35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:a ja nie cierpię kaszy gryczanej...., za to z ryżem lubię bardzo i dużo mięsa...dziwi mnie też połączenie takie stołówkowe...że niektorzy jedzą gołąbki z ziemniakami...
widzę że temat gołąbków wraca jak bumerang
WaciaBozia3, Iwone, malgos741, BISCA, Berenika lubią tę wiadomość
-
Pinda 6769 wrote:szedł za mna i cos czulam ze przyspiesza a ja chodze naprawde szybko wiec ja jeszcze szybciej to on tez , przeszlam na rownolegla strone on tez no to ja znowu pzreszlam a on znowu tez...zauwazyłam ze jakas kobieta wsiada do auta jakies sto metrow pzrede mna zaczelam biec zeby ja dopaśc jak ruszała to udało mi sie zapukac w szybe i mnie usłyszała , no to z placzem zeby mi pomogla...wpuściła mnie, facet uciekl
kup sobie gaz Red Sabre lub UDAP - on jest legalny w Niemczech też....jest to gaz pieprzowy....najlepiej w formie piany - bo w razie wiatru - uderzenie nie wróci do Ciebie, tylko zostanie na twarzy delikwenta....no i w windach też taki lepszy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 22:54
Pinda 6769, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no to co zgłosisz jutro...żart?
kup sobie gaz Red Sabre - on jest legalny w Niemczech też....jest to gaz pieprzowy....Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no to co zgłosisz jutro...żart?
kup sobie gaz Red Sabre - on jest legalny w Niemczech też....jest to gaz pieprzowy....najlepiej w formie piany - bo w razie wiatru - uderzenie nie wróci do Ciebie, tylko zostanie na twarzy delikwenta....no i w windach też taki lepszy...efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja tak jem, lubimy taki obiad i dużo sosu pomidorowego
widzę że temat gołąbków wraca jak bumerang
WaciaMega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Napaść to napaść. Wszystkiego można się spodziewać.
To kiedy ten bunt Europy?
6 lutego demonstracje,ja zbieram podpisy pod referendum anty emigranckim,zbieramy 500 tysięcy podpisów.Pinda 6769, ComeToMeBaby, Dziobak, Iwone, efcia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:6 lutego demonstracje,ja zbieram podpisy pod referendum anty emigranckim,zbieramy 500 tysięcy podpisów.
moremi lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Tyle tylko, że u nas to już powiedzieli, że referendum przeprowadzać nie będą bo takie decyzje leżą w gestii rządu. Tylko w międzyczasie podobno zmienili zdanie w sprawie uchodźców i teraz będą im zezwalać na sprowadzanie rodzin dopiero po trzech latach.
Nie do końca i zmiksowałaś z sytuacją w DaniiKopacz cyrograf podpisała na 7000,będą obwarowania,że nikt nie przyjedzie.
-
nick nieaktualnywlasnie napisalam posta na grupie polacy w baden wurtemberg zeby ostzrec kolezanki polki a tu juz dostalam wiadomosc od kolezanki z sasiedniego miasta , tez ma dziecko z zd, trzy tyg temu dostala w twarz i ja okradli, wyslala mi zdjecia z siniakami jaeszcze ma na twarzy, policja jest bezsilna
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja wolę nadziewane paprykim jak gołąbki - właśnie dziś zakupiłam 9 sztuk i na dwa dni będzie super obiad..:)do tego sos pieczarkowy.....
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny