35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Uwaga, powieje wsią.
Bierzemy worek, najlepiej po nawozach. Wypychamy sianem, zawiazujemy szpagatem (to taki sznurek do wiązania słomy). I gotowe.
Sanki, jabłuszka i inne wynalazki się chowają.
Fotki narazie nie będzie. Dzisiaj zamiast worków będzie kulig.
No chyba, że w domu znajdę jakieś z dawnych lat. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 16:20 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 stycznia 2016, 19:24
-
SolarPolar wrote:Cyy to pora na jakies sadzonki. Mow mi tu wszystko bo ja poczatkujaca rolniczka:-)
polecam bo pięknie się udają z nasion więc duuuuża oszczędnośc (sadzonki przy duzej ilosci troche kosztuja)
I pomidory póki coale ja oczywiście zamowie juz zestaw wszystkich warzyw zeby miec komplet i nie latac potem jak kot z pecherzem bo gdzies czegos nie kupię
Aaa i na koniec stycznia pory, seleryPor super sie udaje ale trzeba pamietac zeby ucinac systematycznie siewki zeby sie nie pokladały (sa cienkie jak włos na poczatku) - skraca sie je kilka razy az w koncu nabiora mocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 16:26
moremi, SolarPolar, Dziobak, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Szkoda pindowatej,że zbuki same produkuje i z żałości szmatą w szkole podłogę glancuje.
Nic jej w zaciążeniu jednak to nie pomoze nawet jeżdżac po mężowskim worze .
Wierszoklecimy dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 16:32
moremi, Reni, Berenika, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 16:38 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 stycznia 2016, 19:24