X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, koniec świątecznych ołówków! Jak ktoś jeszcze napisze "przywieść" zamiast "przywieźć" to mu dwa ołówki wsadze do nosa :-P

Sylwestra juliańskiego obchodzi się dokładnie tak samo jak gregoriańskiego. My zazwyczaj go nie obchodzimy, ale rodzice i znajomi idą na bal.
    Święta w innym terminie nie dezorganizują mi życia. Tak naprawdę obchodzi się tylko Boże Narodzenie i Wielkanoc (a ta bywa w tym samym terminie co w kk). Ale trzeba brać pod uwagę, ze tu jest sporo prawosławnych.

krycha.stara, Mega, efcia, Dziobak, Bozia3, SolarPolar, anna maria, ComeToMeBaby, Mimbla, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biało...nie wiem czy się cieszyć czy nie...znowu na łopacie będę jeździć ;-)
    Aerobik w plenerze :-)

Dzień dobry :-)
    Aż mi głupio że Wy jesteście takie fit i ekologiczne a ja szkoda gadać . Jedyną rzeczą co rośnie u mnie w ogródku to kwiaty i szczypiorek ;-) , ewentualnie czereśnie i orzechy. Chyba posiedzę w kartonie i zjem suchara.
    Wódkę też z sokiem lubię i wino słodkie, nalewką babuni też nie pogardzę ;-)

Anulka mi cykl się kończy w czwartek, nic nie testuje , nie czuję się ciążowo. Temperatura też trochę niższa. W zeszłym miesiącu dałam się zwariować, w tym mam zupełnie inne podejście. Daje sobie rok czasu na próby , później odpuszczam temat i cieszę się z tego co mam. Ale kibicuje Wam wszystkim bardzo <3

krycha.stara, efcia, moremi, SolarPolar, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja sobotę świąteczną przeryczałam, byłam pewna że się udało, robilam testy owu, temperatura super, wszystko cacy... a @ przyszla 9 dni po owu :/
    Dupa...
    Odpuscilam lekko, nastawilam sie juz na urlop, wszystko zarezerwowalam, jadę... żyję Chorwacją...
    A co ma byc to bedzie...

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobra, koniec świątecznych ołówków! Jak ktoś jeszcze napisze "przywieść" zamiast "przywieźć" to mu dwa ołówki wsadze do nosa :-P
    .
    Morek dał radę przywieść mnie do obłędu, mówiąc, że mam tylko pisać przywieźć. :-P

efcia, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Troche malo tego sniegu, ale do ferii jeszcze miesiac.

Aga, taki spadek to nie spadek. Flaszka czeka ;)
    Anulka faktycznie ladnie odbilo. Flaszke jednak trza kupic ;)

Sandra, co tam u Ciebie????

A u mnie w ruch pojdzie antybiotyk i starania dopiero po pozbyciu sie bakterii uroplasme. Niby 70% ludzi to ma nie wiedzac, a moglo byc przyczyna poronienia.
    A ja robiac cytologie i morfologie i mocz uwazalam ze tak wspaniale sie badalam o.O

krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odgniewalam się, bo za bardzo tęsknię ;)

Ale na wszelki wypadek otwórzcie drzwi, jakby Wam wsią odę mnie ciaglo ;)

ivf-ivf, krycha.stara, efcia, paszczakin, Iwone, moremi, Dziobak, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, beates, Magdala, Reni, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Odgniewalam się, bo za bardzo tęsknię ;)

Ale na wszelki wypadek otwórzcie drzwi, jakby Wam wsią odę mnie ciaglo ;)

Ja tam lubię zapachy z obory ;-) bry.

Sabina, efcia, Mega, moremi, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ku.wa
    trzymajcie mnie, bo zabije chlopaka mojej córy
    dzisiaj moje dziecię idzie na swoja jedyna w życiu studniowke, a ten jej skurczebyk strzelił focha i nie pojdzie z nią
    obrazil sie na nia, bo dowiedzial sie ze spotkala sie na kawe i ploty ze swoim "starym" kumplem

córa w nim zakochana, mowi ze on ma taki ciezki charakter i nic na to nie poradzi, mówi ze pewnie przyjdzie po studniówce i ja przeprosi O.o

Rozmawialam z nią, powiedzialam jej, że on nie jest jej wart, a ona mi na to "łatwo ci mówić"

Ku.wa miłość jest jednak ślepa

krycha.stara, Sabina, ivf-ivf, Iwone, moremi, Dziobak, Aasiula, caffe, Berenika, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Ku.wa
    dzisiaj moje dziecię idzie na swoja jedyna w życiu studniowke, a ten jej skurczebyk strzelił focha i nie pojdzie z nią
    obrazil sie na nia, bo dowiedzial sie ze spotkala sie na kawe i ploty ze swoim "starym" kumplem

córa w nim zakochana, mowi ze on ma taki ciezki charakter i nic na to nie poradzi, mówi ze pewnie przyjdzie po studniówce i ja przeprosi O.o

Rozmawialam z nią, powiedzialam jej, że on nie jest jej wart, a ona mi na to "łatwo ci mówić"

Ja teraz łatwo się wkurzam. Idem z Tobom. Spuscimy mu wpierdol!

ivf-ivf, efcia, Mega, Berenika, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Ku.wa

Frajer, niedojrzały. Ona go niestety idealizuje, jak to młoda, zakochana dziewczyna :-( może być głucha na rozsądne argumenty.

Sabina, efcia, caffe, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Frajer, niedojrzały. Ona go niestety idealizuje, jak to młoda, zakochana dziewczyna :-( może być głucha na rozsądne argumenty.
    Najgorsze, ze cymbal popsuje jej taki ważny dzień! Kawał zlamasa

ivf-ivf, efcia, Iwone, Mega, caffe, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, satori lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Babole
    podpisuje sie rencami i nogami pod każdą wasza odpowiedzią

krycha.stara, ivf-ivf, Sabina, Mega, caffe, Mimbla lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia... a nie mówiłam ;-)

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Efcia... a nie mówiłam ;-)

ale że co ?
    bo nerwy przyćmily mi myslenie

krycha.stara lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    ale że co ?
    bo nerwy przyćmily mi myslenie

No, że Sabince było przykro :-)

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehm, ehm

Dziewczyny drogie. Chyba zbyt latwo na niego psy spuszczacie.
    Oni w tym wieku jak i w cionzy- hormony aktywne moocno.

A tak poza tym nie wkurzylybyscie sie kby wasi mezowie spotkali sue ze "stara kolezanka" na kawe? Ja tak :P
    Szkoda ze akurat w takin czasie sie to wydarzylo, no ale zwiazek to zwiazek.
    I tak mysle ze pojda razem, ale pogadac musza. Zycie...

krycha.stara, Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    No, że Sabince było przykro :-)

oj tam, ona przecie w ciozy, to jej hurmonom bylo przykro ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 12:11

krycha.stara lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym wieku, to ciężko mówić o związku, podstawy kruche, zaufania nie ma... do tego się dojrzewa z wiekiem, a chłopcy emocjonalnie sa jakieś 2-3 lata za dziewczynami:-)

krycha.stara, Dziobak, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Tez mi tak zaswitalo z ta kawa. No, ale swoje zdanie podtrzymuje: jak sie nowy focha, niech idzie ze starym. Wtedy dopiero nowy bedzie mial powod do focha! :-P

No jakby mi tak chlopak zrobil i poszedl ze stara kolezanka na studniowke, to juz bylby koniec zwiazku. Ale to juz kwestia temperamentu na szczescie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 12:12

krycha.stara, efcia, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na studnowce sama, nie miałam chłopaka... przeżyłam :-)

*aga* lubi tę wiadomość

‹‹ 12964 12965 12966 12967 12968 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ