35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej .Ja po 18 corki,wszystko sie udalo jestem zadowolona ze w domu nie robilam. W czwartek mamy wizyte u endo i znowu sie martwie bo guzek sie zwiekszyl ma 7 mm,musze szukac corce onkologa bo jako ze dorosla nie moze sie kontrolowac tam gdzie do tej pory
.Wszystko jakos mnie dobija,trza jakiegos kartonu szukacIwone, Dziobak, Berenika, moremi, Mega, Sabina, beates, Jastra, satori lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Hej .Ja po 18 corki,wszystko sie udalo jestem zadowolona ze w domu nie robilam. W czwartek mamy wizyte u endo i znowu sie martwie bo guzek sie zwiekszyl ma 7 mm,musze szukac corce onkologa bo jako ze dorosla nie moze sie kontrolowac tam gdzie do tej pory
.Wszystko jakos mnie dobija,trza jakiegos kartonu szukacsciskam cie mocno
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja nie wiem, normalni ludzie sie przy sexach godzą a ja się ze swoim pożarłam i teraz jestem w kropce co zrobić na pogodzenie żeby nie było gorzej
ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Obiecałam że wkleję zdjęcia Lunki. Niestety nie miała dziś chęci na sesję,więc tylko takie. Może jutro uda się jakieś wyraźniejsze zrobić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/596fa15f1abf.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2c3dfa290f1.jpgmegan8, Berenika, Mimbla, moremi, SolarPolar, Mega, Jastra, *aga*, Dziobak, anulka1978, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, gosia7122, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Hej .Ja po 18 corki,wszystko sie udalo jestem zadowolona ze w domu nie robilam. W czwartek mamy wizyte u endo i znowu sie martwie bo guzek sie zwiekszyl ma 7 mm,musze szukac corce onkologa bo jako ze dorosla nie moze sie kontrolowac tam gdzie do tej pory
.Wszystko jakos mnie dobija,trza jakiegos kartonu szukac
Trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 09:54
gosia7122 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam z rana
Ale wczoraj miałam dzień w pracy - kontrolę miałyśmy, nawet nie wyszło tragicznie
A dziś o 5 rano jakiś nawalony palant się wydzierał pod oknami.... byle do piątku. ...
GosiaJastra, *aga*, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
Nie spać, zwiedzać!
My już z piesławem o 5 byliśmy nasikać. Uprzejmie informuję, że zima nadal jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 06:30
SolarPolar, *aga*, Mega, anulka1978, Mimbla, moremi, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się,
Gosia
Melduję, że zima nadal niby jest, jakieś białe widać, ale czekam na więcej.
Znowu cały dzień w papierach...
Muszę szybko zajść i iść na L-4od kwietnia już bym mogła
Miłego
*aga*, SolarPolar, Bozia3, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja jednak musze zmienic swoje zycie. Pszczoly, spacery po polach i lasach nawet z 3 psami, pielenie ogrodka, robienie wekow i z dala od ludzi. Niech to moje dziecko szybciej rosnie:-)
Taaak, ja tez tak będę miała. Kiedyś. Na pewno.SolarPolar, *aga*, Mega lubią tę wiadomość
-
Śnieżne dzień dobry
@ już się zbliża
już puka do mych drzwi
pobiegnę się przywitać
z radości serce drży
5 rano tabletka przeciwbólowa...i co tu robić , wyprowadzić może psa sąsiada, może nauczę się dziergaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 07:51
SolarPolar, Mega, Dziobak, anulka1978, moremi, iwcia77, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór