Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staralam sie nie cytować fot ale tym razem przeoczylam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 16:48

efcia lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Moja corka, jak miala 1,5 roku. Ledwo co obejmowala kolanami kucyka :)
    Ale blondasek :D
    Kurcze szkoda ze nie mamy warunków na konie ale z drugiej strony jak wyjechac? przeciez czlowiek nie zostawi, a juz z psem czy kotem jest problem

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam foty :) Anka jesteś mega laska :)
    A zwierzęta super :) nie znam osobiście żadnego bulla, to się nie wypowiem. Ja mam dwa kundle. Suka ma już 14 lat. Staruszka. A drugi piękny kudlacz ;) ze o kocie super kocie nie wspomnę ;)

efcia, anulka1978, nick nieaktualny, *aga*, moremi, SolarPolar, BISCA, nick nieaktualny, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ja tam lubię i koty i psy. Na razie jednak mam tylko Lunkę. Kotkę mieliśmy do zeszłego roku. W marcu ją wysterylizowałam, a kilka miesięcy później znalazłam ją "sztywną" na trawie. Były burze i któregoś ranka spadł kabel średniego napięcia i poraził naszą kotkę.
    Minęło już kilka miesięcy a ja nadal nie mogę przygarnąć nowego kotka.

Straszne :/ współczuję

Iwone lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziłam już anulkę, asiulę, dorbie, kaptura , duśkę, młodą dziobakównę i resztę słodkich dzieciaków :-) . Śmiało oczekuję na resztę ;-)

No nie mogę się oprzeć ;-)
    BISCA wrote:
    Zawsze zostaje troche dluzej niz inni turysci i zajmuje sie "moim" koniem :)

No kto jak kto ale ty najlepiej znasz swojego kucyka :-P

moremi, BISCA, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Widziałam foty :) Anka jesteś mega laska :)
    A zwierzęta super :) nie znam osobiście żadnego bulla, to się nie wypowiem. Ja mam dwa kundle. Suka ma już 14 lat. Staruszka. A drugi piękny kudlacz ;) ze o kocie super kocie nie wspomnę ;)

E tam laska... wiek niestety juz swoje robi... a jeszcze 3cia ciąża dojdzie i bedzie po ptakach ;) juz się brzuchem chwalic nie bedzie mozna cos tak czuję

Kundelki sa niesamowicie inteligentne i oddane, lubię :) ale uwazam ze powinno sie przyłożyc wszelkich starań do ograniczenia rozrodu tych zwierzaków
    Rozrod nierasowcow jest niekontrolowany i ogromny... potem wałęsają się bidule po ulicach, siedza w schroniskach... suki rodzą co roku... w koncu padają przedwcześnie... a wystarczyłoby wykastrowac psy i wysterylizowac suki, zwlaszcza te na wsi - jesli chodzą wolno

Małż wrocił...

babka ziemniaczana upieczona ale... starsza cóka nie bedzie na obiedzie :P mówiłam? ha! :) wiedzialam ze tak bedzie... mamooooo zrobisz babkę? proszę... zrobisz???? no zrobię....
    Taaaa ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 17:03

moremi, Iwone, megan8, iwcia77, efcia, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Widziłam już anulkę, asiulę, dorbie, kaptura , duśkę, młodą dziobakównę i resztę słodkich dzieciaków :-) . Śmiało oczekuję na resztę ;-)

No nie mogę się oprzeć ;-)

No kto jak kto ale ty najlepiej znasz swojego kucyka :-P

Aga, Ciebie też chętnie obejrzymy.

moremi, anulka1978, efcia, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W życiu nie pomyślałabym, że można tak bardzo przywiązać się do zwierzaka. Sama kiedyś miałam podejście "to tylko pies".
    Teraz mam zupełnie inne podejście.

*aga*, SolarPolar, BISCA, Reni, Mimbla lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tu jest problem, bo ja nie mam swoich zdjęć- przeważnie to ja robię :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, aleś ładny...

Dziobak, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    młodą dziobakównę
    Oraz Dziobaka. To ja na fotce. ;)

*aga*, anulka1978, iwcia77, efcia, BISCA, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprostowanie - psy i suki się kastruje. Sterylizacja polega jedynie na podwiązaniu nasieniowodów/jajowodów, bądż na podawaniu farmaceutyków. Jest też zabiegiem odwracalnym i nie likwiduje popędu i związanych z nim wędrówek, produkcji hormonów itp.
    To samo dotyczy pozostałych ssaków.
    Niestety większość lekarzy weterynarii również stosuje terminu sterylizacja w przypadku samic, ale może to powodować, że faktycznie kotka/suka zostaną wysterylizowane, a nie wykastrowane.

anulka1978 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sprostowanie - psy i suki się kastruje. Sterylizacja polega jedynie na podwiązaniu nasieniowodów/jajowodów, bądż na podawaniu farmaceutyków. Jest też zabiegiem odwracalnym i nie likwiduje popędu i związanych z nim wędrówek, produkcji hormonów itp.
    Niestety większość lekarzy weterynarii również stosuje terminu sterylizacja w przypadku samic, ale może to powodować, że faktycznie kotka/suka zostaną wysterylizowane, a nie wykastrowane.

Już wiemy ;-) przynajmniej ja :-P

satori lubi tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dziękuję za sprostowanie :) będę pamiętac :)

moremi lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wykastrowane zwierzęta. Fakt że trzeba potem znaleźć zwierzęciu dom, dobry dom, nie jest łatwe. Wolę żeby było tak. I tak bardzie z każdym zwierzęciem u nas.

anulka1978, moremi lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja... odnośnie koni... zwierząt... warunków....

https://www.facebook.com/Stadnina-Kojrys-łamie-prawa-zwierząt-753513158112403/

Bywałam tam czesto lata temu...

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja mam wykastrowane zwierzęta. Fakt że trzeba potem znaleźć zwierzęciu dom, dobry dom, nie jest łatwe. Wolę żeby było tak. I tak bardzie z każdym zwierzęciem u nas.
    I wlasnie o to chodzi, nie jest łatwo znaleźć dobry dom dla kilku szczeniat czy kociat... :)

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie znalazłam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 20:19

anulka1978, megan8, Dziobak, efcia, iwcia77, BISCA, Reni, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, Iwone, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, caffe lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie umiem mniejszego zrobić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale z Was laski!
    Fajnie tak zwizualizowac sobie z kim sie rozmawia :)

anulka1978, iwcia77, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 13006 13007 13008 13009 13010 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ