X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki bardzo, wszystkie wasze wypowiedzi sa trafne dla tej calej sytuacji

to jeszcze dla uściślenia, kawa i pogaduchy były z kumplem, a nie z bylym chłopakiem
    ale przy chorobliwej zadrosci to nie ma zadnego zaczenia, nawet jakby ten kupel byl gejem

moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, satori, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A nie 90? Sama nie wiem . Chyba 90na 91?
    Ja byłam rok do tyłu, bo spitoliłam z pierwszego liceum i zaczynałam naukę od nowego roku szkolnego od nowa...Także zgadza się - Ty pewnie miałaś w 90.

caffe, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    dzieki bardzo, wszystkie wasze wypowiedzi sa trafne dla tej calej sytuacji

to jeszcze dla uściślenia, kawa i pogaduchy były z kumplem, a nie z bylym chłopakiem
    ale przy chorobliwej zadrosci to nie ma zadnego zaczenia, nawet jakby ten kupel byl gejem
    no to efcia - niech ona od niego ucieka...nie będzie z nim szczęsliwa...tylko, że to ona sama musi do tego dojść. Ale dojdzie, nie martw się...każda się w końcu opamiętuje....:)

efcia, caffe, moremi, ComeToMeBaby, SolarPolar, satori, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Swieto panstwowe oglaszam! Bozia i Krystyna maja takie samo zdanie! :-D
    nawet obchodzimy imieniny w tym samym dniu...;)

krycha.stara, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety zjadłam pięterko ptasiego mleczka - moja trzuska klaszcze z rozkoszy...:) ale od poniedziałku się jej skończy....(wcześniej zjadłam ze 30 krewetek na masełku z czosnkiem, chili i koperkiem - no i do tego bagietka)

krycha.stara, efcia, Dziobak, SolarPolar, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    To Twoje zdanie...i oby tak było - ale już widziałam takie pewne siebie matki...a potem jednak córki wiązały się z arabstwem czy innymi ciapatymi. Myślę, że masz mniejszy na to wpływ, niż myślisz, że masz..:) Ale miejmy nadzieję, że Twoja córa zakocha się jak należy..:) w jakiejś nordyckiej rasie co najmniej...;)
    Bozia, kolejny raz już to piszesz. :-D
    Ja się akurat o to nie martwię. Jestem pewna, że koleś o innej skórze ani innej wiary nie będzie miał z nią nic więcej wspólnego niż np. bycie kolega z klasy. Tego tu nie unikne.
    Ale córka, cóż, ma zdecydowane poglądy na temat ras i wyznań. Powiedziałabym, że w tym temacie utożsamia się mocno z obecnie panującą partia polityczna. ;-)

krycha.stara, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ok, ale co na to corka?
    A, bo ja ni napisałam, że to jej zdanie? :-D Mnie, jako nauczycielowi uczącemu w tej szkole, nie wypada mieć takiego zdania. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 13:33

krycha.stara lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bozia, kolejny raz już to piszesz. :-D
    Ja się akurat o to nie martwię. Jestem pewna, że koleś o innej skórze ani innej wiary nie będzie miał z nią nic więcej wspólnego niż np. bycie kolega z klasy. Tego tu nie unikne.
    Ale córka, cóż, ma zdecydowane poglądy na temat ras i wyznań. Powiedziałabym, że w tym temacie utożsamia się mocno z obecnie panującą partia polityczna. ;-)
    czyli jest ona praktykującą katoliczką? czy tylko się jej to podoba?

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czyli jest ona praktykującą katoliczką? czy tylko się jej to podoba?
    Nie, nie jest. A musi być, żeby widzieć różnice między naszymi wiarami i kulturami?
    Tu jest trochę inaczej niż w Pl. Na codzień widzi muzułmańskie matki swoich kolegów, ma koleżanki w hidzabach, widzi, jak żyją te rodziny. Nie jest to wiedza z tv. I nie akceptuje ich stylu życia oraz niektórych zachowań. Ale co to ma mieć wspólnego z byciem praktykujacym katolikiem, to nie wiem.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    niestety zjadłam pięterko ptasiego mleczka - moja trzuska klaszcze z rozkoszy...:) ale od poniedziałku się jej skończy....(wcześniej zjadłam ze 30 krewetek na masełku z czosnkiem, chili i koperkiem - no i do tego bagietka)
    Masz zdrowie, kobieto! I wątrobę też! :-D A trzustka to nie klaszcze. Ona teraz zachodzi w głowę, skąd tyle insuliny teraz skombinowac. Od Ruskich może ( sorry, Simba!) ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 13:41

krycha.stara, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie, nie jest. A musi być, żeby widzieć różnice między naszymi wiarami i kulturami?
    Tu jest trochę inaczej niż w Pl. Na codzień widzi muzułmańskie matki swoich kolegów, ma koleżanki w hidzabach, widzi, jak żyją te rodziny. Nie jest to wiedza z tv. I nie akceptuje ich stylu życia oraz niektórych zachowań. Ale co to ma mieć wspólnego z byciem praktykujacym katolikiem, to nie wiem.
    no skoro się utożsamia z partią rządzącą - dlatego zapytałam...:)mam nadzieję, że się tak właśnie stanie, jak tego sobie życzysz...ale założenia co do tego - czego się chce - to jedno, a potem zakochanie, palma - to drugie...oby dobrze trafiła...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 13:43

Iwone lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Masz zdrowie, kobieto! I wątrobę też! :-D A trzustka to nie klaszcze. Ona teraz zachodzi w głowę, skąd tyle insuliny teraz skombinowac. Od Ruskich może ( sorry, Simba!) ;-)
    już coraz gorzej, kiedyś potrafiłam bardziej...:) ale przecież to znowu nie jakiś wielki wyczyn...jeszcze idę dziś na imprezę - będziemy prasować - bo są duże zaległości i trzeba pomóc w pracach domowych....chyba się zapiszę na gorzką żołądkową - czarną wiśnię...:)

SolarPolar lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    żeby od tego jej myślenia, trosk i wysiłku człowiek by chudł - to byłabym przelaska - wciąż dostarczałabym chętnie jej utrapień w dużej ilości...;)

SolarPolar lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no skoro się utożsamia z partią rządzącą - dlatego zapytałam...:)mam nadzieję, że się tak właśnie stanie, jak tego sobie życzysz...ale założenia co do tego - czego się chce, a potem zakochanie, palma - to drugie...oby dobrze trafiła...
    No ale przecież nie w każdym jej postulacie! Nie bądźmy aż tak dosłownie.
    Z tym zakochanie to też bez przesady, miłość to nie jest coś, co trafia na zasadzie: raz dwa trzy, wychodz ty! Trzeba mieć z taką osobą coś wspólnego, zainteresowania chociażby, nie mówię o wspólnym języku nawet. Piszesz tak, jakby nagle miała spojrzeć na czarnoskorego muzułmanina i zakochać się od pierwszego wejrzenia. Ale na jakiej podstawie?
    Koleś musiałby mówić po polsku i norwesku, dobrze grać w siatkówkę i jeździć na nartach, dobrze się uczyc i chcec iść na studia. Juz to pierwsze dyskwalifikuje większość kandydatów. ;-)

krycha.stara, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Z tym zakochanie to też bez przesady, miłość to nie jest coś, co trafia na zasadzie: raz dwa trzy, wychodz ty! Trzeba mieć z taką osobą coś wspólnego, zainteresowania chociażby, nie mówię o wspólnym języku nawet. Piszesz tak, jakby nagle miała spojrzeć na czarnoskorego muzułmanina i zakochać się od pierwszego wejrzenia. Ale na jakiej podstawie?
    Koleś musiałby mówić po polsku i norwesku, dobrze grać w siatkówkę i jeździć na nartach, dobrze się uczyc i chcec iść na studia. Juz to pierwsze dyskwalifikuje większość kandydatów. ;-)
    tia...:) no nic...co ja będę dyskutować.....:) pażywiom uwidim...:)

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tia...:) no nic...co ja będę dyskutować.....:) pażywiom uwidim...:)
    Dziwne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Plan na rok 2016:

Wysłać Pierworodnego na norweski. ;-)

Bozia3, krycha.stara, Dziobak, kapturnica, moremi, caffe, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, beates, Magdala, Reni, efcia, paszczakin, Berenika, satori, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dziwne.
    ale co jest dziwnego? Już nie drążmy, bo to nie ma sensu..:) Tylko wiesz no - jeśli się kogoś dyskwalifikuje z powodu nieznajomości języka - to dopiero dziwne - nie znasz udanych par, którym to nie przeszkodziło w niczym? I nie ma nigdzie muzułmanina grającego w siatkówkę i chcącego się uczyć?...to jest dopiero dziwne...:)

BISCA lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Plan na rok 2016:

O właśnie - prawie go biedaka "ala teściowa" zdyskwalifikowała...:) Dobrze, że w siatkówkę gra..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 14:03

macduska lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Plan na rok 2016:

Kuuuurde, tak sobie właśnie pomyślałam, jak zaczęłam to pisać. Wacia zobaczy i się zmartwi...
    No ale pomysł, skończa te studia i do No do roboty przyjadą. Wiesz ile tu zarabia lekarz po studiach?? Spokojnie ci junior auto z salonu kupi...

krycha.stara, macduska, Sabina, efcia, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 12967 12968 12969 12970 12971 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ