35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja się staram o drugie dziecko..zara..aaa no tak o pierwsze też!
Dziobak, Sabina, moremi, *aga*, malgos741, krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, Simba, Iwone, Mimbla, iwcia77, Mega, Berenika, Kisiel, Bozia3, BISCA, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
Bardzo Wam kibicuję dziewczyny
i na pocieszenie powiem, że moja serdeczna przyjaciółka przez 4 lata dzielnie walczyła (dużo młodsza ode mnie, przed 30tką sporo), aż w końcu nadszedł ten dzień
i dzisiaj ma cudownego Syna
Marzenia się spełniają !!malgos741, Berenika lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Powiem Wam że dietetyka mnie kręciła długi czas, nawet chciałam się na studia wybrac w tym kierunku ale ostatecznie po przanalizowaniu tematu odpuscilam choc pewnie kasa z tego by jakas była, teraz dietetyka na topie
Diety krotkoterminowe to głupi pomysł moim zdaniem, zawsze jak się po "wyposzczeniu" wroci do "normalności" w żywieniu to kilogramy urosną
Trzeba zmienic sposob odzywiania na stałe - ograniczyc cukier, sól, wszelkie badziewia typu chipsy, paluszki, napoje itp, odstawić kolacje na bok (nie jemy po 17)
Cwiczenia plus obowiązkowo ruch sam w sobie - chocby regularny spacer - ale w tempie
Latem rower, pływanie, spacery... zimą łyżwy, sanki - po prostu duuuzo ruchu w naszym zyciu
I racjonalne odzywianie...
Piękna sylwetka to naprawdę "cięzki chleb"
Ponoć mam brzuch po którym nie widac ciąży... może i tak... ale ile to mnie kosztowało to wiem tylko ja i najbliższe mi osoby
Takie moje spostrzeżenia
moremi, efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77, Kisiel, Natka_79, anulka1978 lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę płaskich brzuchów i samozaparcia
Ja twardzielką nie jestem- kolację zjadłam o 17 i już jestem głodna
A wiecie że gdyby chodzenie było zdrowe listonosze byliby nieśmiertelni
I tym optymistycznym akcentem mówię dobranocmoremi, Dziobak, iwcia77, Reni, Kisiel, megan8, Natka_79, SolarPolar, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Witam z wieczora
fotki widziałam ale nie wszystkie ( Aga za szybko skasowałaś)...
Zimno na wieczór się zrobiło ale za dnia super pogoda ze słoneczkiem
Czemu Iwka w kartonie?Sabina, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Witam z wieczora
fotki widziałam ale nie wszystkie ( Aga za szybko skasowałaś)...
Zimno na wieczór się zrobiło ale za dnia super pogoda ze słoneczkiem
Czemu Iwka w kartonie?moremi, malgos741, kapturnica, iwcia77, Iwone, Mega, Kisiel, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Uff. Psy, koty, dieta, foty. Jestem u siebie, foruma odczarowali. No to gites.
Anulka, bez urazy, myslalam, ze to Twoj maz, ale ja slepa i na smarku takze ten
Dziobie, szkolili nas dzis w robocie ze skladania serwetek i byl instruktor z Norwegii. Pytalam o Ciebie, ale nie kojarzyl. Za to labadki umiem skladac . CZADOWO -
Sabina wrote:Na kartonie. Przeprowadza się do teściowej
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
krycha.stara wrote:A, nie ten kurs pani. Tance beda w innym module pt. "Jak lawirowac z taca na sali, zeby sie nic nie rozlalo"-cwiczenia praktyczne.
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie
Siedze w kartonie I chleje
Jestem w polowie drugiej butelki bialego
DIETA poszla w pi...
Sabina, krycha.stara, iwcia77, ComeToMeBaby, Berenika, Jastra, malgos741, Bozia3, megan8, macduska, moremi, SolarPolar, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Witam wieczornie
Siedze w kartonie I chleje
Jestem w polowie drugiej butelki bialego
DIETA poszla w pi...iwcia77, Jastra, malgos741, macduska, moremi, anulka1978, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:I ze slownikiem. I jeszcze dala mezowi sprawdzic...
Ide dalej pic
Trzymajcie sie , pamietam o was aaaa i za wszystkie staraczki trzymam kciuki
PaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 21:45
krycha.stara, Dziobak, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, Iwone, Berenika, Sabina, Jastra, malgos741, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Hehe ale wiesz jak dlugo to pisalam ...
znam to- ja po pijaku poprawiam smsy po 10 razy żeby nie było widać że pisze je po pijakuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 21:50
krycha.stara, Sabina, Jastra, iwcia77, anulka1978, BISCA lubią tę wiadomość
-
eee jeszcze lepiej pisze się po narkozie
moja siostra do tej pory ma bekękrycha.stara, Sabina, Jastra, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, Berenika, Kisiel, Mimbla, malgos741, macduska, moremi, BISCA lubią tę wiadomość