X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Slabe jednostki wchodzac do grupy staraja sie przypodobac i krakac jak inne byleby nie byc odrzuconym......przykre.
    Bardzo trudno jest sie tutaj "wbić" :P

krycha.stara lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Doczytalam.
    Uwazam, ze grupa dyskryminujaca pierdzioszkowanie (to chyba ta sama co trzyma tu podobno wladze lub czasopisma) zaczyna byc mocno dyskryminowana.
    Zakladam KOO
    Komitet Obrony Odpierdzieszkowatosci
    teee uciśniona i dyskryminowana....:)
    nikt tu nikogo nie krytykuje - macie swoje zarodki, człowieki i jest git...:)

a ja dzis uprawiałam pierdzioszkowanie, inaczej zwane u mnie puki-druki lub robienie pierdziochów - czyli takie brrrrr ustami po gołym brzuchu dziecka, które doprowadza go do śmiechu...:) Jak się to cholera poprawnie nazywa???

Mega, Simba, Pinda 6769, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Albo "dźwi" :P

Dzien dobry :P doczytuję ;)

PS. do mojego adoptowanego bulla zwracam się "synu" ;) i kazdego dnia powtarzam mu że go kocham ;) i nie jest to kwestia mojego stylu bycia czy zachowania, nie :) to po prostu taka sytuacja, odrębna, inna od wszystkich ;) dla odmiany do labradorki mówię albo po imieniu albo "suko" :P co zdecydowanie bardziej odzwierciedla moją osobowość... bull rządzi się swoimi prawami :)

czytam dalej
    może po prostu podświadomie chcesz mieć syna? bo z moich obserwacji, to zwykle o to chodzi..:)

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:

eee, kazda sie z jakims momencie wbijala.. przetrwanie najodpowiedniejszych ;)

Mega, Simba, moremi, krycha.stara, Kisiel lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    zgadzam się....ale pocieszę Cię, że teraz jest i tak dużo łatwiej - bo juz to szło w stronę nienormalną jak dla mnie...:)

krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    eee, kazda sie z jakims momencie wbijala.. przetrwanie najodpowiedniejszych ;)
    nie wiem, czy tak jest do końca...po prostu części osób nie chciało się tu przebijać przez te wszystkie wymyślane głupoty i walczyć jak z wiatrakami - a są wartościowymi osobami - z niektórymi utrzymuję kontakt poza forum....

krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Nieprawda.
    Tylko nie kazdy kuma, ze jak nie posmarujesz to nie pojedziesz.
    Porzadna lapowka wystarczy

Mimbla, Reni, BISCA, beates, moremi, krycha.stara, Kisiel lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnosnie napadów w Niemczech

http://www.antysystempolska.pl/slowianska-lekcja-ponad-400-rosjan-zmasakrowalo-islamskich-imigrantow-w-niemczech/

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

a ja dzis uprawiałam pierdzioszkowanie, inaczej zwane u mnie puki-druki lub robienie pierdziochów - czyli takie brrrrr ustami po gołym brzuchu dziecka, które doprowadza go do śmiechu...:) Jak się to cholera poprawnie nazywa???
    Uwielbiałam to, moja już za stara na takie zabawy, muszę sobie nowe zrobić :) ten śmiech dziecka jest cudowny :)

kapturnica, Simba, Bozia3, Sabina, beates, moremi, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Nie, bo nie pozwalacie dyskryminowac innych i to jest dyskryminacja dyskryminujacych :P

Mega, ComeToMeBaby, Bozia3, Reni, Sabina, paszczakin, BISCA, beates, moremi, krycha.stara, Kisiel lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syna pewnie że zawsze chcialam miec ale w przypadku bulla to chyba chec wynagrodzenia mu tych wszystkich złych chwil jakie ma za sobą
    Ogromnie żal mi tego psa, bulle są wyjątkowe, wrazliwe, delikatne (naprawdę) a on trafił w fatalne ręce... nie mial imienia, nigdy nie był w domu (ewentualnie piwnica), był zmuszany do krycia, bity... tu u nas ma mieć jak w bajce... ma wiedzieć że jest kochany, ważny i cudowny :) dlatego trochę "przeginam" ;)

Fatalna pogoda... szaro mokro i do dupy

Mega, malgos741, Bozia3, Reni, Sabina, paszczakin, moremi, Berenika, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    Powiem Wam ,ze czytajac wczorajsza konwersacje poplułam sie kawą.
    Renek wymiata Twoj kebab a juz Bozi koza rzucona za plecami rozlozyla mnie =D

Powiem tyle ,ze ja bym wszystko co mozliwe i legalne nosila ze soba dla obrony przed tymi cholernymi marabusami, ciapatymi i innym dnem i mułem.Oni nie sa jak ludzie ,sa jak niewyzyte zwierzeta wypuszczone z klatki, ktore jak zobacza kawalek baby to od razu sie sperma zalewaja.
    Bleh.Bleh .Bleh.
    Nikt mnie nigdy nie przekona ,ze sprowadzanie ich do kraju bedzie dobrym pomyslem.I chetnie sie podpisze rekoma/rekami :P i nogami ,zeby zaden ciapok sliniacy sie nie przybyl do kraju.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 09:34

ivf-ivf, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, paszczakin, Pinda 6769, krycha.stara, Berenika, Kisiel lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jestem negatywnie nastawiona do - jak to okreslacie - ciapatych
    Nie lubię uogólniania i mierzenia wszystkich jedną miarą, róznimy sie kulturowo ale nie oznacza to że wszyscy inni sa źli... bez przesady... rusek tez moze okazac sie ch****

BISCA, moremi, Dziobak, Kisiel lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Bozia na takie pierdziochy na dzieciu sie mowi zrobimy prr ;) Uwielbiam tak malemu teraz robic.A jak sie chichra przy tym :)

Mega, Bozia3, Sabina, Reni, moremi, Berenika, Kisiel lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Ja nie jestem negatywnie nastawiona do - jak to okreslacie - ciapatych
    Nie lubię uogólniania i mierzenia wszystkich jedną miarą, róznimy sie kulturowo ale nie oznacza to że wszyscy inni sa źli... bez przesady... rusek tez moze okazac sie ch****
    Nikt Ci nie kazuje byc pozytywnie nastawionym.Kazdy wyraza swoje zdanie :)
    Mozesz nawet przyjac kilku pod swoj dach.Mi nic do tegi poki nie stanie mi taki na drodze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 09:38

ivf-ivf, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    mój kumpel na wedżajnę u swojej młodej mówi:
    choć umyjemy biedronkę ;) inne słowa mu nie przechodzą przez usta ;)

No i ja tego nie ogarniam... biedronka to biedronka, muszelka to muszelka... rzeczy nalezy nazywac po imieniu

moremi lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Odnosnie napadów w Niemczech

http://www.antysystempolska.pl/slowianska-lekcja-ponad-400-rosjan-zmasakrowalo-islamskich-imigrantow-w-niemczech/
    A doczytalas dlaczego im wpierdol spuscili??Doczytalas>???Bo zgwalcili dziecko!

ivf-ivf, Bozia3, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nikt Ci nie kazuje byc pozytywnie nastawionym.Kazdy wyraza swoje zdanie :)
    Mozesz nawet przyjac kilku pod swoj dach.Mi nic do tegi poki nie stanie mi taki na drodze ;)
    Pod swoj dach nie planuje przyjmowac nikog ani z tamtych ani innych rejonów :) skoro migrują to rozumiem że potrafia sami sobie poradzic na obczyźnie :)
    (jestem przeciwna socjalom - nie ma w Polsce godnego socjalu dla Polaków to i dla przyjezdnych tez nie powinno byc)
    No wlasnie o to stawanie na drodze chodzi... jezeli jakas jednostka zalezie mi za skore to bede do tej wlasnie jednostki nastawiona negatywnie ;)
    Co oczywiscie w moim przypadku nie szybko przełoży się na negatyw wobec ogółu nacji :)

moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A doczytalas dlaczego im wpierdol spuscili??Doczytalas>???Bo zgwalcili dziecko!
    Oczywiscie ze czytalam

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co jecie dzis na obiad? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 09:43

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 13129 13130 13131 13132 13133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ