35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie drążmy. Dziwna wydaje mi się twoja radość widoczna w każdym twoim poście w tym temacie w stylu " pożyjemy zobaczymy". Znasz lepiej moja córkę i jej przyszłość? Bo nie kumam tego.Bozia3 wrote:ale co jest dziwnego? Już nie drążmy, bo to nie ma sensu..
Tylko wiesz no - jeśli się kogoś dyskwalifikuje z powodu nieznajomości języka - to dopiero dziwne - nie znasz udanych par, którym to nie przeszkodziło w niczym? I nie ma nigdzie muzułmanina grającego w siatkówkę i chcącego się uczyć?...to jest dopiero dziwne...
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Kuuuurde, tak sobie właśnie pomyślałam, jak zaczęłam to pisać. Wacia zobaczy i się zmartwi...
No ale pomysł, skończa te studia i do No do roboty przyjadą. Wiesz ile tu zarabia lekarz po studiach?? Spokojnie ci junior auto z salonu kupi...
A angielski się nie liczy? Nic a nic?
Bo Wacik miał 40/40 na próbnym.
Dziobak, Sabina, ComeToMeBaby, beates, efcia, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Ale jaka radość? Nie znam jej przecież...nie tyle radość, co trochę mnie śmieszy to, jak pewnie układasz jej przyszłość - w wielu dziedzinach...Dziobak wrote:Nie drążmy. Dziwna wydaje mi się twoja radość widoczna w każdym twoim poście w tym temacie w stylu " pożyjemy zobaczymy". Znasz lepiej moja córkę i jej przyszłość? Bo nie kumam tego.
Ale ok już zostawmy to...
-
Angielski to nie atut, to norma tu. Z pacjentami trza się dogadać jakoś, chyba, że będzie jakim mikrobiologiem i nie będzie miał kontaktu z człowiekiem.macduska wrote:A angielski się nie liczy? Nic a nic?
Bo Wacik miał 40/40 na próbnym.
Ale jak chłopak zdolny z angielskiego, a wygląda że tak, to chyci norweski w try miga. To jest prosty język.
krycha.stara, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobaku drogi, czy o Tobie tez juz myslec przy okazji flaszek ciazowych?
Jakos tak ostatnio drazliwa jestes jakos nieco, czy mi sie wydawa?
Znowu bede ciociom, znowu bede ciociom, lalalalala
Bozia3, krycha.stara, Sabina, Mega, moremi, Reni, efcia, satori, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dalej nie kumam. Czy to nienormalne, że 15 latka wie, co chce robić w życiu? Układanie przyszłości? Żart. Rozumiem, że twój starszy syn jeszcze nie wie. No i ok. Ma prawo.Bozia3 wrote:Ale jaka radość? Nie znam jej przecież...nie tyle radość, co trochę mnie śmieszy to, jak pewnie układasz jej przyszłość - w wielu dziedzinach...
Ale ok już zostawmy to...
-
Sie ci wydawa.Jastra wrote:Dziobaku drogi, czy o Tobie tez juz myslec przy okazji flaszek ciazowych?
Jakos tak ostatnio drazliwa jestes jakos nieco, czy mi sie wydawa?
Znowu bede ciociom, znowu bede ciociom, lalalalala

Ot, ciagniemy z Bozia ten sam temat już któryś raz, ja swoje, Bozia swoje, jak to na forum.
Bozia3, krycha.stara, Sabina, Mega, moremi, Reni, efcia, satori, BISCA lubią tę wiadomość
-
no i nie skończysz...no.... może źle tę sytuację oceniam - ale juz Cię trochę czytam....zwykle piszesz o tym, co Ty chciałabyś - a więc chciałabyś, żeby Twoja córka zadawała się z białymi, żeby koniecznie była lekarzem (zresztą Adaś też już wie, że pragnie być lekarzem...), Chodakowską też miała lubić, no i jeszcze kilka innych...już mi się nie chce wymieniać. Obym się myliła...ale ja mam alergię na takie narzucanie przez dorosłego całego życia - niby subtelnie, niby to nie rodzic, a dziecko, niby to na żarty - ale dziwnie mi się jakoś na takie uwagi lampki zapalają.....może to ja jestem zwichnięta..Dziobak wrote:Dalej nie kumam. Czy to nienormalne, że 15 latka wie, co chce robić w życiu? Układanie przyszłości? Żart. Rozumiem, że twój starszy syn jeszcze nie wie. No i ok. Ma prawo.
Nie przejmuj się, nie mogę niczego oceniać, bo nie znam przecież Twojej córki....
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Angielski to nie atut, to norma tu. Z pacjentami trza się dogadać jakoś, chyba, że będzie jakim mikrobiologiem i nie będzie miał kontaktu z człowiekiem.
Ale jak chłopak zdolny z angielskiego, a wygląda że tak, to chyci norweski w try miga. To jest prosty język.
Dziobak ja trochę żartuję sobie. Żeby nie było, że chcę usilnie syna z Twoja córką zeswatać.
Ale wynik testu to nie żart. Pękam z dumy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 15:15
Bozia3, Dziobak, Sabina, Mega, Iwone, moremi, beates, efcia, paszczakin, dorbie, Berenika, satori, BISCA lubią tę wiadomość
-
No nie, Ty żartujesz?? A my tu już podróż poślubna planujemy...macduska wrote:Dzieobak ja trochę żartuję sobie. Żeby nie było, że chcę usilnie syna z Twoja córką zeswatać.
Ale wynik testu to nie żart. Pękam z dumy.
Wynik testu piękny, możesz spokojnie pekac z dumy. Ja też bym pekala!
macduska, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ale wyluzuj. Kto to bierze na poważnie? To pogaduchy na forum są.krycha.stara wrote:No to zem znowu z gowna bata ukrecila. Ot, czlowiek wezmi, spyta, bo ciekaw, jak to baba, a potem to juz sruuuuuuu, jak lawina poleci

krycha.stara, ivf-ivf, satori lubią tę wiadomość
-
To ja im polecam: oczysccie sobie trzustke! Ewentualnie można strzelić mała lewatywke. Na dobry sen i brak forumowych stresów.krycha.stara wrote:Jak dla kogo. Niektorzy tym forum zyjom, po nocach im sie sni i takie tam, takze wiesz
Roznie moze byc 
krycha.stara, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny Was nadrobić

Wacia też bym była dumna
Efcia mam nadzieję, że te testy się mylą. Co do córki to mam nadzieję, że ten Jej facet, to nie z takich jak mój były. Jeśli jest zazdrosny chorobliwie niech spitala gdzie pieprz rośnie, bo taki związek strasznie psychę ryje, wiem coś o tym, polecam zresztą film "Big Love".
Krycha tyś w cionży a w takich szpilach poginasz?
Kapta gratulacje zostania ciocią
Moja IUI odbyła się wczoraj ale dohtor nie był za bardzo zadowolony z pęcherzyka, także ten, nie liczę na zbyt wiele, ale w dziurkę dobrą wpuścił, żeby nie było
Dziobak, Sabina, ComeToMeBaby, anna maria, Jastra, Mega, efcia, Mimbla, macduska, Aasiula, moremi, iwcia77, Reni, krycha.stara, Berenika, paszczakin, satori, BISCA lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH