X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    W tym wieku, to ciężko mówić o związku, podstawy kruche, zaufania nie ma... do tego się dojrzewa z wiekiem, a chłopcy emocjonalnie sa jakieś 2-3 lata za dziewczynami:-)

Dlatego tym bardziej trzeba uwazac, bo byle co moze wszystko zepsuc na zawsze

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Ehm, ehm

Dziewczyny drogie. Chyba zbyt latwo na niego psy spuszczacie.
    Oni w tym wieku jak i w cionzy- hormony aktywne moocno.

A tak poza tym nie wkurzylybyscie sie kby wasi mezowie spotkali sue ze "stara kolezanka" na kawe? Ja tak :P
    Szkoda ze akurat w takin czasie sie to wydarzylo, no ale zwiazek to zwiazek.
    I tak mysle ze pojda razem, ale pogadac musza. Zycie...

czy pójdą razem to sie okaże, ale co wyplakala to jej :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to nie chodzi o to sama czy nie. To o zazdrosc chodzi- powazna sprawa w kazdym wieku hihihi

No dobra. Ide jakies pranie wlaczyc, a tak mi sie nieeee chce :)

krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    W tym wieku, to ciężko mówić o związku, podstawy kruche, zaufania nie ma... do tego się dojrzewa z wiekiem, a chłopcy emocjonalnie sa jakieś 2-3 lata za dziewczynami:-)

on jest starszy od niej o 4lata, wiec chyba jest o 8lat za dziewczynami

krycha.stara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Powoli, jakie "wszystko" i jakie "na zawsze". Toc dopiero co twierdzono, ze podstawy kruche w tym wieku. Ech...

No wlasnie dlatego ze kruche, to szybko mozna zakonczyc cos co byc moze mialiby zanse byc czyms naprawde waznym

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Przesadzasz Ivefka. Moja matka w tym wieku juz mojego brata bawila. Ojciec nawet mlodszy nieco od niej. Twoi rodzice pewnie podobnie, takze ten...

Ale to były inne czasy, inny poziom odpowiedzialności za wszystko, teraz młodzież ma inne podejście.

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Ale to nie chodzi o to sama czy nie. To o zazdrosc chodzi- powazna sprawa w kazdym wieku hihihi

o to to, on jest chorobliwie zadrosny, wiec to dobrze nie wróży zadnemu zwiazkowi, osobiscie znam, znalam kilka takich, ktore sie dawno rozsypaly

ivf-ivf lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    No jakby mi tak chlopak zrobil i poszedl ze stara kolezanka na studniowke, to juz bylby koniec zwiazku. Ale to juz kwestia temperamentu na szczescie :)

idzie sama i liczy na to ze mu jednak foch minie i nabierze rozumu

Sabina, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:

No dobra. Ide jakies pranie wlaczyc, a tak mi sie nieeee chce :)

Nie rozumiesz, że zazdrość wynika z braku zaufania? Pewne siebie chłopak, nie będzie robił awanti o kawę z kolegą, co z kolei jest następstwem jego niedojrzalosci emocjonalnej :-) dlatego piszę, że w tym wieku "związek" jest oparty na kruchych podstawach :-)

Nie zalecam nikomu samotności na studnowce :-)

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Te, Sabina, Tys naprawde jakas naladowana, gorzej niz ja normalnie. Co to bedzie, jak Ci sie ta cionza bardziej zaawansuje? :O Strach sie bac, zabijesz wirtualnie! :-P
    Nikogo nie zabilam. Ale tak sobie myślę, ze na miejscu córki Efci byłoby mi bardzo przykro, a na miejscu Efci jeszcze bardziej. Więc nie uważam że moja reakcja jest jakaś zbyt mocna

efcia, krycha.stara, moremi, Berenika, ComeToMeBaby, Mimbla, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    o to to, on jest chorobliwie zadrosny, wiec to dobrze nie wróży zadnemu zwiazkowi, osobiscie znam, znalam kilka takich, ktore sie dawno rozsypaly

No właśnie.

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    idzie sama i liczy na to ze mu jednak foch minie i nabierze rozumu
    Brawo :) mądra dziewczyna :)

krycha.stara, efcia, Mimbla, satori lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nikogo nie zabilam. Ale tak sobie myślę, ze na miejscu córki Efci byłoby mi bardzo przykro, a na miejscu Efci jeszcze bardziej. Więc nie uważam że moja reakcja jest jakaś zbyt mocna

reakcja jak najbardziej adekwatna do sytuacji

Sabina lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja tam lubię zapachy z obory ;-) bry.
    Ja też :) a mleko prosto od krowy porostu uwielbiam :)

krycha.stara, efcia, Sabina, ivf-ivf lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przede wszystkim trzeba pamietac, ze dla nich ten zwiazek to jedna z wazniejszych spraw w zyciu. I nie jest wazne czy maja 19 czy 29 lat. Musza sobie to ogrnac i juz. A z cala pewnoscia atak na chlopaka przed corka nie bylby dobry. Ona potrzebuje ewentualnie rady jak moze sie zabrac do rozwazania tego problemu. Najgorszw co jej mozna powiedziec, jesli jej na nim zalezy, to "olej go".
    Choeobliwa zazdrosc jest straszna, wiem, przezylam majac takich chlopakow. Ale obi teraz wlasnie ucza sie tego, co im w zyciu i ewentualnych przyszlych zwiazkach przeszkadza i jak rozwazywac konflikty w zwiazku. Dla nich to zwiazek, dla nas tez byl w tym wieku.
    No. A, teraz pranie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 12:27

efcia, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, Mimbla, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Kurde, wszystko prawda, co piszecie. I o zazdrosci, i o odpowiedzialnosci , i o wieku , i w ogole. Az sie musze w to wglebic bardziej. Bo przede wszystkim, to ja bym z zadnym starym na kawe nie chodzila. A jak juz bym poszla i chlop by sie na mnie fochal, to w sumie zla bylabym sama na siebie, ze na chooy mi ta kawa byla wlasciwie. Jakbym mu na zlosc zrobic chciala, to bym na studniowke jednak tego starego wziela, ale jakbym kochala, to bym ryczala jak efciowa cora. Na wlasna glupote w zasadzie. I teraz jak tamten kocha, to wybaczy, ale za cholere nie zapomni i tylko mu sie ta zazdrosc poglebi. Ciezka sprawa...

Ciężka :-) ale z perspektywy czasu myślę, że im człowiek młodszy tym bardziej emocjonalnie do tematu podchodzi, ja dopiero dziś z wiekiem potrafię krytycznie swoje zachowanie z młodości ocenić... wtedy mi się zdawało, że mam monopol na racje :-)

krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Krycha to samo mysle

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Ku.wa
    trzymajcie mnie, bo zabije chlopaka mojej córy
    dzisiaj moje dziecię idzie na swoja jedyna w życiu studniowke, a ten jej skurczebyk strzelił focha i nie pojdzie z nią
    obrazil sie na nia, bo dowiedzial sie ze spotkala sie na kawe i ploty ze swoim "starym" kumplem

córa w nim zakochana, mowi ze on ma taki ciezki charakter i nic na to nie poradzi, mówi ze pewnie przyjdzie po studniówce i ja przeprosi O.o

Rozmawialam z nią, powiedzialam jej, że on nie jest jej wart, a ona mi na to "łatwo ci mówić"

Ku.wa miłość jest jednak ślepa
    Ja nie będę Cię trzymała. Jak coś zbieram kasę na papugę.

krycha.stara, Sabina, efcia, Reni, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, ja chyba osiwieje jak mi się syny i córka pozakochuja :-)

krycha.stara, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Reni, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Boże, ja chyba osiwieje jak mi się syny i córka pozakochuja :-)
    Ja już osiwialam. Będzie mi łatwiej ;)

krycha.stara, efcia, ivf-ivf, satori lubią tę wiadomość

‹‹ 12965 12966 12967 12968 12969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ