X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam schiz żeby dobrze trafic w dzień, nie wiem przeciez czy to dzisiaj czy jutro czy moze za 2 dni a jak ma sie cykle rozwalone po anty to nie wiadomo nic :/
    I tak mnie wkurzyl poprzedni cykl (był mega krotki) ze olałam to cale planowanie i spinanie się :)

Dokąd chcecie się wybrac? :)

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula, mój był u dietetyka. Przywiózł garść rad i przepisów. Jedzenia ma więcej niż do tej pory jadł. Gorzej ze gotowanie to moja rola bo chłop ma opory. Nawet puściłam komentarz ze teraz biedna jestem z gotowaniem dla niego i może o to ten foch ;) wkurza mnie jak o coś ku chodzi ale nie powie....

Sabina lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwiastka to owocnego wyjazdu, ja właśnie na takim zabalowałam z mężem na całego- nic nie liczyłam nic nie sprawdzałam, nawet sie zdziwiłam czemu plamie zamiast okresu i udało się :-)

A mój niech się przymila, niech się stara to ma być przyjemny czas :-)

Sabina lubi tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myśleliśmy o Karpaczu bo dziewczyny reklamowały ale teraz ferie to nie wiem czy to dobry pomysł jest, aczkolwiek góry lubimy obydwoje

raczej się wybierzemy do spa albo jakiej sauny na relax i do kraka bo wieki nie byliśmy i do znajomych do gniezna pewnie się uda i na jakieś wycieczki po okolicy bo mamy kilka jezior i parków to dla takich łazików jak my kilka kilosów zimową porą wśród natury to bedzie coś pięknego :) i w tropiki do lokalnej palmiarni, lubię bardzo! :)

megan8, beates, Sabina, anulka1978 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ja chyba wtedy akurat będę mogła jedynie na indiańca te starania uwskuteczniać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 20:18

*aga* lubi tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a napisze se i ja...
    Psiaki cudne, chorwat skradl moje serce... tez jestem zwierzo-lubna... psy, konie, koty i... uwielbiam malpy:)

Dziewczeta ale Wy laski jak sie patrzy:) zalapalam sie na Anie i Wacie, Agi to rozciagniete nozki moge skomentowac;)

Ania fajnie, ze uratowaliscie psa... takie historie mnie rozczulaja...!

milo Aga napisalas, tak empatycznie o tych co sie o pierwsze staraja, latwe to nie jest przezycie jak te miesiace leca jak szalone a tu nadal nic...

ale poki zycie to i trza nadzieje miec:)

*aga*, Sabina, moremi, Kisiel, Simba lubią tę wiadomość

loret1
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    Aga, ja chyba wtedy akurat będę mogła jedynie na indiańca te starania uwskuteczniać :P

Zobacz zawsze to jakaś odmiana :-P

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwiastka podsylaj pomysly urlopowe, bo i u mnie trzeba troche koloru bo jakis marazm jest...;)

loret1
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Zobacz zawsze to jakaś odmiana :-P
    tja, od razu mi tortury na myśl przyszły :P

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    Pierwiastka podsylaj pomysly urlopowe, bo i u mnie trzeba troche koloru bo jakis marazm jest...;)
    my raczej chcemy się zrelaksować od tego kołowrota pracowego robiąc tylko to na co mamy ochotę więc pewnie bedzie kino, knajpa, spa/sauna, spacery, kilka wypadów jedno albo dwudniowych i nam się ten tydzień skończy :D

anulka1978 lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    myśleliśmy o Karpaczu bo dziewczyny reklamowały ale teraz ferie to nie wiem czy to dobry pomysł jest, aczkolwiek góry lubimy obydwoje

raczej się wybierzemy do spa albo jakiej sauny na relax i do kraka bo wieki nie byliśmy i do znajomych do gniezna pewnie się uda i na jakieś wycieczki po okolicy bo mamy kilka jezior i parków to dla takich łazików jak my kilka kilosów zimową porą wśród natury to bedzie coś pięknego :) i w tropiki do lokalnej palmiarni, lubię bardzo! :)

co ja czytam... to może się spotkamy ?

anulka1978, moremi, Kisiel, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    co ja czytam... to może się spotkamy ?
    gdzie? kiedy?
    ja to nigdy za bardzo nie ogarniam tematu spotkań bo zawsze hektar mam do punktu zbiórki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 20:33

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie sie w Karpaczu podobalo, urokliwe miejsce:)
    to oby sie urlop Pierwiastko udal i byl owocny:)

loret1
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    mnie sie w Karpaczu podobalo, urokliwe miejsce:)
    to oby sie urlop Pierwiastko udal i byl owocny:)
    a dziękuję :)

ja tam czuję w kościach że to będzie mój rok ;)

moremi, satori lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Anula, mój był u dietetyka. Przywiózł garść rad i przepisów. Jedzenia ma więcej niż do tej pory jadł. Gorzej ze gotowanie to moja rola bo chłop ma opory. Nawet puściłam komentarz ze teraz biedna jestem z gotowaniem dla niego i może o to ten foch ;) wkurza mnie jak o coś ku chodzi ale nie powie....
    byłam u takiego speca ale u mnie się to skończyło jojo :/

anulka1978 lubi tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... to niech tak sie stanie:)
    oby ten rok dla wszystkich staraczek byl owocny, fajnie by bylo...:)

anulka1978, Mega, satori lubią tę wiadomość

loret1
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 18:37

iwcia77 lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam że dietetyka mnie kręciła długi czas, nawet chciałam się na studia wybrac w tym kierunku ale ostatecznie po przanalizowaniu tematu odpuscilam choc pewnie kasa z tego by jakas była, teraz dietetyka na topie
    Diety krotkoterminowe to głupi pomysł moim zdaniem, zawsze jak się po "wyposzczeniu" wroci do "normalności" w żywieniu to kilogramy urosną :/
    Trzeba zmienic sposob odzywiania na stałe - ograniczyc cukier, sól, wszelkie badziewia typu chipsy, paluszki, napoje itp, odstawić kolacje na bok (nie jemy po 17)
    Cwiczenia plus obowiązkowo ruch sam w sobie - chocby regularny spacer - ale w tempie ;)
    Latem rower, pływanie, spacery... zimą łyżwy, sanki - po prostu duuuzo ruchu w naszym zyciu ;)
    I racjonalne odzywianie...
    Piękna sylwetka to naprawdę "cięzki chleb" :/
    Ponoć mam brzuch po którym nie widac ciąży... może i tak... ale ile to mnie kosztowało to wiem tylko ja i najbliższe mi osoby ;)
    Takie moje spostrzeżenia ;)

Dziobak, moremi, efcia lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    pierwiastka priv
    odpisane

megan8 lubi tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze to "publiczne" forum, wrzuciłabym Wam fotę jaki efekt można uzyskać bez diety cud, dietetyka i suplementów aptecznych ;)

f2w33e3k4fqom8sd.png
‹‹ 13009 13010 13011 13012 13013 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ