35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysle ,ze az tak mu sie nie spieszy do żeniaczki.Marza mu sie studia w UK u mojej siostry ,a ze w jezykach i nie tylko jest dobry to mam nadzieje ,ze sie uda mu pomoc zeby mial lepszy start w zyciu niz my
.
ivf-ivf, krycha.stara, pinda996, Dziobak, pierwiastka, Bozia3, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Moj młodszy, 13lat,ale też dobre dziecko...
ivf-ivf, pinda996, krycha.stara, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mysle ,ze az tak mu sie nie spieszy do żeniaczki.Marza mu sie studia w UK u mojej siostry ,a ze w jezykach i nie tylko jest dobry to mam nadzieje ,ze sie uda mu pomoc zeby mial lepszy start w zyciu niz my
.
dobry pomysłkrycha.stara, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak w wieku 11plus nie ma wiekszych problemow a rodzic trzyma reke na pulsie to mysle ,ze unika sie wielu nieprzyjemnych sytuacji zyciowych.A ,ze wie ,ze wiele w zyciu glupot zrobilam to ciesze sie,ze uczy sie na moich bledach.
mój dojrzały jest ponad swój wiek, ma sprecyzowane plany, chce się uczyć. Caly czas mu powtarzam, że pomożemy mu ile będziemy w stanie, studia i jakiś start delikatny, chcę żeby był zaradny życiowo i samodzielny, nie na nic gorszego niż facet pipapinda996, Magda*, krycha.stara, Iwone, kapturnica, Dziobak, Mega, Berenika, pierwiastka, Sabina, Bozia3, efcia, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Magda, jest mi szczerze przykro czytac o Twoich problemach rodzinnych...
ale pomiedzy nadia a bastkiem nie jest tak zle,mysle.pinda996, krycha.stara, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:A ja na salacie i winie. Specjalnie dla Ciebie wino wybieralam, ale mnie olalas i nie odwiedzilas. Dobrze, ze ciasta nie upieklam
Krychanawet gdybym chciała to bym nie dala rady... Mój braciak tak nam dzień zorganizował, wino przytargalismy swojskie, męzowej produkcji, dwuletnie chyba, aronia plus porzeczka
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Pierwsza!
Chlop przyjechal, jakies siaty slodyczy przywiozl! Z koniem sie na lby pozamienial? Tera mam sie slinic kolejny tydzień? O smutku...
Jeezcze tylko przywitanie i spac.Iwone, pierwiastka, Mega, Sabina, Aasiula, Jastra, Bozia3, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
druga!
kawe przyniesłam, kce która?
u nas pogoda paskudna ale my dziś idziemy w tropiki do lokalnej Palmiarni bo wystawa kotów rasowych jestMega, beates, Sabina, Jastra, Dziobak, malgos741, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter