35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Nigdy nie jeździłam na workach po śniegu? Sanki sie nie unywaja
uwielbialismy to
niby na piczatku w workach było siano, ale potem i tak jeździło się na smak goli bo słabo albo się zgubiła albo poprEsuwalo
a jakie prędkości sie rozwijało!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 12:40
moremi, efcia, Sabina, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rzekłabym dzień dobry ale wcale nie jest dobry
Śpię na stojąco, ledwo zywa jestem, w nocy wstawałam do Hanki bo zaczęła goraczkowac w okolicach 39 i nie wiedziałąm czy nie skoczy wyżej
nafaszerowałam dzieciaka cebulą, czosnkiem, miodem i herbata z lipy, nogi nasmarowałam kamforą i dziś bez gorączki ale gardło zawalone i apetytu totalnie zero
Byłam z psami ale zmachałam sie jak nigdy, czułam sie jakbym nie po polu szła tylko na jakiś górski szczyt, mam nadzieję że zaraz ja nie bede chora
Zima piękna, wszechobecna biel
Tyle u nas
Lecę obiad szykować, dzisiaj szpinak
Miłej niedzieli !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 13:49
iwcia77, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ze tez niektórzy niedzielę poswięcają na glupie wojenki zamiast z rodziną spędzić czas. Idę poprzytulac się z synem i później na spacer
ivf-ivf, Dziobak, efcia, kapturnica, Mega, anulka1978, Iwone, Berenika, iwcia77, satori, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ze tez niektórzy niedzielę poswięcają na glupie wojenki zamiast z rodziną spędzić czas. Idę poprzytulac się z synem i później na spacer
jaka rodzina taki czasivf-ivf, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Mimbla, kapturnica, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A, bo ja mylalam, ze to ty zrobilas czeski blad.
Worki do czego? I jakie worki? Poprosze fotki z workow!
Uwaga, powieje wsią.
Bierzemy worek, najlepiej po nawozach. Wypychamy sianem, zawiazujemy szpagatem (to taki sznurek do wiązania słomy). I gotowe.
Sanki, jabłuszka i inne wynalazki się chowają.
Fotki narazie nie będzie. Dzisiaj zamiast worków będzie kulig.
No chyba, że w domu znajdę jakieś z dawnych lat.Reni, moremi, efcia, kapturnica, Dziobak, anulka1978, malgos741, Magda*, Berenika, iwcia77, Mega, satori, BISCA lubią tę wiadomość