35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, koniec świątecznych ołówków! Jak ktoś jeszcze napisze "przywieść" zamiast "przywieźć" to mu dwa ołówki wsadze do nosa
Sylwestra juliańskiego obchodzi się dokładnie tak samo jak gregoriańskiego. My zazwyczaj go nie obchodzimy, ale rodzice i znajomi idą na bal.
Święta w innym terminie nie dezorganizują mi życia. Tak naprawdę obchodzi się tylko Boże Narodzenie i Wielkanoc (a ta bywa w tym samym terminie co w kk). Ale trzeba brać pod uwagę, ze tu jest sporo prawosławnych.krycha.stara, Mega, efcia, Dziobak, Bozia3, SolarPolar, anna maria, ComeToMeBaby, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Biało...nie wiem czy się cieszyć czy nie...znowu na łopacie będę jeździć
Aerobik w plenerze
Dzień dobry
Aż mi głupio że Wy jesteście takie fit i ekologiczne a ja szkoda gadać . Jedyną rzeczą co rośnie u mnie w ogródku to kwiaty i szczypiorek, ewentualnie czereśnie i orzechy. Chyba posiedzę w kartonie i zjem suchara.
Wódkę też z sokiem lubię i wino słodkie, nalewką babuni też nie pogardzę
Anulka mi cykl się kończy w czwartek, nic nie testuje , nie czuję się ciążowo. Temperatura też trochę niższa. W zeszłym miesiącu dałam się zwariować, w tym mam zupełnie inne podejście. Daje sobie rok czasu na próby , później odpuszczam temat i cieszę się z tego co mam. Ale kibicuje Wam wszystkim bardzokrycha.stara, efcia, moremi, SolarPolar, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Aga ja sobotę świąteczną przeryczałam, byłam pewna że się udało, robilam testy owu, temperatura super, wszystko cacy... a @ przyszla 9 dni po owu
Dupa...
Odpuscilam lekko, nastawilam sie juz na urlop, wszystko zarezerwowalam, jadę... żyję Chorwacją...
A co ma byc to bedzie... -
moremi wrote:Dobra, koniec świątecznych ołówków! Jak ktoś jeszcze napisze "przywieść" zamiast "przywieźć" to mu dwa ołówki wsadze do nosa
.efcia, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Troche malo tego sniegu, ale do ferii jeszcze miesiac.
Aga, taki spadek to nie spadek. Flaszka czeka
Anulka faktycznie ladnie odbilo. Flaszke jednak trza kupic
Sandra, co tam u Ciebie????
A u mnie w ruch pojdzie antybiotyk i starania dopiero po pozbyciu sie bakterii uroplasme. Niby 70% ludzi to ma nie wiedzac, a moglo byc przyczyna poronienia.
A ja robiac cytologie i morfologie i mocz uwazalam ze tak wspaniale sie badalamkrycha.stara, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdgniewalam się, bo za bardzo tęsknię
Ale na wszelki wypadek otwórzcie drzwi, jakby Wam wsią odę mnie ciaglo
ivf-ivf, krycha.stara, efcia, paszczakin, Iwone, moremi, Dziobak, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, beates, Magdala, Reni, satori lubią tę wiadomość
-
Ku.wa
trzymajcie mnie, bo zabije chlopaka mojej córy
dzisiaj moje dziecię idzie na swoja jedyna w życiu studniowke, a ten jej skurczebyk strzelił focha i nie pojdzie z nią
obrazil sie na nia, bo dowiedzial sie ze spotkala sie na kawe i ploty ze swoim "starym" kumplem
córa w nim zakochana, mowi ze on ma taki ciezki charakter i nic na to nie poradzi, mówi ze pewnie przyjdzie po studniówce i ja przeprosi
Rozmawialam z nią, powiedzialam jej, że on nie jest jej wart, a ona mi na to "łatwo ci mówić"
Ku.wa miłość jest jednak ślepakrycha.stara, Sabina, ivf-ivf, Iwone, moremi, Dziobak, Aasiula, caffe, Berenika, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Ku.wa
dzisiaj moje dziecię idzie na swoja jedyna w życiu studniowke, a ten jej skurczebyk strzelił focha i nie pojdzie z nią
obrazil sie na nia, bo dowiedzial sie ze spotkala sie na kawe i ploty ze swoim "starym" kumplem
córa w nim zakochana, mowi ze on ma taki ciezki charakter i nic na to nie poradzi, mówi ze pewnie przyjdzie po studniówce i ja przeprosi
Rozmawialam z nią, powiedzialam jej, że on nie jest jej wart, a ona mi na to "łatwo ci mówić"
Ku.wa miłość jest jednak ślepaivf-ivf, efcia, Mega, Berenika, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Ku.wa
Ku.wa miłość jest jednak ślepa
Frajer, niedojrzały. Ona go niestety idealizuje, jak to młoda, zakochana dziewczynamoże być głucha na rozsądne argumenty.
Sabina, efcia, caffe, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Frajer, niedojrzały. Ona go niestety idealizuje, jak to młoda, zakochana dziewczyna
może być głucha na rozsądne argumenty.
ivf-ivf, efcia, Iwone, Mega, caffe, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEhm, ehm
Dziewczyny drogie. Chyba zbyt latwo na niego psy spuszczacie.
Oni w tym wieku jak i w cionzy- hormony aktywne moocno.
A tak poza tym nie wkurzylybyscie sie kby wasi mezowie spotkali sue ze "stara kolezanka" na kawe? Ja tak
Szkoda ze akurat w takin czasie sie to wydarzylo, no ale zwiazek to zwiazek.
I tak mysle ze pojda razem, ale pogadac musza. Zycie...krycha.stara, Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Tez mi tak zaswitalo z ta kawa. No, ale swoje zdanie podtrzymuje: jak sie nowy focha, niech idzie ze starym. Wtedy dopiero nowy bedzie mial powod do focha!
No jakby mi tak chlopak zrobil i poszedl ze stara kolezanka na studniowke, to juz bylby koniec zwiazku. Ale to juz kwestia temperamentu na szczescieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 12:12
krycha.stara, efcia, satori lubią tę wiadomość