X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki bardzo, wszystkie wasze wypowiedzi sa trafne dla tej calej sytuacji

to jeszcze dla uściślenia, kawa i pogaduchy były z kumplem, a nie z bylym chłopakiem
    ale przy chorobliwej zadrosci to nie ma zadnego zaczenia, nawet jakby ten kupel byl gejem

moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, satori, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A nie 90? Sama nie wiem . Chyba 90na 91?
    Ja byłam rok do tyłu, bo spitoliłam z pierwszego liceum i zaczynałam naukę od nowego roku szkolnego od nowa...Także zgadza się - Ty pewnie miałaś w 90.

caffe, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    dzieki bardzo, wszystkie wasze wypowiedzi sa trafne dla tej calej sytuacji

to jeszcze dla uściślenia, kawa i pogaduchy były z kumplem, a nie z bylym chłopakiem
    ale przy chorobliwej zadrosci to nie ma zadnego zaczenia, nawet jakby ten kupel byl gejem
    no to efcia - niech ona od niego ucieka...nie będzie z nim szczęsliwa...tylko, że to ona sama musi do tego dojść. Ale dojdzie, nie martw się...każda się w końcu opamiętuje....:)

efcia, caffe, moremi, ComeToMeBaby, SolarPolar, satori, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Swieto panstwowe oglaszam! Bozia i Krystyna maja takie samo zdanie! :-D
    nawet obchodzimy imieniny w tym samym dniu...;)

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety zjadłam pięterko ptasiego mleczka - moja trzuska klaszcze z rozkoszy...:) ale od poniedziałku się jej skończy....(wcześniej zjadłam ze 30 krewetek na masełku z czosnkiem, chili i koperkiem - no i do tego bagietka)

nick nieaktualny, efcia, Dziobak, SolarPolar, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    To Twoje zdanie...i oby tak było - ale już widziałam takie pewne siebie matki...a potem jednak córki wiązały się z arabstwem czy innymi ciapatymi. Myślę, że masz mniejszy na to wpływ, niż myślisz, że masz..:) Ale miejmy nadzieję, że Twoja córa zakocha się jak należy..:) w jakiejś nordyckiej rasie co najmniej...;)
    Bozia, kolejny raz już to piszesz. :-D
    Ja się akurat o to nie martwię. Jestem pewna, że koleś o innej skórze ani innej wiary nie będzie miał z nią nic więcej wspólnego niż np. bycie kolega z klasy. Tego tu nie unikne.
    Ale córka, cóż, ma zdecydowane poglądy na temat ras i wyznań. Powiedziałabym, że w tym temacie utożsamia się mocno z obecnie panującą partia polityczna. ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ok, ale co na to corka?
    A, bo ja ni napisałam, że to jej zdanie? :-D Mnie, jako nauczycielowi uczącemu w tej szkole, nie wypada mieć takiego zdania. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 13:33

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bozia, kolejny raz już to piszesz. :-D
    Ja się akurat o to nie martwię. Jestem pewna, że koleś o innej skórze ani innej wiary nie będzie miał z nią nic więcej wspólnego niż np. bycie kolega z klasy. Tego tu nie unikne.
    Ale córka, cóż, ma zdecydowane poglądy na temat ras i wyznań. Powiedziałabym, że w tym temacie utożsamia się mocno z obecnie panującą partia polityczna. ;-)
    czyli jest ona praktykującą katoliczką? czy tylko się jej to podoba?

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czyli jest ona praktykującą katoliczką? czy tylko się jej to podoba?
    Nie, nie jest. A musi być, żeby widzieć różnice między naszymi wiarami i kulturami?
    Tu jest trochę inaczej niż w Pl. Na codzień widzi muzułmańskie matki swoich kolegów, ma koleżanki w hidzabach, widzi, jak żyją te rodziny. Nie jest to wiedza z tv. I nie akceptuje ich stylu życia oraz niektórych zachowań. Ale co to ma mieć wspólnego z byciem praktykujacym katolikiem, to nie wiem.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    niestety zjadłam pięterko ptasiego mleczka - moja trzuska klaszcze z rozkoszy...:) ale od poniedziałku się jej skończy....(wcześniej zjadłam ze 30 krewetek na masełku z czosnkiem, chili i koperkiem - no i do tego bagietka)
    Masz zdrowie, kobieto! I wątrobę też! :-D A trzustka to nie klaszcze. Ona teraz zachodzi w głowę, skąd tyle insuliny teraz skombinowac. Od Ruskich może ( sorry, Simba!) ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 13:41

nick nieaktualny, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie, nie jest. A musi być, żeby widzieć różnice między naszymi wiarami i kulturami?
    Tu jest trochę inaczej niż w Pl. Na codzień widzi muzułmańskie matki swoich kolegów, ma koleżanki w hidzabach, widzi, jak żyją te rodziny. Nie jest to wiedza z tv. I nie akceptuje ich stylu życia oraz niektórych zachowań. Ale co to ma mieć wspólnego z byciem praktykujacym katolikiem, to nie wiem.
    no skoro się utożsamia z partią rządzącą - dlatego zapytałam...:)mam nadzieję, że się tak właśnie stanie, jak tego sobie życzysz...ale założenia co do tego - czego się chce - to jedno, a potem zakochanie, palma - to drugie...oby dobrze trafiła...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 13:43

Iwone lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Masz zdrowie, kobieto! I wątrobę też! :-D A trzustka to nie klaszcze. Ona teraz zachodzi w głowę, skąd tyle insuliny teraz skombinowac. Od Ruskich może ( sorry, Simba!) ;-)
    już coraz gorzej, kiedyś potrafiłam bardziej...:) ale przecież to znowu nie jakiś wielki wyczyn...jeszcze idę dziś na imprezę - będziemy prasować - bo są duże zaległości i trzeba pomóc w pracach domowych....chyba się zapiszę na gorzką żołądkową - czarną wiśnię...:)

SolarPolar lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    żeby od tego jej myślenia, trosk i wysiłku człowiek by chudł - to byłabym przelaska - wciąż dostarczałabym chętnie jej utrapień w dużej ilości...;)

SolarPolar lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no skoro się utożsamia z partią rządzącą - dlatego zapytałam...:)mam nadzieję, że się tak właśnie stanie, jak tego sobie życzysz...ale założenia co do tego - czego się chce, a potem zakochanie, palma - to drugie...oby dobrze trafiła...
    No ale przecież nie w każdym jej postulacie! Nie bądźmy aż tak dosłownie.
    Z tym zakochanie to też bez przesady, miłość to nie jest coś, co trafia na zasadzie: raz dwa trzy, wychodz ty! Trzeba mieć z taką osobą coś wspólnego, zainteresowania chociażby, nie mówię o wspólnym języku nawet. Piszesz tak, jakby nagle miała spojrzeć na czarnoskorego muzułmanina i zakochać się od pierwszego wejrzenia. Ale na jakiej podstawie?
    Koleś musiałby mówić po polsku i norwesku, dobrze grać w siatkówkę i jeździć na nartach, dobrze się uczyc i chcec iść na studia. Juz to pierwsze dyskwalifikuje większość kandydatów. ;-)

nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Z tym zakochanie to też bez przesady, miłość to nie jest coś, co trafia na zasadzie: raz dwa trzy, wychodz ty! Trzeba mieć z taką osobą coś wspólnego, zainteresowania chociażby, nie mówię o wspólnym języku nawet. Piszesz tak, jakby nagle miała spojrzeć na czarnoskorego muzułmanina i zakochać się od pierwszego wejrzenia. Ale na jakiej podstawie?
    Koleś musiałby mówić po polsku i norwesku, dobrze grać w siatkówkę i jeździć na nartach, dobrze się uczyc i chcec iść na studia. Juz to pierwsze dyskwalifikuje większość kandydatów. ;-)
    tia...:) no nic...co ja będę dyskutować.....:) pażywiom uwidim...:)

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tia...:) no nic...co ja będę dyskutować.....:) pażywiom uwidim...:)
    Dziwne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Plan na rok 2016:

Wysłać Pierworodnego na norweski. ;-)

Bozia3, nick nieaktualny, Dziobak, kapturnica, moremi, caffe, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, beates, Magdala, Reni, efcia, paszczakin, nick nieaktualny, satori, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dziwne.
    ale co jest dziwnego? Już nie drążmy, bo to nie ma sensu..:) Tylko wiesz no - jeśli się kogoś dyskwalifikuje z powodu nieznajomości języka - to dopiero dziwne - nie znasz udanych par, którym to nie przeszkodziło w niczym? I nie ma nigdzie muzułmanina grającego w siatkówkę i chcącego się uczyć?...to jest dopiero dziwne...:)

BISCA lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Plan na rok 2016:

O właśnie - prawie go biedaka "ala teściowa" zdyskwalifikowała...:) Dobrze, że w siatkówkę gra..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 14:03

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Plan na rok 2016:

Kuuuurde, tak sobie właśnie pomyślałam, jak zaczęłam to pisać. Wacia zobaczy i się zmartwi...
    No ale pomysł, skończa te studia i do No do roboty przyjadą. Wiesz ile tu zarabia lekarz po studiach?? Spokojnie ci junior auto z salonu kupi...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 12967 12968 12969 12970 12971 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ