35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:W wakacje to jednak czlowiek wylaszczony byl, nie to co teraz
Co nie zmienia faktu, że skórkę pomarańczową obie macieSimba, macduska, *aga*, Mimbla, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, Kisiel, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak to grzej zupę- lubię gorącą
Do wszystkich kaszlących jest nowa metoda -
Kolega opowiada koledze:
- Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek przeczyszczający
- Zażyłeś ten środek?
- Zażyłem.
- I co, kaszlesz?
- Nie mam odwagiReni, Mimbla, Dziobak, kapturnica, efcia, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Iwone, Sabina, iwcia77, Berenika, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
ivf-ivf wrote:Co nie zmienia faktu, że skórkę pomarańczową obie macie
Reni, Mimbla, ivf-ivf, kapturnica, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, Berenika, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moim zdaniem IVF trzeba zgłosić za wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery na forum
Simba, moremi, efcia, paszczakin, ComeToMeBaby, iwcia77, Berenika, Kisiel, krycha.stara, emeska, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A my po spacerze.Mroz niezle trzyma
Słodziaki zima piekna
Ja nie mam pomidorówki ale za to pieke babke ziemniaczana na prosbę starszej córymam nadzieję, że jej sie nie odwidzi
bo i tak potrafi być
Ania G. - a wybredność jedzeniowa u Twojej też wystepuje?
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Podano do stołu. Dużo ryżu? Piers kurczaka włożyć też?
Mało ryżu dużo zupy...nie obcych piersi to ja nie tykamDziobak, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Reni wrote:moim zdaniem IVF trzeba zgłosić za wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery na forum
Dzien bez hejta to dzien stracony.
Mam to we krwi po dziadku komunisciemoremi, Dziobak, ivf-ivf, paszczakin, ComeToMeBaby, BISCA, Reni, Mimbla, *aga*, Sabina, iwcia77, Berenika, Kisiel, malgos741, Mega, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
Bry
siedze jak na szpilkach, czekam na pomyslne rozwiazanie jednej sprawy w pracy
(czytaj licze na cud)
chyba obiadu dzisiaj jeść nie bede bo paznokciami sie napchamComeToMeBaby, anulka1978, macduska, Reni, *aga*, Sabina, iwcia77, Berenika, Kisiel, malgos741, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Mało ryżu dużo zupy...nie obcych piersi to ja nie tykam
]Mało ryżu dużo zupy
obcych piersi ja nie tykam
Twoja kuchnia jest do dupy
bo o swoje sie potykampaszczakin, BISCA, macduska, moremi, Reni, Mimbla, *aga*, Sabina, iwcia77, Kisiel, malgos741, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Kto dziś gotuje kapustę? Przyznać się.
ja mam jeszcze golabki i nie zawaham sie ich zjesc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 15:05
BISCA, efcia, moremi, Mimbla, *aga*, Sabina, iwcia77, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No wlasnie Iwone, jak tam psina ? Pokaz jak urosla
Witam sie poniedzialkowo
Nie wiemy co ona przeszła przez swoje pierwsze 4 m-c życia, ale obserwując jej obecne zachowanie nic dobrego. Przypuszczamy że urodziła się gdzieś na działkach, była bita i głodzona. Człowieka widziała raz dzienni, albo i rzadziej.
Wydaje się nam, że jest troszkę opóźniona w rozwoju. Nadal jest bardzo płochliwa. Potrafi kilka dni nie jeść i schudnąć, by za kilka dni jeść co popadnie. Ma swoje humorki. Jednego dnia nie odstępuje mnie na krok, innego mnie ignoruje.
To mój pierwszy pies, ale nie zamieniłabym go na żadnego innego.BISCA, efcia, moremi, iwcia77, Berenika, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość