35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka- fajny ten przybłęda z Chorwacji
I poza twojego bulla też niczego sobie.
Aga- fajna z ciebie laska, super kolor włosówNo i zdaje mi się że mój m ma takiego samego polara jak ten twój, tylko w kolorze zieleni. Taka sytuacja
BISCA, megan8, *aga*, Mimbla, Sabina, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Haha w liceum to zmarszczek nie miałam, stanowczo za dużo się śmieję
Anulka zapomnij o piątku...strzelmy sobie po gorącej herbacieanulka1978, efcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Anulka, nie chce glupio nakrecac, ale Twoj wykres wyglada bardzo obiecujaco. A z tym czekaniem, no coz, tez tak mialam na poczatku. Musialam byc w ciazy tu i teraz. Wydawalo mi sie, ze nie zniose wiecej czekania.
To moj 35 CS. Zycie uczy mnie pokory. Mam nadzieje, ze Ci tego zaoszczedzi..anulka1978, efcia, macduska, Iwone, Sabina, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
Kometa to mojego ulubione wdzianko....wiesz on ma ciągle sentyment do tych chwil...i ten sentyment zajmuje całą jedną spiżarkę w domu
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Kometa to mojego ulubione wdzianko....wiesz on ma ciągle sentyment do tych chwil...i ten sentyment zajmuje całą jedną spiżarkę w domu
mojego chyba też ulubione, choć ma je stosunkowo od niedawna. wiesz- "taktyczne". on ma wszystko "taktyczne". nawet ręcznik
takie zboczenie zawodowe.iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Anulka- fajny ten przybłęda z Chorwacji
I poza twojego bulla też niczego sobie.
Bull to kosmita
Tyson Chorwat to spoko piescałe szczęście znalazł sie odpowiedni dom dla niego bo juz miałam czarne mysli
nie było łatwo... a u nas zostać nie mógł (choć urobił sobie bulla niesamowicie - zyli jak bracia? a może ojciec z synem? cholera wie jak to okreslić) - wiedzialam ze jak zacznie dojrzewac to może pojawic sie problem, walka o terytorium miedzy samcami... o sukę... o nas...
Przywieźlismy go z myslą o daniu mu szansy na życie... ale w adopcyjnym domui udało sie osiągnąc cel
odwiedzamy go
efcia, SolarPolar, Reni, moremi, Sabina, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Herbacie? fakt - lubię zieloną
może być
Może być z wkładką np góralska...bo jak już się dowiesz że w ciąży jesteś to już nie tkniesz, a teraz jeszcze na legalu możnaBISCA, anulka1978, efcia lubią tę wiadomość
BISCA wrote:Anulka, nie chce glupio nakrecac, ale Twoj wykres wyglada bardzo obiecujaco. A z tym czekaniem, no coz, tez tak mialam na poczatku. Musialam byc w ciazy tu i teraz. Wydawalo mi sie, ze nie zniose wiecej czekania.
To moj 35 CS. Zycie uczy mnie pokory. Mam nadzieje, ze Ci tego zaoszczedzi..
Ja myslalam ze zajde od razu bo przeciez tak było w poprzednich 2 ciążach... a tu niestetypoczatkowo złość, żal, łzy... Odpuscilam sobie myslenie o urlopie... bo ciąża... ale w święta juz mnie to dobiło konkretnie i stwierdzilam ze jedziemy... wszystko zarezerwowane, żyje urlopem.. a przy okazji może i ciąża sie trafi...
Wykres obiecujaco? ja tam spadek widzę i nie wiem czy to aby nie na @ -
ComeToMeBaby wrote:a-ha! czyli jednak zdjęcie historyczne...
mojego chyba też ulubione, choć ma je stosunkowo od niedawna. wiesz- "taktyczne". on ma wszystko "taktyczne". nawet ręcznik
takie zboczenie zawodowe.
No leciwe sierpień 2015 rok...u mojego teraz mija już 2 lata...ale jakby go wezwali w teren ma wszystkoSabina lubi tę wiadomość
anulka1978 wrote:Ja myslalam ze zajde od razu bo przeciez tak było w poprzednich 2 ciążach... a tu niestety
poczatkowo złość, żal, łzy... Odpuscilam sobie myslenie o urlopie... bo ciąża... ale w święta juz mnie to dobiło konkretnie i stwierdzilam ze jedziemy... wszystko zarezerwowane, żyje urlopem.. a przy okazji może i ciąża sie trafi...
Wykres obiecujaco? ja tam spadek widzę i nie wiem czy to aby nie na @
Hm, taki spadek, to nie spadek. Mi wyglada na trojfazowy ... À le nie nakrecamefcia, *aga*, anulka1978 lubią tę wiadomość