X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, koniec świątecznych ołówków! Jak ktoś jeszcze napisze "przywieść" zamiast "przywieźć" to mu dwa ołówki wsadze do nosa :-P

Sylwestra juliańskiego obchodzi się dokładnie tak samo jak gregoriańskiego. My zazwyczaj go nie obchodzimy, ale rodzice i znajomi idą na bal.
    Święta w innym terminie nie dezorganizują mi życia. Tak naprawdę obchodzi się tylko Boże Narodzenie i Wielkanoc (a ta bywa w tym samym terminie co w kk). Ale trzeba brać pod uwagę, ze tu jest sporo prawosławnych.

krycha.stara, Mega, efcia, Dziobak, Bozia3, SolarPolar, anna maria, ComeToMeBaby, Mimbla, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biało...nie wiem czy się cieszyć czy nie...znowu na łopacie będę jeździć ;-)
    Aerobik w plenerze :-)

Dzień dobry :-)
    Aż mi głupio że Wy jesteście takie fit i ekologiczne a ja szkoda gadać . Jedyną rzeczą co rośnie u mnie w ogródku to kwiaty i szczypiorek ;-) , ewentualnie czereśnie i orzechy. Chyba posiedzę w kartonie i zjem suchara.
    Wódkę też z sokiem lubię i wino słodkie, nalewką babuni też nie pogardzę ;-)

Anulka mi cykl się kończy w czwartek, nic nie testuje , nie czuję się ciążowo. Temperatura też trochę niższa. W zeszłym miesiącu dałam się zwariować, w tym mam zupełnie inne podejście. Daje sobie rok czasu na próby , później odpuszczam temat i cieszę się z tego co mam. Ale kibicuje Wam wszystkim bardzo <3

krycha.stara, efcia, moremi, SolarPolar, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja sobotę świąteczną przeryczałam, byłam pewna że się udało, robilam testy owu, temperatura super, wszystko cacy... a @ przyszla 9 dni po owu :/
    Dupa...
    Odpuscilam lekko, nastawilam sie juz na urlop, wszystko zarezerwowalam, jadę... żyję Chorwacją...
    A co ma byc to bedzie...

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobra, koniec świątecznych ołówków! Jak ktoś jeszcze napisze "przywieść" zamiast "przywieźć" to mu dwa ołówki wsadze do nosa :-P
    .
    Morek dał radę przywieść mnie do obłędu, mówiąc, że mam tylko pisać przywieźć. :-P

efcia, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Troche malo tego sniegu, ale do ferii jeszcze miesiac.

Aga, taki spadek to nie spadek. Flaszka czeka ;)
    Anulka faktycznie ladnie odbilo. Flaszke jednak trza kupic ;)

Sandra, co tam u Ciebie????

A u mnie w ruch pojdzie antybiotyk i starania dopiero po pozbyciu sie bakterii uroplasme. Niby 70% ludzi to ma nie wiedzac, a moglo byc przyczyna poronienia.
    A ja robiac cytologie i morfologie i mocz uwazalam ze tak wspaniale sie badalam o.O

krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odgniewalam się, bo za bardzo tęsknię ;)

Ale na wszelki wypadek otwórzcie drzwi, jakby Wam wsią odę mnie ciaglo ;)

ivf-ivf, krycha.stara, efcia, paszczakin, Iwone, moremi, Dziobak, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, beates, Magdala, Reni, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Odgniewalam się, bo za bardzo tęsknię ;)

Ale na wszelki wypadek otwórzcie drzwi, jakby Wam wsią odę mnie ciaglo ;)

Ja tam lubię zapachy z obory ;-) bry.

Sabina, efcia, Mega, moremi, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ku.wa
    trzymajcie mnie, bo zabije chlopaka mojej córy
    dzisiaj moje dziecię idzie na swoja jedyna w życiu studniowke, a ten jej skurczebyk strzelił focha i nie pojdzie z nią
    obrazil sie na nia, bo dowiedzial sie ze spotkala sie na kawe i ploty ze swoim "starym" kumplem

córa w nim zakochana, mowi ze on ma taki ciezki charakter i nic na to nie poradzi, mówi ze pewnie przyjdzie po studniówce i ja przeprosi O.o

Rozmawialam z nią, powiedzialam jej, że on nie jest jej wart, a ona mi na to "łatwo ci mówić"

Ku.wa miłość jest jednak ślepa

krycha.stara, Sabina, ivf-ivf, Iwone, moremi, Dziobak, Aasiula, caffe, Berenika, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Ku.wa
    dzisiaj moje dziecię idzie na swoja jedyna w życiu studniowke, a ten jej skurczebyk strzelił focha i nie pojdzie z nią
    obrazil sie na nia, bo dowiedzial sie ze spotkala sie na kawe i ploty ze swoim "starym" kumplem

córa w nim zakochana, mowi ze on ma taki ciezki charakter i nic na to nie poradzi, mówi ze pewnie przyjdzie po studniówce i ja przeprosi O.o

Rozmawialam z nią, powiedzialam jej, że on nie jest jej wart, a ona mi na to "łatwo ci mówić"

Ja teraz łatwo się wkurzam. Idem z Tobom. Spuscimy mu wpierdol!

ivf-ivf, efcia, Mega, Berenika, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Ku.wa

Frajer, niedojrzały. Ona go niestety idealizuje, jak to młoda, zakochana dziewczyna :-( może być głucha na rozsądne argumenty.

Sabina, efcia, caffe, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Frajer, niedojrzały. Ona go niestety idealizuje, jak to młoda, zakochana dziewczyna :-( może być głucha na rozsądne argumenty.
    Najgorsze, ze cymbal popsuje jej taki ważny dzień! Kawał zlamasa

ivf-ivf, efcia, Iwone, Mega, caffe, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, satori lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Babole
    podpisuje sie rencami i nogami pod każdą wasza odpowiedzią

krycha.stara, ivf-ivf, Sabina, Mega, caffe, Mimbla lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia... a nie mówiłam ;-)

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Efcia... a nie mówiłam ;-)

ale że co ?
    bo nerwy przyćmily mi myslenie

krycha.stara lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    ale że co ?
    bo nerwy przyćmily mi myslenie

No, że Sabince było przykro :-)

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehm, ehm

Dziewczyny drogie. Chyba zbyt latwo na niego psy spuszczacie.
    Oni w tym wieku jak i w cionzy- hormony aktywne moocno.

A tak poza tym nie wkurzylybyscie sie kby wasi mezowie spotkali sue ze "stara kolezanka" na kawe? Ja tak :P
    Szkoda ze akurat w takin czasie sie to wydarzylo, no ale zwiazek to zwiazek.
    I tak mysle ze pojda razem, ale pogadac musza. Zycie...

krycha.stara, Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    No, że Sabince było przykro :-)

oj tam, ona przecie w ciozy, to jej hurmonom bylo przykro ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 12:11

krycha.stara lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym wieku, to ciężko mówić o związku, podstawy kruche, zaufania nie ma... do tego się dojrzewa z wiekiem, a chłopcy emocjonalnie sa jakieś 2-3 lata za dziewczynami:-)

krycha.stara, Dziobak, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Tez mi tak zaswitalo z ta kawa. No, ale swoje zdanie podtrzymuje: jak sie nowy focha, niech idzie ze starym. Wtedy dopiero nowy bedzie mial powod do focha! :-P

No jakby mi tak chlopak zrobil i poszedl ze stara kolezanka na studniowke, to juz bylby koniec zwiazku. Ale to juz kwestia temperamentu na szczescie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 12:12

krycha.stara, efcia, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na studnowce sama, nie miałam chłopaka... przeżyłam :-)

*aga* lubi tę wiadomość

‹‹ 12964 12965 12966 12967 12968 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ