisiu ja też mam taki szlafrok biały mięciutki...bardzo go lubię - jak wypijesz w nim litr wina.... to mąż wyda CI się na pewno większy, a Ty sobie mniejsza...i taki spontan alkoholowy poniesie Was do krainy rozkoszy...Bozia3, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale jesteście krejzolki...
polarmisiu ja też mam taki szlafrok biały mięciutki...bardzo go lubię - jak wypijesz w nim litr wina.... to mąż wyda CI się na pewno większy, a Ty sobie mniejsza...i taki spontan alkoholowy poniesie Was do krainy rozkoszy...polarmiś, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Widzisz Boziu, ja sie spije i bede w nim widziala piec wielkich niedzwiedzi ale ona nie pije w ogole ( za to ku mojej zgubie kolekcjonuje winka) i zamiast gepardzicy to bedzie widzial niedzwiedzice.
caffe, inessa lubią tę wiadomość