35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam schiz żeby dobrze trafic w dzień, nie wiem przeciez czy to dzisiaj czy jutro czy moze za 2 dni a jak ma sie cykle rozwalone po anty to nie wiadomo nic
I tak mnie wkurzyl poprzedni cykl (był mega krotki) ze olałam to cale planowanie i spinanie się
Dokąd chcecie się wybrac? -
Anula, mój był u dietetyka. Przywiózł garść rad i przepisów. Jedzenia ma więcej niż do tej pory jadł. Gorzej ze gotowanie to moja rola bo chłop ma opory. Nawet puściłam komentarz ze teraz biedna jestem z gotowaniem dla niego i może o to ten foch
wkurza mnie jak o coś ku chodzi ale nie powie....
Sabina lubi tę wiadomość
-
Pierwiastka to owocnego wyjazdu, ja właśnie na takim zabalowałam z mężem na całego- nic nie liczyłam nic nie sprawdzałam, nawet sie zdziwiłam czemu plamie zamiast okresu i udało się
A mój niech się przymila, niech się stara to ma być przyjemny czasSabina lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
myśleliśmy o Karpaczu bo dziewczyny reklamowały ale teraz ferie to nie wiem czy to dobry pomysł jest, aczkolwiek góry lubimy obydwoje
raczej się wybierzemy do spa albo jakiej sauny na relax i do kraka bo wieki nie byliśmy i do znajomych do gniezna pewnie się uda i na jakieś wycieczki po okolicy bo mamy kilka jezior i parków to dla takich łazików jak my kilka kilosów zimową porą wśród natury to bedzie coś pięknegoi w tropiki do lokalnej palmiarni, lubię bardzo!
megan8, beates, Sabina, anulka1978 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
a napisze se i ja...
Psiaki cudne, chorwat skradl moje serce... tez jestem zwierzo-lubna... psy, konie, koty i... uwielbiam malpy:)
Dziewczeta ale Wy laski jak sie patrzy:) zalapalam sie na Anie i Wacie, Agi to rozciagniete nozki moge skomentowac;)
Ania fajnie, ze uratowaliscie psa... takie historie mnie rozczulaja...!
milo Aga napisalas, tak empatycznie o tych co sie o pierwsze staraja, latwe to nie jest przezycie jak te miesiace leca jak szalone a tu nadal nic...
ale poki zycie to i trza nadzieje miec:)*aga*, Sabina, moremi, Kisiel, Simba lubią tę wiadomość
loret1 -
loret1 wrote:Pierwiastka podsylaj pomysly urlopowe, bo i u mnie trzeba troche koloru bo jakis marazm jest...
anulka1978 lubi tę wiadomość
pierwiastka wrote:myśleliśmy o Karpaczu bo dziewczyny reklamowały ale teraz ferie to nie wiem czy to dobry pomysł jest, aczkolwiek góry lubimy obydwoje
raczej się wybierzemy do spa albo jakiej sauny na relax i do kraka bo wieki nie byliśmy i do znajomych do gniezna pewnie się uda i na jakieś wycieczki po okolicy bo mamy kilka jezior i parków to dla takich łazików jak my kilka kilosów zimową porą wśród natury to bedzie coś pięknegoi w tropiki do lokalnej palmiarni, lubię bardzo!
co ja czytam... to może się spotkamy ?anulka1978, moremi, Kisiel, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:co ja czytam... to może się spotkamy ?
ja to nigdy za bardzo nie ogarniam tematu spotkań bo zawsze hektar mam do punktu zbiórki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 20:33
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
loret1 wrote:mnie sie w Karpaczu podobalo, urokliwe miejsce:)
to oby sie urlop Pierwiastko udal i byl owocny:)
ja tam czuję w kościach że to będzie mój rokmoremi, satori lubią tę wiadomość
Natka_79 wrote:Anula, mój był u dietetyka. Przywiózł garść rad i przepisów. Jedzenia ma więcej niż do tej pory jadł. Gorzej ze gotowanie to moja rola bo chłop ma opory. Nawet puściłam komentarz ze teraz biedna jestem z gotowaniem dla niego i może o to ten foch
wkurza mnie jak o coś ku chodzi ale nie powie....
anulka1978 lubi tę wiadomość
Powiem Wam że dietetyka mnie kręciła długi czas, nawet chciałam się na studia wybrac w tym kierunku ale ostatecznie po przanalizowaniu tematu odpuscilam choc pewnie kasa z tego by jakas była, teraz dietetyka na topie
Diety krotkoterminowe to głupi pomysł moim zdaniem, zawsze jak się po "wyposzczeniu" wroci do "normalności" w żywieniu to kilogramy urosną
Trzeba zmienic sposob odzywiania na stałe - ograniczyc cukier, sól, wszelkie badziewia typu chipsy, paluszki, napoje itp, odstawić kolacje na bok (nie jemy po 17)
Cwiczenia plus obowiązkowo ruch sam w sobie - chocby regularny spacer - ale w tempie
Latem rower, pływanie, spacery... zimą łyżwy, sanki - po prostu duuuzo ruchu w naszym zyciu
I racjonalne odzywianie...
Piękna sylwetka to naprawdę "cięzki chleb"
Ponoć mam brzuch po którym nie widac ciąży... może i tak... ale ile to mnie kosztowało to wiem tylko ja i najbliższe mi osoby
Takie moje spostrzeżenia
Dziobak, moremi, efcia lubią tę wiadomość