35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
cześc dziewczyny
jak ja nienawidzę sesji!!!
no oderwałam się na chwilę od papierów wszelakiej maści i chciałam nadrobić ale tyle tego naprodukowałyście, że pozostało mi jedynie zdjęcia pooglądaćmiło wasze twarze z nickami połączyć!
anulka - fota z psami jak kadr z jakiegoś filmu akcjifryzura bomba! a psiaki boskie, szczególnie poza na kanapie powalająca
aga, no no kobieto, piękniejakoś inaczej moja wyobraźnia obstawiała
dziobak! no pierwszą 'twarzową' fotę widzę, ale zupełnie wyglądasz jak w moim śnie kiedyś tam dawno temu
magduska, piknie jak zwykle
kapta, super widoki
ależ jesteście laski dziewczyny, a ja tu taka nieuczesana przychodzę
efcia, BISCA, *aga*, iwcia77, megan8, Dziobak, macduska, moremi, Sabina, Mimbla, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Efcia tu same piękne wykresy, Asiuli, twój też widziałam
Polatałam z łopatą, szpagatów nie robiłam, a mam takie kłucie w brzuchu...chyba sobie coś naciągnęłam.
Reni ty się zastanów- gorzej jak nam się to spodobaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:59
Reni, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Dwa lata nie pracuje w tej branży polarowej
Efcia tu same piękne wykresy, Asiuli, twój też widziałam
Polatałam z łopatą, szpagatów nie robiłam, a mam takie kłucie w brzuchu...chyba sobie coś naciągnęłam.
Ja mam caly czas wrazenie ze "cos sobie naciągnęłam" bo mnie rwie momentami na dole brzucha -
nick nieaktualnyAnulka my się staraliśmy 3lata. A z córką trafiliśmy za pierwszym razem... mam tylko nadzieję, ze ten cykl będzie 40-tygodniowy
ze nic złego się nie zdarzy
iwcia77, macduska, Iwone, ComeToMeBaby, *aga*, moremi, Kisiel, malgos741, Mega, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja już chyba że trzy razy miałam napisać, ze ta dyskusja również do niczego nie doprowadzi. Ale zrezygnowałam. I tak nikt nie zwróci na to uwagi.
Mówisz że dobre gołąbki? Mam na nie ochotę, tylko robić mi się nie kce
Wieczór bry
Wbija do mnie na gołąbki , mam ich dużoSabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodejrzewam, że każdej z nas, tu obecnych życie dało prztyczka w nos.
Jak zaczynałam starania to też mi się wydawało, że to już, zaraz będę w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 19:26
Sabina, *aga*, anulka1978, efcia, moremi, Kisiel, malgos741, iwcia77, Mega, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
No ja miałam być w sierpniu, nawet powiedziałam mężowi że się nie postarał
Ale myślę , że nam które już mają swoje dzieci jest znacznie łatwiej pogodzić się z porażka, że się nie udaje- niż osobą które starają się o pierwsze. Za wszystkie trzymam kciuki ale najmocniej za dziewczyny walczące o swoje pierwsze szczęście, żeby mogły poczuć się mamami
A tak w ogóle to mam koleżankę, wyszła za mąż w wieku 25 lat z pomocą lekarzy starali się przez 16 lat...i kiedy już odpuścili zaliczyli tzw. szczęsliwą wpadkę mając 42 lata.Tak więc wszystko jest możliweWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 19:37
megan8, Sabina, macduska, Reni, efcia, beates, Iwone, moremi, Kisiel, Simba, iwcia77, ania.g, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:...
Ale myślę , że nam które już mają swoje dzieci jest znacznie łatwiej pogodzić się z porażka, że się nie udaje- niż osobą które starają się o pierwsze. Za wszystkie trzymam kciuki ale najmocniej za dziewczyny walczące o swoje pierwsze szczęście, żeby mogły poczuć się mamami
...
no wreszcie ktoś i za mnie kciuki trzyma
*aga*, Dziobak, moremi, Kisiel, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyTo teraz żart:
Do służb specjalnych w Rosji przychodzi Icek z podaniem o paszport w celu emigracji.
Oficer pyta o powód. Skoro przeżył Stalina, Breżniewa, Chruszczowa....
Icek mówi, że ze względu na homoseksualizm.
Icek - przecież Ty nie jesteś gejem?- dziwi się oficer.
Na to Icek:
- Za Stalina ich zabijano.
- Za Breżniewa aresztowano.
- Za Chruszczowa przymusowo leczono.
- Za Gorbaczowa przestano się ich czepiać.
- Za Putina stało się modne.
Chcę wyjechać póki nie jest to obowiązkowe.
*aga*, Sabina, anulka1978, ComeToMeBaby, Dziobak, Iwone, moremi, Kisiel, malgos741, Mimbla, iwcia77, Mega, ania.g, Berenika, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
Ja tez znam takie przypadki że niby długo nic a potem nagle niespodziewanie ciąża
Pewnie że łatwiej ogarnąć problem z zajściem jak ma się juz dzieci bo jakby nie było jest się juz w tej kwestii człowiekiem spełnionym
Ja się strasznie zestresowałam chyba przy tych staraniach.
Najpierw długie miesiace (lata?) temat zawieszony w czasoprzestrzeni, niby by sie chcialo ale trudno podjąc decyzję, czlowiek juz dzieci odchował, ma luz
Podjęliśmy decyzję... stresa może emocje? jak zwał tak zwał
Potem decyzja o odstawieniu anty... i znowu stres
Potem miesiac odczekalismy i zaczęlismy starania... oczywiscie stres - bo to już
Nie moglam spac, w glowie tysiace mysli - no po prostu pełen schiz
ale miesiac, drugi i wkurzyłam się bo czlowiek chce, stara się, robi badania, mysli, układa sobie wszystko, zastanawia się gdzie łóżeczko postawić itp a tu nic z tego... i jakos tak w złości stwierdziłam ze w dupie to mam, jak bedzie to bedzie, nie ma co sie nastawiać i nakręcac bo to niczemu dobremu nie służy i tak sobie trwam ten miesiąc dumając juz o letnim wypoczynku... planując ogród wiosenny i takie tam
*aga*, Iwone lubią tę wiadomość
-
Małżeństwo w łóżku:
- Patrz, stanął mi!
- To dawaj, przysuń się do mnie szybko....
- Ciszej! bo jeszcze pozna cię po głosie!Sabina, Dziobak, Iwone, macduska, moremi, Kisiel, iwcia77, Berenika, satori lubią tę wiadomość
Cześć,
Wreszcie udało mi się na chwile wpaść. Globusa mam codziennie i już mnie to trochę irytuje
Chłop podjął wyzwanie: odchudza się. Tylko nie wiem czemu focha strzela
Poczytałam skutki uboczne na antykach i chyba nie chce ich brac...
Co do starań to ja o pierwszego to tak na luzie, bez mierzenia temp. ale po pół roku zaczęłam się niepokoić, w końcu się udało po 8 miesiącach. Pózniej zaliczyliśmy wpadkę, co mnie totalnie zaskoczyło. Niestety nie udało się tej ciąży donosić. No i wystarany bohater awatara. Tutaj wszelkie suple, badania i wykresy. Udało się w 3 cyklu choć tez byłam pewna ze za pierwszym trafiliśmy optymalniea F powstał w cyklu który spisalam na straty.
Hmm, swoją droga nadciąga luty, muszę uważać bo wszystkie ciąże kończą się u mnie w listopadziekapturnica, *aga*, efcia, macduska, moremi, Kisiel, malgos741, Simba, iwcia77, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Facet na diecie? uhuhu
wiem cos o tym
A jeszcze jak głodny to juz w ogole cyrkmój od niedawna nie jada kolacji (ja kolacji nie jadam od dawien dawna) ale czasami nieśmiało pytałam czy mu cos zrobic.
Jak sie zgodzi i zje to potem nastepnego dnia ma pretensje ze mu jesc na noc robiejuz nie pytam
a on raz na jakis czas sam mowi "wiesz co? zjadłbym cos" i wtedy na jego odpowiedzialnosc dostaje kolacje
zeby nie bylo ze jego brzuszek to moja wina
choc nie powiem uparł sie i ABS trzaska co drugi dzien na zmianę z treningiem atlasowym
Bo ja to od zawsze cos wydziwiam, jak nie fitness to stepy jak nie stepy to tabataa teraz poprzestaje na ABS i atlasie bo mnie juz męczy dojezdzanie 10km na treningi kilka razy w tygodniu
*aga*, Dziobak, efcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
z tymi staraniami o pierwszego potomka to jest przechlapane, a dla mnie w sumie najgorsze było zniechęcenie do robienia tego dziecia a nawet irytacja że chuop się znowu przymila, nie wiem ile to jeszcze zejdzie do szczęśliwego cyklu ale zluzowaliśmy, mamy plan i powoli działamy a co najważniejsze życie odzyskało kolory
w planach mały urlop na początku lutego, rezerwacji zero, konkretnego planu zero ale jest kilka pomysłów na spontaniczne wypady więc już się nie mogę doczekać*aga*, Dziobak, efcia, beates, moremi, Kisiel, malgos741, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter