35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to jestem zakochana w Bulach, więc się nie wypowiadam
psiaki
witaj w rodzinie OvuzwierzolubówIwone, BISCA, efcia, Mimbla, Dziobak, moremi, anulka1978, Sabina, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Anulka, piekne zdjecia !
Bulteriey mnie przrazaja, nie wiedziec czemu, ale labradorke bym chetnie wytarmosila za uszy. Ma spojrzenie urwisa.
A Ty fajna laska jestes
efcia, Mimbla, Iwone, Dziobak, moremi, anulka1978, Sabina, iwcia77, Kisiel, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Anulka, piekne zdjecia !
Bulteriey mnie przrazaja, nie wiedziec czemu, ale labradorke bym chetnie wytarmosila za uszy. Ma spojrzenie urwisa.
A Ty fajna laska jestes
Cytuję i podpisuję po tym.
Obiema rencyma.efcia, BISCA, moremi, anulka1978, kapturnica, Sabina, iwcia77, Berenika, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Anulka, piekne zdjecia !
A Ty fajna laska jestes
a wiesz, ze więcej pogryzień jest przez Laby niż Bule?anulka1978 lubi tę wiadomość
-
Noooo, fajne zdjęcia. I podziwiam za fryzurę na zapałkę
Ja nie miałam nigdy takiej odwagi. Miałam kiedyś dość krótkie włosy- wystarczyło przejechać ręką z żelem i już- ale stwierdziłam że mi to nie pasuje. Tobie jak najbardziej.
anulka1978 lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Jak ja Ci zazdrodzcze tego wolnego, tego sniegu, tego kominka i pomidorowej !
To co, kiedy wyjechać po ciebie na.lotnisko?BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Na biegowki pójdziemy! Jaki masz numer buta? Jest kilka par po córce, dlugostopnej obecnie.
To co, kiedy wyjechać po ciebie na.lotnisko?
czy nauka na biegówkach jest trudna i czy kolanowiec też może?
dziękuję za uwagęDziobak, BISCA, moremi, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czy nauka na biegówkach jest trudna i czy kolanowiec też może?
dziękuję za uwagę
Reni wpadasz też?
Kurde, żadna nie ma wolnego czy jak?
Z Gd jutro samolot do mnie leci!moremi, iwcia77, Reni, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a wiesz, ze więcej pogryzień jest przez Laby niż Bule?
to dlatego, ze pogryzienia przez Bule koncza sa fatalne i wychodza ze statystyk ?
Zart.
Nie podwazam charakteru tej rasy, nie jestem ekspertem i ogolnie kocham wszystkie futrzaki. Po prostu, mam mniej zaufanie w stosunku do buli. Powiedzmy, ze to wrodzonemacduska, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:]Mało ryżu dużo zupy
obcych piersi ja nie tykam
Twoja kuchnia jest do dupy
bo o swoje sie potykam
Boże jak ja chcę się o swoje potykać
Anulka ty chudzino
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:58
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Dziobak wrote:Kochana! Wpadaj do mnie! Mam wolne do końca tygodnia! I samiusienka bez chłopa jestem. Będę rosol gotowac i ogorkowa! Na biegowki pójdziemy! Jaki masz numer buta? Jest kilka par po córce, dlugostopnej obecnie.
To co, kiedy wyjechać po ciebie na.lotnisko?
Mozesz wstac z kanapy i otworzyc mi drzwi, bo pizdzi na zewnatrzefcia, Dziobak, *aga*, Mimbla, Sabina, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Simba? Chcesz koty? Bo oddam je do schroniska. Sierściuchy jedne no!
Załatwiły mi przewijak. Na moich oczach. Najpierw jeden sie odbił zostawiając doły po pazurach, a za chwilę drugi.
poczekaj, az bedziesz miec mate piankowa rozlozonaSabina, moremi, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość