35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:deus meus kosmateus - to "moim bogiem kosmaty"....
więc może nie warto uczyć tego dzieci...bo niby śmichy chichy,,,ale po co klepać coś, co potem dla egzorcysty może być niezłą fuchą...
to mantra oddająca cześć diabłu...moremi lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
sandra80 wrote:fajnie, że wpadłaś, trwa nabór na lepszy i gorszy sort
Ja juz jestem lepszy sort.Na razie nian.
Od dzis zastepuje rowniez rodzicow na zebraniach szkolnych.
Leb mi peka. Jako, ze na kazdego nauczyciela przypadalo 5 min, a wszystko sie dzialo w duzej sali widowiskowej, oglaszano trzykrotnym dzwonem time out. 10 przedmiotow, 30 dzwonow. Ja pierdziu.sandra80, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina, moremi, BISCA, Simba, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bozia3 wrote:a czy ten sort można wybrać? i kto wybiera???
jasne że można
ale te co lubiom gołąbki z wejścia są w lepszymivf-ivf, Mega, moremi, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:a to nie cytat z tej ksionżki "szatan z siódmej klasy" ???
ludzie klepią różne rzeczy bez refleksji...a czasem warto się zastanowić..
wiecie, że np. "gdzie żeś Ty bywał czarny baranie.." to nie jest piosenka o baranku, często śpiewana dzieciom..a grypsera przedwojenna o złodziejach...
Reni, Iwone lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Boziuchna,nie drąż tematu bo to miał być taki mój żart suchar
zara się znowu za łby wezmą
jedna baba drugiej babie wsadziła do oka grabieivf-ivf, kapturnica, malgos741, moremi, BISCA, Simba, krycha.stara, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ja juz jestem lepszy sort.
Na razie nian.
Leb mi peka. Jako, ze na kazdego nauczyciela przypadalo 5 min, a wszystko sie dzialo w duzej sali widowiskowej, oglaszano trzykrotnym dzwonem time out. 10 przedmiotow, 30 dzwonow. Ja pierdziu.i piszę to całkiem serio...
już mi zaimponowałaś dawno, jak się głowiłaś nad ich fryzurami..
sandra80, Reni, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, caffe, BISCA, krycha.stara, Berenika, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
no dopsz, mój już zaanektował całą kołdrę to lecę odzyskać choć kawałek bo mi zadek w nocy zmarznie
dobranoc się z Paniamiefcia, Reni, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Bozia, ta sukienka jest bardzo ladna, ale taka ksiezniczkowata.
Ja osobiscie szukalabym czegos mniej szczypankowego.
Aczkolwiek tego lata podobno nosic sie bedzie falbanki, paski, gole ramiona i boho (niezmiennie).Bozia3, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:no dopsz, mój już zaanektował całą kołdrę to lecę odzyskać choć kawałek bo mi zadek w nocy zmarznie
dobranoc się z Paniami
my mamy dwie
ja mam zimową, mąż letnią i jest spokójMagdala, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Pinda 6769 wrote:próbował mnie dopaść facet na ulicy z wygladu arab, w ostatniej chwili uratowała mnie niemka z samochodem ale myslałam że niezdąże zapukać do szyby, jestem roztrzesiona , jutro to zglaszam na policje
A mówilas ze takich starych jak my nie gwalcom
A tak na serio to szok,zglos.efcia, Reni, ComeToMeBaby, Dziobak, kapturnica, Iwone, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Pinda 6769 wrote:próbował mnie dopaść facet na ulicy z wygladu arab, w ostatniej chwili uratowała mnie niemka z samochodem ale myslałam że niezdąże zapukać do szyby, jestem roztrzesiona , jutro to zglaszam na policje
złego diabli nie biorą
podobnokapturnica, moremi, BISCA, Berenika, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ja juz jestem lepszy sort.
Na razie nian.
Leb mi peka. Jako, ze na kazdego nauczyciela przypadalo 5 min, a wszystko sie dzialo w duzej sali widowiskowej, oglaszano trzykrotnym dzwonem time out. 10 przedmiotow, 30 dzwonow. Ja pierdziu.Magdala lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:magdala aż się prosi, żebyś miała dziecko....jesteś tak profesjonalna i opiekuńcza dla obcych dzieci, że dla swojego byłabyś prawdziwym skarbem..
i piszę to całkiem serio...
już mi zaimponowałaś dawno, jak się głowiłaś nad ich fryzurami..
To bardzo mile. Dzieki.
Za duzego dziecia wiem jak sie zabrac, ale takie male to bedzie szal pal.
No to jest w koncu moja praca. Staram sie.Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.