X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to współczuję....i się cieszę, że mieszkam w PL, może powinnaś nosić gaz ze sobą?
    nie wiem czy tu legalny jest gaz

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinda....albo zamiast gazu - to może dobrze mieć ze sobą kozy....;) jakby co - rzucisz za siebie i na pewno będziesz bezpieczna...;)

ivf-ivf, Mega, moremi, Reni, Simba, krycha.stara, Kisiel lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Napaść to napaść. Wszystkiego można się spodziewać.
    To kiedy ten bunt Europy?
    kiedy Merkel nadal robi co chce, wariatka i tyle

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja nie cierpię kaszy gryczanej...., za to z ryżem lubię bardzo i dużo mięsa...dziwi mnie też połączenie takie stołówkowe...że niektorzy jedzą gołąbki z ziemniakami...
    Ja tak jem, lubimy taki obiad i dużo sosu pomidorowego :) widzę że temat gołąbków wraca jak bumerang :P
    Wacia <3

Bozia3, Iwone, malgos741, BISCA, Berenika lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinda 6769 wrote:
    szedł za mna i cos czulam ze przyspiesza a ja chodze naprawde szybko wiec ja jeszcze szybciej to on tez , przeszlam na rownolegla strone on tez no to ja znowu pzreszlam a on znowu tez...zauwazyłam ze jakas kobieta wsiada do auta jakies sto metrow pzrede mna zaczelam biec zeby ja dopaśc jak ruszała to udało mi sie zapukac w szybe i mnie usłyszała , no to z placzem zeby mi pomogla...wpuściła mnie, facet uciekl
    no to co zgłosisz jutro...żart?

kup sobie gaz Red Sabre lub UDAP - on jest legalny w Niemczech też....jest to gaz pieprzowy....najlepiej w formie piany - bo w razie wiatru - uderzenie nie wróci do Ciebie, tylko zostanie na twarzy delikwenta....no i w windach też taki lepszy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 22:54

Pinda 6769, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra,kocham swój zaściankowy,konserwatywno-katolicki,ciemnogród... naprawdę się cieszę,że mieszkam w Polsce.

Pinda 6769 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

kup sobie gaz Red Sabre - on jest legalny w Niemczech też....jest to gaz pieprzowy....
    opowiedzialam to studentkom niemkom tam gdzie spzratam doradzily mi zeby to zglosic bo moze jest wiecej takich przypadkow...media maja zakaz tutaj naglasniania tego, immigranci sa nietykalni

Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

kup sobie gaz Red Sabre - on jest legalny w Niemczech też....jest to gaz pieprzowy....najlepiej w formie piany - bo w razie wiatru - uderzenie nie wróci do Ciebie, tylko zostanie na twarzy delikwenta....no i w windach też taki lepszy...
    kupie

efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja tak jem, lubimy taki obiad i dużo sosu pomidorowego :) widzę że temat gołąbków wraca jak bumerang :P
    Wacia <3
    ja wolę nadziewane paprykim jak gołąbki - właśnie dziś zakupiłam 9 sztuk i na dwa dni będzie super obiad..:)do tego sos pieczarkowy.....

Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Napaść to napaść. Wszystkiego można się spodziewać.
    To kiedy ten bunt Europy?

6 lutego demonstracje,ja zbieram podpisy pod referendum anty emigranckim,zbieramy 500 tysięcy podpisów.

Pinda 6769, ComeToMeBaby, Dziobak, Iwone, efcia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    6 lutego demonstracje,ja zbieram podpisy pod referendum anty emigranckim,zbieramy 500 tysięcy podpisów.
    Tyle tylko, że u nas to już powiedzieli, że referendum przeprowadzać nie będą bo takie decyzje leżą w gestii rządu. Tylko w międzyczasie podobno zmienili zdanie w sprawie uchodźców i teraz będą im zezwalać na sprowadzanie rodzin dopiero po trzech latach.

moremi lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie najgorsze jest to,że przez te płoty pobudowane,na wiosnę szlak wędrówki może centralnie przez Polskę biec.

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Tyle tylko, że u nas to już powiedzieli, że referendum przeprowadzać nie będą bo takie decyzje leżą w gestii rządu. Tylko w międzyczasie podobno zmienili zdanie w sprawie uchodźców i teraz będą im zezwalać na sprowadzanie rodzin dopiero po trzech latach.

Nie do końca i zmiksowałaś z sytuacją w Danii :-) Kopacz cyrograf podpisała na 7000,będą obwarowania,że nikt nie przyjedzie.

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:43

ivf-ivf, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie napisalam posta na grupie polacy w baden wurtemberg zeby ostzrec kolezanki polki a tu juz dostalam wiadomosc od kolezanki z sasiedniego miasta , tez ma dziecko z zd, trzy tyg temu dostala w twarz i ja okradli, wyslala mi zdjecia z siniakami jaeszcze ma na twarzy, policja jest bezsilna

krycha.stara lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać. Normalnie czasem się boję o przyszłość naszych dzieci :-(

Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja wolę nadziewane paprykim jak gołąbki - właśnie dziś zakupiłam 9 sztuk i na dwa dni będzie super obiad..:)do tego sos pieczarkowy.....
    Ja robiłam nadziewane papryki z kasza jaglana, pyszne :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka zabieraj chlopa i Tupka i wracajcie. Tupek ma się lepiej. Tu może zarobicie mniej i kebaby gorsze, ale nie strach na ulice wyjść

Pinda 6769, ivf-ivf, efcia, Iwone, Mega, pierwiastka, kapturnica, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Nie do końca i zmiksowałaś z sytuacją w Danii :-) Kopacz cyrograf podpisała na 7000,będą obwarowania,że nikt nie przyjedzie.
    Tak? A to sorry.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Tak? A to sorry.

Nic się nie stało ;-)

‹‹ 13127 13128 13129 13130 13131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ