35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
i jeszcze mi się śniło że ciasto rosło na polu
taki łan ciasta pomiędzy zagonem żyta i pszenicy z takimi wielkimi kłosami te zboża że pewnie GMO ale nic to, bo widok był przedni a jak te kłosy przyjemnie smyrały skórę.... aż mi się lata zachciałoMega, beates, Sabina, efcia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Trzecia!
Dziobak fajnie ,ze Twoj juz w domu,.Moj jeszcze dyrda przez Polske.A ze slodyczy to mi obowiazkowo szokoladki belgijskie wieziea synowi yerbe od paragwajczyka
A jeszcze jedno w nocy mi sie snila Kometa
Ze narzekala na forumie ,ze ma zapieprz i ,ze sie ostatnio wyspac wogole nie moze .I tak biadoliła i biadoliła okropnie.A ja jako złosliwieczwrocilam jej uwage ,ze przeciez jest w ciazy i to mnogiej
i to najwyzzszy czas sie przyzwyczajac do niewyspania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 08:44
Mega, Sabina, anna maria, macduska, Aasiula, pierwiastka, Jastra, ania.g, Iwone, Dziobak, malgos741, efcia, Berenika, BISCA, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry.. kawa i u mnie..
Kapta ale sen ... niech Kometa się przyzwyczaja
kapturnica, pierwiastka, Aasiula, Mega, anna maria, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jak juz tak snami się chwalimy to mi się śniły lwy i tygrysy, które wyzerały surowe mięso z foliowych, przezroczystych reklamówek.
Dobry.
Fajnie dziewczyny , że wasze chłopaki z wami. Kapty już prawie. Milego czasu tugeder.anna maria, malgos741, Dziobak, pierwiastka, efcia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wyspalam się! Teraz zasnął chłop, bo jednak miał braki we śnie, a ja wypakowuje rzeczy, które przywiózł. Największa beke mamy z rzeczy, które tesciowa kupuje Adasiowi. Kupuje co zobaczy na wyprzedażach albo w Lidlu, ale rozmiary jakie są. Mamy więc buty na rozmiar 26 i super kurtkę na 4 lata. Plus masę różnych innych pomniejszych ciuchów, które muszą czekać na Adasia jakieś 2 do 5 lat.
Idę po kawe!malgos741, Magda*, Mega, Aasiula, kapturnica, pierwiastka, pinda996, Iwone, anna maria, efcia, caffe, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
My po śniadaniu, pyszna jajecznicę z kiełbaską zrobił mój mąż
potem kawa z włoskimi ciasteczkami, bo wczoraj upieczonej babki już nie ma
Udanej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 12:21
Aasiula, anna maria, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja poszlm na latwizne zmowilam Gyros z frytkami
nie bede sie przemeczac mam kaca wczoraj wychlalam z braciszkiem cala flache lyski
,dzis moja watroba sie buntuje
trza sie od prasowania powstrzymac
Dziobak, pinda996, Magda*, Mega, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ja poszlm na latwizne zmowilam Gyros z frytkami
nie bede sie przemeczac mam kaca wczoraj wychlalam z braciszkiem cala flache lyski
,dzis moja watroba sie buntuje
trza sie od prasowania powstrzymac
efcia, anna maria lubią tę wiadomość
-
Stalo sie. Zjadlam rogalika 7 days...
Nawet kuzwa nie byl dobry!! Szejm on mi i ten... Musi podwojne cwiczenie dzis.
Ale chlop stwierdzil, ze mam inny tylek, jakby mniejszy i podniesiony, wiec jade dalej z programem na poslady!
Magda*, Mega, kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Stalo sie. Zjadlam rogalika 7 days...
Nawet kuzwa nie byl dobry!! Szejm on mi i ten... Musi podwojne cwiczenie dzis.
Ale chlop stwierdzil, ze mam inny tylek, jakby mniejszy i podniesiony, wiec jade dalej z programem na poslady!
a pzredtem miałas klapniety?Magda*, efcia lubią tę wiadomość